Grannen fyller år

Regn, regn och regn ja så kan man beskriva vädret i Örebro idag. Bara jag och älskling hemma just nu så vi låg i sängen ett bra tag och käka "frukost" på sängen. Från klockan 3 idag har vi spenderat tid inne hos grannen som fyller år idag, fråga inte hur mycket för det vet jag inte. Så var vi där och träffade deras framilj och släkt och käka tårta. Sedan blev det även paj och grejer nu på kvällen. Massa prat, kort spel och Gitarr Hero. Haha, jag har spelat Gitarr Hero och jag var sämst men kul var det i alla fall, kanske skulle be mamma köpa ett.. Hmm lär bli att önska sig i julklapp i så fall.
Men det var väldigt trevligt där inne. Imorgon blire köra älskling till stan och sedan vara med Anna tror jag sen kommer älskling hit imorgon kväll och då ska vi grilla och mysa. Får väl se kanske vi bjuder hit lite folk.
Föresten är Tez hemma i helgen så går nog och hälsar på henne en sväng imorgon också!
Min dag har varit en bra dag. Hoppas eran varit det med.

/ Lina
lina

Nils & Roger är återförenade

Anna är hemma! Så jag tog moppen och åkte hem till henne för att äntligen få träffa henne. Och ni sitter vi och kollar runt på facebook och Anna gör sit-ups. Och jag har hittat en bild på Järn-gänget på Annas dator. Haha, den bilden har jag med men i alla fall. Nils & Roger kvällen skulle egentligen var nere vid handlar men vi är lite kinkiga och tycker det är kallt ute så vi stannade hemma hos Anna. Och Anna plockar just nu fram sina kläder hon ska ha på sig imorgon när hon ska ha en pöjk hemma. Hehe, men vem pöjken är tänker jag inte berätta. Men Nils & Roger är i alla fall återförenad nu då. För ett tag i alla fall, man vet juh aldrig om någon av oss för för sig att åka iväg nånstans. Men nu ska jag snart ta moppen hemåt och sova. Imorgon kommer älskling till mig så kyss på det :*

Järn-gänget från Kil på bal
Järn-gänget från Kil på bal
lina

Fast det inte är du och jag


Även fast det inte är du och jag, älskar jag dig. Du är speciell, du haft en stor betydelse i mitt liv. 
Men vi fungerde inte ihop längre, förlåt älskling. Jag ville inte att det skulle sluta så här men jag orkade inte längre.
Du har hjälpt mig här i livet och jag önskar allt fått ett annat slut. Du är finaste.
Och vi är lika varandra fast du är en häst och jag en människa.
Jag saknar dig varje gång jag ser tillbaka på livet, då saknar jag dig så mycket.
Jag älskar dig snöttan ♥
lina

Vad gör alla på Västkusten?

I mitt liv händer i speciellt mycket nu. Det har varit ganska dött nu ett par dagar sen jag kom hem från Mora och New forest SM. Anna är på västkusten och det gör allt ganska tråkigt, Louise jobbar, Såfi är i Rättvik, Tez jobbar, Felicia är på västkusten, Adde jobbar, Astrid är på västkusten,vad gör alla på Västkusten är juh en bra fråga?!
Hmm vem har jag glömt. Och jo älskling har varit sjuk ett par dagar och är i dag i Gbg.
Men han var här igår på eftermiddagen/kväll. Så gjorde vi inte så mycket tog det mest bara lungt och myste lite. Fast vi lagade faktist mat tillsammans. Efter som mamma bett oss gör mat till dom kom hem ifrån K-holm. Så det gjorde vi och det blev väldigt bra, alla var nöjda i alla fall.
Men han drog hem efter att vi käkat och då åkte jag ner till Kil och träffade Nea som var väldigt arg och ledsen på sin pojkvän. Först åkte vi lite moppe, sen drog vi ner till Björn där Jocke, Adde, Andrea och Björn var så satt vi där ett tag sen gick vi ut för Nea var arg så gick vi en promenad och pratade och så fick jag träffa Cherry snöttan. Sen gick vi tillbaka till Björn där folket fortfarande drack öl och grogg och spelade tv-spel, sen vi kvart i ett följde Adde mig hem till Jocke där jag hade moppe efter som jag inte ville gå ensam dit upp och Nea inte ville gå ensam tillbaka till Björn igen. Så kom jga hem någon gång efter ett och då blev det sängen.

Ikväll blir det i alla fall Talangen och kolla på Antiseptic. Kommer en uppdatering om det senare.

/ Lina
lina

New Forest SM

Dagen idag har spenderats på Karslund, där man i år hade New Forest SM.
Stuteri Sörängens hästar lyckades väldigt bra. Hopping lätt C blev Julina etta och Prisse tvåa. Och i kombinationen blev Prisse etta och Julina tvåa. Bra jobbar säger jag till deras ägare som var jätte glada. Och till uppfödarna Irene och Tez som var över lyckliga. Jag spenaderade i alla fall dagen tillsammas med Irene och Tez där borta. Vi stod vid deras transport och såld reklam grejer för svenska New forest föreningen och kollade på massa fina hästar som hoppade på gräsbanan in till.
Efter New forest SM åkte jag hem med Tez och kollade på hennes lägenhet. Haha äntligen fick vi till det, var ett tag sen vi pratade om att jag skulle komma men nu har jag vait där. Vi var på ica och handlade lite först innan vi åkte hem till henne och då ringde min kusin som trodde han ringde till sin tjej fast han ringd sin kusin. Haha knasig kan det bli, så passa han i alla fall på och kolla vad jag hade för mig, själv skulle han i alla fall köpa frukost. Hoppas det var till imorgon och inte till idag för då var han väldigt sen med frukost. Men i alla fall var Tez lägenhet var fin.
Vi kollade på tv och satt och små prata lite i alla fall sen gav vi oss iväg till station och där hämtade mamma mig och Tez hämtade Linus.
Bra dag (y'

/ Lina
lina

Mora trip 09

Då var Mora trip 09 över och den var inte alls bra. Vi åkte hemm från lite innan halv 9 i onsdags morse och var uppe i Mora på campingen nån gång mellan halv 12 och 12 så checkade vi in och lagade mat, sen kom även Måns och Fanny och co, sen reste jag, pappa, älskling och mamma förtältet till husvagnanen och sen blev det fika med alla andra. Och efter som det va fint väder gick vi ner till stranden, svinit kallt i vattnet så jag blev badkruka medans älskling, Gustav, Fanny och Måns bada. Sen tröttna jag på att ligga på stranden för det blåste och var kallt så jag drog upp på stan och kollade runt lite och prata med Anna i telefon. Sen gick jag hemmåt när jag utträttat mitt ärende på stan. Och då hade min bror tappat bort min älskling som var och letade efter mig, söt som han är. Sen ville han gå en sväng på stan så byte jag skor så gick vi upp på stan en sväng. Så grillade vi på kvällen.

Torsdag åkte vi till Orsa björn park som egentligen borde hetta Grönklint björn park efter som den ligger i grönklint.
Så för drev vi några timmar där och kollade på, vargar, björnar, sebiriska tigrar, isbjörnar och lo-djur. Och efter som jag litat på min mor så fick jag gå och frysa som fan. Hon sa nämligen att det var korbyxväder ute att det inte var så kallt så jag tog på mig mina kortkorta jeans shorts vilket jag ångrade senare för det var kallt som bara den. 
Så på kvällen gick vi ut och käkade pizza på vasagatan 32, den rekomenderas om någon nån gång skulle befinna sig i Mora.

   

1. Björnungarna som leker i en gran
2. Brunbjörnarn som får mat som beståd av mackor, apelsiner och torfoder
3. Sebirisk tiger
4. Isbjörn

Fredag gick jag och älskling på stan och kollade på båt race och sen även drag raceing. Och efter som jag egentligen inte ville betala 60 kroner för att kolla på drag raceingen så betalade min snälla pojkvän inträddet efter som han ville att jag skulle följa med honom in. Så satt vi där och så regna det så det var inte så många som ville ta ut sina bilar och köra. Sen på kvällen kom Kjell upp till oss och då grillade vi. Sen spelade vi ungdomar kort, jag var bästa för jag var president hela tiden förutom en gång då jag var vice president. Sen kom älskling på att han ville dansa med mig på dansbana där det var några gubbar och spelade. Det blev ingen dans när vi väl kom dit. Vi satt istället och pratade med några som satt där och drack öl sen gick vi till dragraceingen där ett band spelade och så satt vi i öl tältet och älskling drack öl och pratade med massa folk. Fast det bästa var nog nästan i alla fall snubben med blått paraply som tyckte jag var söt och inte tyckte det var bra att jag satt ensam (medans älskling köpte öl) och därför var tvungen och ge mig två pussar på kinden, haha. Jag och älskling gick i alla fall hem i regnet vid halv 2 och var hemma vid kvart i 2.

Lördag ös regn blött över allt, till och med i förtältet. Vi åker hem! Japp det gjorde vi en dag tidigare än vad vi skulle. Så vi packade alla grejer och satte oss i bilarna och åkte hem. Eller jag, älskling, mamma och Kjell åkte i Kjells bil och åkte över Rättvik hem och fikade på ett Cafe och kollade på raggarbilar. Såg en del fina bilar måste jag säga inte lika många som förra året men en del.
Efter att vi gått och kollat på "markanden" ett par tält där man kunde köpa grejer, där jag införskaffade ett pussel med Marilyn Monroe på och älskling en leksaks bil och två glas, satte vi oss i Kjells bil och åkte hemmåt med hjälp av gps:en som räknade ute den snabbaste vägen hem. Kjell har i alla fall väldigt sköna sätten i sin bil, det är som att sitta i en fåtölj.

Dagarna i Mora sammanfattas med regn alla dagar utom den första. Inte alls som vi tänkt. Inte alls som jag tänkt.

Lördag kväll spenderade jag hemma hos grannen, först med en promenad och prata ut med Tez och sen sitta i deras kök och lyssna och prata hästar med grannarna och deras kompisar från skåne, sen hem och äta och sen tillbaka till grannen och käka kladdkaka och mer prat.
Jag har underbar grannar som ställer upp för mig. ♥

/ Lina
lina

Partypinglan

En del människor träffar man av en anledning mina bästa vänner har jag fått för att dom ska vara mina bästa vänner genom livet.
När jag träffade Sofie för typ 100 år sen trodde jag väl aldrig att hon skulle bli min bästa vän och syster.
Men jag hade fel för med alla dom år som gått har Såfi blivit något annat än bara en vän som lärt mig rida och lånat ut sina hästar till mig, hon blev min bästa vän och min syster som jag har otroligt många minnen med, som lärt mig en hel del, som alltid vart där som alltid ställt upp.
Även om vi inte har prata med varandra på länge eller så vet jag jag alltid kan ringa henne vilken tid på dygnen och säga precis allt jag behöver få sägat. Hon har alltid ställt upp för mig.
Du Partypinglan din Amzingfjårtis saknar dig jätte mycket och hon vill att du ska veta det!
Det kommer allitd bara vara du som får säga att jag är en Fjårtis för jag kommer alltid vara din AmazingFjårtis.

Partypinglan<3AmzingFjårtis

Partypinglan kör sin bil

/ Lina

lina

Påväg mot Mora trip 09

Imorgon åker vi iväg med husvagnen igen. Den här gången åker vi till Mora, just like last year. Fast den här gången åker älskling med på semstern. Och det gör även Måns familj, Måns var med redan förra året på våran Mora trip 08. Men i år även dom med oss dit upp, trevligt trevlig. Tyvärr åker inte syrran, Mattias och Kalle med i år men dom var med på Öland så man får väl var nöjd över dom dagarna tillsammans.
Det verkar där emot inte som att det kommer var lika bra väder i år som förra året. Vi hade 30 grader varmt förra året och sol hela dagrna och det var awesome. Men vem vet det kanske blir bra väder. Hoppas i alla fall.
Och precis som förra året ska jag, mamma och pappa och älskling åka till Rättvik och kolla på massa gamla fina bilar.

Snart ska jag packa klart allt som ska med för vi åker tidigt imorgon, vid 8 eller så.
Ha det så bra här hemma eller vart ni nu befinner er.

/ Lina
lina

Sammanfattning av dagen innan läggdags

Älskling kom igår kväll så har varit med honom hela dagen idag. Vi har egentligen inte gjort så mycket mest  legat i sängen och sovit. Vi var till grannen en sväng och hälsade på också. Och älskling har kollat på de 82 korna som går utan för mitt fönster och väcker mig tidigt på morgonen. Nog för att dom är rätt fina och har massa söta kalvar men på morgonen vill jag sova och inte bli väckt av att dom står och siker utanför.
Älskling åkte hem vid halv 6 för han skulle hem och städa i huset han bor i, alla skulle tydligen göra det. Sen skulle han packa för på Onsdag åker vi på semester tillsammans med min familj + familjen Eriksson.
Och nu ikväll har Anna varit här och sällskapat med mig, moppe tur, lära Anna spinna i gruset med moppen (jag lärde mig det några timmar innan henne, så hon var inte så långt efter) vi fick i alla fall kratta igen hålen vi gjrde i gruset efter oss, sen kollade vi på TV en stund sen blev det moppe tur för att följa Anna ungefär halvägs hem.
En helt okej dag får jag väl lov och säga.
Men nu har ni fått en sammanfattning av min dag. Hoppas er dag varit kanon.
Nu är jag trött som ett as och tänker gå och lägga mig.
God natt!

/ Lina

lina

Pocketful of suneshine

Natasha Bedingfiel - Pocketful of sunshine
med bild spel från The Hills. Skulle juh då inte säga nej till att
leva i Lauren Conrads liv ett tag.

lina

Öland 09

Som sagt jag är nu hemma från Öland. Och det varit helt okej, om man säger så här har det funnit många gånger som varit bättre men det var bra ändå och syrran var ju faktist med den här gången vilket gjorde saken bättre! Vädret var inte riktigt med oss den regnade inte men det var inte stråland sol som det ska var när man är där men det var över 20 grader varje dag. Och jag har faktist badat.
I alla fall kom mamma och jag till Öland i lördags eftermiddag. Då gjorde vi inte så mycket mer än att jag var i den där förbaskade ICA butiken med längsta köerna 3 gånger. Sen grillad vi på kvällen och spelade lite kort.
Söndag gjorde vi nog inte heller så mycket solade och badade lite. Umgicks med folket.
Måndag var vi i Borgholm. Jag åkte lilla tåget som går där igenom staden tillsammas med syrran och Kalle. Sen gick vi runt där och kollad i affäre och käka på Ebbas Cafe!
Tisdag utflykt till Böda och träffa Mia och Kim deras ungar och Mias föräldrar så sol, bada vi där. Vi spelade även vollyboll och strandfotboll för jobbig med fotboll i sand säger jag. Trevligt i alla fall.
Onsdag började med sol och bad tillsammas med Astrid, Märta och Lotta som kom och hälsade på oss denna dag sen blev det molingt så vi gick upp till husvagnen och spelade kort och käkade. Sen lekte vi på lekplatsen, flumma omkring och lekte i vattnet.
Torsdag sola, bada och hem gång.

Den här veckan sammanfattas/minns så här:
Äta mat sent varje kväll efter 9 varje dag typ, hälla vin på bord/över folk, spela kort mitt i nätterna, lite för lite sol, Kalle har sin egen vilja, massa hundar över allt Abbe var sötast och 11 veckor.
Och sen till sist Lina och Berre. Lina och Berre på en cykel slutar aldrig gott. Först kunde vi knapp komma iväg båda två på cykel och sen Lina och Berre på en cykel kollades på ett partygäng med killar slutar aldrig bra det sluta med att de kör för långt och sedan vänder och efter det välter dom med cykel. HAHAHA! Kommer kunna garva sönder åt det många gånger. Vi är så jävla bäst!

Men nu vet ni vad jag har gjort, har ni haft några bra dagar?
Hoppas det nu blire att umgås med Anna en stund och sen kanske moppe en sväng.
Några bilder kommer kanske senare.

/Lina

lina

Älskling 20 år!

Idag är det älsklings 20 års-dag! Och för ungefär ett års sen hade vi precis träffat varandra på riktigt (vilket vill säga öga mot öga för vi hade juh känt varndra ganska många månader innan vi träffades) så jag har faktist firat min älskling 2 gånger fast den första gången var vi inte ett officellt par.
Men i alla fall så hämtade älskling mig 10 över 3 fast vi egentligen skulle var hos hans föräldrar klockan 3, men jag är inte förvånad att vi kom sist. Haha. Hemma hos älsklings föräldra fick jag träffa typ hela släkten (inte hela men en hel del av den)  så nu har jag fått träffa dom också, ganska länge sen Rickard träffade min släkt om man säger så det vara i Augusti förra året. Men vi åt smörgåstårta och vanlig tårta som älsklings mamma gjort och den var väldigt god och så fick vi hemma gjor jordgubbs saft (alla som inte drack kaffe, fast vissa drack både kaffe och saf och vin men det är en annan sak). Välidgt trevligt var det.
Älskling fick ett armband av mig i silver som jag tror han gillade, sen fick han även 3 presentkort på IKEA av sina kusiner, 500 kr av sin bror kanske?, en plattskärm till datorn, triss lotter och en fikus.
Sen någon gång efter 7 åkt alla hem, så du prata vi lite med älsklings föräldra och bror sen åkt vi hem hit en stund och pratad och myste lite. Kan juh bara säga att jag sakna snubben jävligt mycket när jag varit bort!!! Tro fan ingen annat.
Nu är i alla fall Anna hos mig och älskling är på krogen och röjer eller någe liknade.

Jag älskar dig min älskling grattis på 20 års-dagen!

Du&jag genom allt <3
Första gången tillsammans och jag har älskat dig sen dess <3
lina

Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma igen efter 5 dagars semester på Öland.
Kanske inte dom bästa dagarna jag haft där men det fanns där men det fanns en helt del bra stunder också.
Men berättar mer om dagarna imorgon fast teknist sett är det redan imorgon så det blir väl senare idag.
Natti Natti

/Lina
lina

Underbar kväll med älskling!

Igår kväll kom älskling och hämtade mig så åkte vi hem till hans föräldrar som är bort resta. Så eldade älskling åt dom och jag fick lega i deras sköna soffor och kolla på tv. Sen låg vi och prata lite. Sen gjorde älskling mat till oss, haha det har jag väntat på länge nu att han ska göra. Han gjorde iaf hamburgare till oss och dom blev bra. Sen låg vi i soffan och kollade på ett program om plastkurudik eller hur fan det nu stavas, det handlade iaf om plast operationer som vissa gjorde bara för skönhet men även såna som man vara tvingna och göra för att rädda liv, dom för att rädda liv var mest för bäbisar eller små barn. Det var ganska bra, gick iaf att kolla på. Sen höll älskling på och somna så då åkte vi hem hit och gick och la oss och sov.

Nu är han iaf på jobbet men ska komma hit sen och prata och säga hej då.
Bah jag vill inte åka! Men nu måste jag. Suck västa veckan fram för mig typ?

Jag älskar dig min Rickard <3

/ Lina
lina

Crazy day of Nils and Roger

På morgonen åkte pappa och Gustav tillsammans med min syrra, hennes kille och Kalle som de plockade upp i stan till Öland, vilket betyde att nu var jag ensam hemma efter som mamma jobbar sent idag. Det tråkiga var då att det ös regna ute och det har det gjort hela jävla dagen. Men Anna kom hit och sällskapade med mig!
Så jävla kul som vi har haft fast det regnar, prata massa skit tagit lite fina kort (haha Rickard tyckte iaf om dom efter som han fick en av dom) helt jävla crazy eftermiddag. Sen åkte iaf Anna hem när hennes föräldrar kom från stan. 
Sen ringde även farfar förut om prata lite och jag fick goda nyheter om farmor för den delen också så det var skönt!
Ikväll kommer älskling!!! Äntligen om man säger så. Vi ska tydligen åka till hans föräldra sen och kolla till huset lite för dom åkte iväg nånstans igår om jag får gissa var det säkert till älskling syster. Sen ska det väl ätas mat med mammi.
Kanske blir ett inlägg senare.


Bild från en annan Crazy day of Nils&Roger

/ Lina

lina

Tjobbilido party

Det här är går dagens bästa från kvällen med Anna, kan gå så här när jag och Anna har tråkigt och är flumm.

Tjobbilido party:

"Kärleken kommer genom fönstret"
"Så kom och bada i min swimming pool"
"We are not gonna take it.. NO!"
"Nu är det slut på gamla tider nu går 34an i himlen in"
"En sladdrig syltkuk"
"Let's play some texas mother fucker"
"vem fan har sagt att livet ska va lätt, vi lever bara för att dricka öl och lukta svett"
"sista supen innan du dör"
"han ligger mest och spyr"
"why did you go to school?"
"Let's have a party 8)"
lina

Nils och Roger

Kvällen började med att köra hem till Anna och hämta min bror och hans cross, och ja det vara jag som körde bil och släppkärra inte min far utan jag. Duktigt är jag. Så bestämmde jag och Anna att hon skulle komma till mig efter som min moppe var på servis just då. Så kom hon hit och vi hoppade stuttsmatta och Gustav försökte komma på den ultimata pojkvännen för Anna vilket han lyckades med, verkligen den perfekta pojkvännen för henne! Sen satt vi och leta efter lite folk på Facebook, gick väl inte allt för bra men iaf. Sen skjussade Anna mig till Bosse som fixat med min moppe så hämtade vi den och åkte hem och när vi kom hem upptäckte jag att jag bara hade några meter kvar till 100 mil, haha, så var jag tvungen att köra dom så nu har min moppe gått 100 mil eller ja lite till. Sen hjälpte Anna mig och packa inför semester, jag vill inte åka men måste.
Sen åkte hon hem innan stormen brött ut (det är väldigt dåligt väder här, massa regn och blåst).
Och då blev det och umgås med min bror och kolla på Paradis Hotell inte så mycket som hände igår egentligen.
Men en bra Nils och Roger kväll!

100 mil
100 mil!

/ Lina

lina

Eftermiddag med bästa Felicia

På eftermiddagen träffade jag Felicia på stan.Vi kollade lite i affärer och sen gick vi och fikade/åt lunche på la baguett och satt och prata där ett tag. Sen träffade vi iaf Anna som hade tråkigt och hade åkt upp på stan. Iaf skulle hon träffa Björn så fick jag och Felicia följa med och träffa honom, haha och vi höll på och dö iaf Felicia efter som hon "känner" honom. Iaf när vi sagt hej till honom gick jag och Felicia och kollade runt lite, sen såg vi Anna och Björn så då gick vi efter dom fast det fatta dom! Haha, vi höll på och dö. När vi tröttnat på de satte vi oss på Bells Coffie på deras ute servering och drack smoothie och snacka massa skit. Sen kom även Anna för hon skulle lifta med mig och mamma hem.
Väldigt bra eftermiddag! <3

mina flickor<3
Mina flickor :*

/ Lina

lina

Kväll med bror min

Igår kväll umgicks faktist jag och min bror lite granna, förutom att kolla på Paradis Hotel som är våran nya hobby det kollar vi typ varje natt Måndag-Torsdag. (Om inte Rickard är här för då sover jag med honom efter som han går upp 5 på morgonen)
Iaf så umgicks vi lite innan på kvällen, hoppa studsmatta och fota och det lyckades vi gör utan att slå ihjäl varandra. Haha. 

Här kommer lite bilder från kvällen:

Gustav glr en volt

jag

Bror min

jag
lina

Bowling

På eftermiddagen idag blev det bowling på Strike&co med lite trevligt folk. Pappa, lillebror, Fanny, Lisa, Syrran och Mattias. Det vara kul även fast det inte gick så jätte bra men jag kom iaf två på våran bana efter Lisa. Fick iaf en strike fast gubben på banan brevid gjorde fan 8 st på en serie. Tänk om man kunde gör någe sånt men han var ju "proffs" eller pasionär så han har tid och träna och bli bra.
Sen är det bäst att jag och Lisa kommer gå på samma skola i höst och samma linje fast hon kommer gå i 3an och jag i 1an men det är bäst iaf!
När vi bowlat klart så gick jag och Lisa upp på stan och köpte glass, gött. Massa trevligt prat blev det också, haha säger bara att Lisa har varit på sjukaste festen, OMG på de bara!
Träffade även Emma som kom och gick förbi när jag och Lisa satt och käka glass och prata.
Det vara väldigt trevligt!
Det var ju då iaf en väldigt trevlig eftermiddag!

/ Lina

lina

Test 09

Jag har extremt tråkig, så här kommer lite om mig :)

Test 09

OM DIG Namn - Lina Gustavson
 Bor - Nån mil utan för Örebro 
Syskon - 1 lillebror och 2 halv syskon som inte bor hemma
Född - 1993
Ögonfärg - Blå/gröna
Längd - 168
vikt - Det är väl min en sak? 
Sko storlek - 39
Höger eller vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Vattuman
Hårfärg - Brunett med blondie slinger 
Födelseort - Örebro

DAGENS
Låt - Husvagn "Är vi framme snart?" 
Saknad - Den finns väl några stycken
Kläder - Jeans, tröja (kolla dagens outfit i stället :D)
Underkläder - bh och troser
Mat - Stekt färskpotatis och biffar typ. 
Köp - Fika
Godis - Inget godis idag inte
Pinsammaste - Det var det nog inte nån idag

SVARA ÄRLIGT
Tycker du om godis - Ja, fast inte allt bara en del
Hur många gånger i veckan äter du godis - Det är olika men inte jätte många
Äter du oftast nyttig mat - Hem lagad mat typ varje dag :) 
Tycker du att du själv är söt/snygg - Haha, ibland kanske om jag känner mig bekväm!
Du ger mycket komplimanger till andra - Det händer väl :)
Är du nöjd med ditt förnamn - Ja :D
Du tycker att du själv är smart - Nja det vill jag väl inte på stå, ibland kanske jag är det.
Vad är det sämsta hos dig - Att jag är dum i huvudet ibland..
Har du bra självförtroende - Nja inte så jävla bra längre
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Hehe, det är väl kanske några stycken.
Du tycker om att vara med tjejer - Ja då, mina bästa vänner är ju tjejer och vi tjejer är bäst! 
Vad har du för färg på dina underkläder idag - vita+röda+gröna+svarta, kanske? 
Äger du några Björn Borg kalsonger - Inte kalsonger men troser 
Gillar du skolan - Det beror väl på nån gång kanske man gör det.
Har du någon gång skolkat - Oh ja
Sporter/aktiviteter har du gått i - Riding, fotboll, barngymnastik 
Tycker du om djur - Ja då :) 

BRUKAR DU
Sova - För det mesta ja, ibland inte.
Ta mediciner du inte borde ta - Jag är väl ingen knarkare va? Klart jag inte gör. 
Röka - Nehe du. 
Snusa - Ne det är värre. 
Skada dig - Det gör väl alla nån gång ibland. 
Klä dig i svart - Händer
Lita på folk - Mina närmsta litar jag alltid på och då kan alla som jag brukar berätta saker för ta för sig av det. 
Skada dig med flit - NEJ
Drömma mardrömmar - Jo det gör jag ibland. 
Gå i skolan - Ja
Gå i kyrkan - Ne bara när jag måste
Vilja dö - Kan väl hända nån gång ibland.. 

HAR DU
För många vänner - Nej
Någon annan psykisk sjukdom? - Kanske de..
Skadat någon? - Haha, ja men det var fan inte meningen.
Färgat håret - Ja fast inte hela bara delar
Gjort bort dig rejält - Jo då 

ÄR DU
Snäll - Oftast
Snygg - Ibland kanske, fråga nån annan? 
Söt - Låt nån annan söt människa bestämma det. 
Kort - Inte så farligt jag är nöjd iaf.
Klantig - Ibland
lina

Hjärtat i ögonen

Perfekt blir man aldrig, alltid något man kommer göra fel. Men är det rätt att man blir straffad för det då?
När den som straffar en gör lika mycket fel som en själv. När det gör så jävla ont i hjärtat när den gör vissa saker.
När allt ser mörkt ut kommer allt på en gång. En liten grej blir en stor grej. Det spelar ingen roll vad som händer men ingen blir som man vill då. Jag kommer aldrig bli perfekt, jag kommer alltid ha mina dåliga sidor men kanske mer eller mindre.

Mitt hjärta kommer alltid berätta sanningen om mig och i mina ögon kommer alltid mitt hjärta synas.
Det kommer alltid finnas personer i mitt liv jag önskar fanns kvar där, personer jag önskar fanns mig närmare, 
personer jag önskar inte hade försvunnit. Utan stannat kvar som mina vänner trotts att det finns komplikationer för att det skulle vara så. Eller att bara bli förlåten för hur dumt man bettet sig när man bara inte vetat varit man själv har varit, när man har varit hel jävla lost och letat efter nån att säga allt till och sen har det blivit fel. När man bara velat berätta allt och få lite stöd..
Vissa av dessa personer kommer alltid finnas i närheten av mitt liv men kanske inte som jag vill ha dom, vissa kommer jag aldrig mer få se.


 

/Lina

lina

Musik

Millencolin - E20 norr

lina

Dagens outfit



Dagens:
Linne från Gina
Tröja från Bikbok
"Bolerno" från Gina
Jeans Cheep Monday från Entertement
Skor Adidas från Åkes skor (syns inte på bild)
lina

Bästa vän dag

Eftermiddagen spenderades på cafe Superime med min bästa Louise.
Det var verkligen en väl behövlig eftermiddag om man säger så. Dagen började inte alls så bra som jag ville men sen när Louise sa att vi kunde träffas kändes ganska mycket bättre.
Vi träffades lite efter 2 då kom Louise från jobbet så satte vi på Suprime och fikade och pratade. Skönt att lätta lite alla känslor och alla jävla tankar som snurrar runt i huvudet.
Tack Louise för bästa eftermiddagen!



Bästa vän på Suprime idag, älskar dig <3


Jag på Suprime idag :)

Lina&Louise för alltid

/Lina

lina

Dagens outfit





Dagens:
Klänning från Quality street
Jeans jacka från gul&blå
Skor från Scorett
Väska från Accent

Smycken: (syns inte så bra)
Halsband med kors, mammas gamla konfirmations present förra året
Halsband med ett hjärta, haft hela livet vet ej vart det är köpt
Ring efter mormor konfirmations present förra året
Ring från Cederins guld
Armband Pandora från Forsbergs guld
Örhänge från guldfynd

Trivs super bra i klänningen och känner mig snygg i den också.
Älskar'n!
Vad tycker ni?
lina

Konfirmation

Idag var det dags för Fannys konfirmation. Först var vi i Axbergs kyrka på konfimations gudstjänst och kollade på deras redovisning och sjöng och vara allmänt kyrkliga. Haha.
Sen åkte vi hem till Fanny och minglade först runt lite bland folket sen blev det massa god mat och tårta och grejer.
Iaf fick Fanny fina presenter och jag tror hon var nöjd med dom också. Sen när en del av alla Fannys gäster åkt hem så spelade jag, Fanny, Måns och Gustav kotten eller tecknet eller vafan vi kallar det nu för tiden. Iaf hade jag och Fanny bästa tecknet och vi kom på Gustavs och Måns tecken 2 gånger. Men dom vann iaf. Men vi är inga dåliga förlorare utan vi ger dom en ny match nån annan dag.
Snart åker vi till Mora det blir najs.

Men GRATTIS bästa Fanny på konfirmations dagen! <3


Konfirmanderna, synd   De 6 konfirmanderna
att ljuset ska förstöra
bilden bara.


Fanny och jag       Dagens huvudperson

lina

Jordgubbar är gott

Idag har jag och mamma varit i Mellösa och plockat 15 kg jordgubbar, vi brukar plocka runt 15-16 kg varje sommar men i år trodde inte mamma vi skulle plocka så mycket men när vi vägde in vara det ungefär 15 kg. Dessutom var det väldigt lätt plockat vi plockade nämligen dessa 15 kg på ungefär en timma och det brukar ta längre tid att plocka men idag gick det fort. Mammas jobbarkompis Anne och hennes dotter Caroline även känd som Carro kom även dit med sina hundar+deras kompis hund som de är lite extra föräldra åt. Så efter vi plockat klart alla jordgubbar fikade vi på det lilla fiket som finns där man plockar jordgubbar väldigt mysigt att sitta ute i en trädgård och prata och fika. Sen åkte mamma och jag hemmåt och då börja det ösregna som bara den. Men det slutade lagom till vi kom hem igen.

Nu ikväll har vi varit hos grannen och grillat och käkat jordgubbar väldigt mysigt och trevligt på alla viss och sitta där på deras altan och prata. 
Och så fick jag veta att newforest SM som i år hålls här i Örebro på Karslund kommer äga rum samtidigt som jag befinner mig i Mora på semester och solar, badar, umgås med folk och kollar på massa fina gamla bilar i Rättvik. Och det var väldigt synd tyckte både jag och min granne. Hon ska jobba där så jag kunde fått åkt med henne dit och dessutom kommer 4 av hennes egen uppfödda hästar dit och tävlar och det hade varit så himla kul och se dom särsilt Jeriko. Han är en ponny jag nog alltid kommer att minnas lite smått. Han fanns på stuteri sörängen när jag var liten och han gick i hagen brevid huset som mormor bodde i som jag bor i nu. Jag minns att jag hade ögon för den hästen och skulle gärna vilja se honom igen.
Han har iaf lyckades bra i livet han tävlar nationell dressyr nu. Så jag säger lycka till Jeriko och din ägare på newforest SM om några veckor.

Imorgon blir det först hund vakt sen konfirmartion.
Och nu väntar sängen.
Natti natti <3
/ Lina
lina

Louise Holm

Louise Holm min bästa vän, du har alltid ställt upp för mig, alltid funnits där.
Inatt när jag kände mig helt jävla värdelös då fanns du där mitt i natt och berättade för mig att jag visst hade ett värde.
Även fast klockan var över 12 fanns du där och tröstade mig även om du inte fanns i rummet så var du ändå med mig. Alla gånger du funnits för mig har betytt så himla mycket för mig, du har fått mig att veta att det finns någon där ute som jag betyder något för och någon som bryr sig, som tar sig tid för mig även om det är sent.
Jag kommer alltid ha dig med i mitt hjärta.
Du är min allra bästa vän och du betyder så mycket för mig.
Tack för allt du gjort, tack för stödet, tack för du finns och är den du är!
Bästa vänner för alltid!
Jag älskar dig Louise Holm <3

Louise Holm <3 Lina Gustavsson
Lina älskar sin Louise

/Lina
lina

Trött och tung i hjärtat

Dagen idag började inte alls bra. Somnad sent och med tårar i mina ögon anledningen var ett bråk mitt i natten.
Sen vaknade jag klockan 5 när älsklings mobil ringde för att han skulle gå upp sen låg vi kvar i sängen ett tag och bara höll om varandra sen gick han upp och jag låg kvar i sängen sen åkte han iväg till jobbet och jag somnad med tårar igen.
Jag skulle egentligen gått upp klockan 9 idag så jag skulle hunnit ut och springa innan jag skulle åka till stan men jag orkade inte upp kom ur sängen vid 10 och då blev det duscha och sen äta frukost och sen moppe in till stan.

På stan blev det iaf först att ta en gardasil spruta på läkargruppen och den gjorde inte alls lika ont som den första, då kunde jag knappt röra armen i 24 timmar efter. Sen åt jag och mamma lunch på gröna grodan sen upp på stan och till våran guldsmed och kolla på persent till Annika och en konfirmations peresent till Fanny. Sen har jag även kollat på 20 års persent till älskling men jag säger inte vart eller vad, man vet juh aldrig han kanske läser.
Sen köpte även mamma nya skor till mig. Jag har även vart hos frisören idag och klippt mig är faktist nöjd det blev fint och ser mycket blondare ut nu.
Och sen vill jag även säga att älskling åker till Uddevala på cross vm ikväll och det tycker jag är en aning jobbig men jag hoppas han får kul och tänker höra av sig och vara lite social med mig iaf.

Helt ofixat men ungefär så ser det ut inte så mycket skillnad bara toppat lite.
Nya skor

/ Lina

lina

Till den dagen då livet slutar älskar jag dig

Idag är det den 2 Juli vilket betyder att idag har jag och Rickard vart tillsammans i 11 månader.
Det har vart 11 månader av lycka och sorg. Tillsammans har vi gått igenom en hel del bra saker men även en hel den dåliga. Men vi har hållt ihop och kämpat tillsammans.
Jag har den bästa pojkvännen ska alla veta, han har stått brevid mig när hela jag har vart ett jävla vrak som bara sjunkit längre och längre ner. Men vi har också haft så jävla kul tillsammans.
11 underbara månader med min älskling.
Min älskling är bäst!

Rickard du är min älskade ängel,
du har fått mig leva,
du är det allra bästa som hänt mig
jag ångra aldrig att jag träffade dig
din underbara människa,
jag kommer alltid älska dig av hela mitt hjärta älskling.
Jag älskar dig <3


Till den dagen då livet slutar älskar jag dig Rickard <3

/ Lina
lina

En dag i maj som förändrade mycket

I slutet av maj i år gav jag upp det jag älskade mest av allt att göra.
Hästarna har funnits i mitt liv i 10 år och jag älskar det men en dag gav jag upp.

Varför gav jag upp det jag älskade?
Det är en bra fråga, men det gick åt helvete och jag kunde inte hantera det. Jag hade en massa annat som snurra i huvudet som vara jobbigt. Jag klarade inte av att varje gången hoppa av hästen och gråta och vara livrädd.
Fast en hon varit min ängel en lång tid men sen blev jag feg och orkade inte bråka med henne för jag orkade knappt med mig själv. Och det var därför allt blev så jävla dumt hon fick bestämma. Jag ångra att jag inte orkade kämpa emot henne, men det vara inte den rätta tiden för mig att göra det. Mitt självförtroende försvann och jag inbillade mig själv att jag inte kunde rida alls, det spelade ingen roll vilken häst jag satte mig på började det gå dåligt kunde jag inte rida även om jag visst någonstans inom mig att jag visst kunde och att jag vara riktigt bra på det också men det kunde jag inte ta fram just då.
Sen en dag fick jag nog, allt hade börjat okej men sen började hon bråka och jag orkade inte, jag grät och sen kastade jag mig av och bestämde att jag aldrig mer skulle rida.
Det vara det bästa jag visst och det är det fortfarnade fast jag inte håller på längre men jag vill.
Och jag saknar det så himla mycket.


Jag och Cadillac på träning i vintas i Skråmsta.

Det val man gör i livet kommer alltid att förfölja en hur mycker eller lite man vill.
Det val jag gjorde en dag i slutet utav maj kommer förfölja mig.
lina
RSS 2.0