Sämst

Jag är verkligen sämst på att uppdatera just nu!
Så jävla dålig jag är! Men det är mycket med jobbet nu jobbar 8-16:30 varje dag och när jag kommer hem är det full fart och snart åker jag bort men när jag kommer hem igen får jag ta tag i bloggen ordentligt, hoppas nu orkar vänta! Midsommar var i alla fall väldigt bra, jag hämtade Matilda på eftermiddagen så åkte vi hit och umgicks och fixade oss sen kom de lite folk så drack vi och grillade och umgicks en massa. Bra var det i alla fall, men nu blir det ut en sväng och gå sen duschen och sängen!
Imorgon blir det jobbet och sedan ut och rida tror jag!

Ha det bäst tills vi hörs igen, <3
lina

Glad midsommar

Glad midsommar på er!
Nu ska jag iväg och hämta min kompis Matilda så ska vi fira midsommar tillsammans och grilla och chilla med lite trevligt folk! Det verkar som det kommer bli en bra midsommar trotts allt såg inte ljust ut där ett tag men nu kör vi! Ha en bra midsommar!
lina

Jobbar och sliter

Jag jobbar och rider för fullt och njuter av det göttiga vädret som är ute så hinner inte med bloggen så mycket men det blir bättre när jobbet och klart och jag varit på Öland! Så kära ni håll ut tills dess. Ska försöka blogga lite i helgen också, det är midsommar på fredag det blir fin fint! Så jag försökaer blogga lite om midsommar på lördag så kanske det blir lite fina bilder också!
Aja nu vet ni att jag lever, puss på er!

Bjuder på en bra låt också!

lina

Varför ens?

Jag vet inte vad jag ska göra, vad jag säga längre.
Eller egentligen vill jag bara skrika rakt ut så högt jag kan så någon kanske fattar,
jag vill slå bara stå och slå ta ut min ilska, jag vill gråta samtidigt, så kanske allt försvinner.
Det finns 100 000 saker och säga och fråga. Men jag får inte fråga det jag vill jag får inga svar jag får inte säga det jag vill. Det är svårt, jag är förvirrad, ledsen och vet knappt ut eller in men det vet ingen för som vanligt finns skölden där och skyddar mig ifrån allt men det kanske vore lika bra att den försvann?

 
lina

Oj oj oj

Nu var det länge sen jag uppdaterade men har haft skit mycket i veckan och när jag inte har min egen data orkar jag inte sätta mig vid den andra så då har det ikinte blivit någon uppdatering.
Har jobbat hela veckan 8-16:30 de första dagarna på jobbet var inte allt för roliga men nu är det helt okey och det är trevliga människor jag jobbar med så det går väl bra. Jag kan nog i alla fall stå ut i 2 veckor till!
Jag har även hunnit med att jobba en kväll också, städat tillsammans med Elsa. Jag har dessutom badat första gången i år (utomhus alltså) och spenderar tid tillsammans med mina grannar och ridit, det har varit fullt upp!
Det är i alla fall skönt att det är helg nu! Och nästa vecka jobbar jag bara 4 dagar för nästa fredag är det midsommar!

Men nu väntar snart sängen imorgon ska jag upp och rida Cherry och sedan blir det ut och rida med Maze en sväng och grilla med grannarna och fira Alexandra.
lina

Jobbet

Nu ska jag packa klart och sen blir det sängen för imorgon börjar jag jobba klockan 8. Så lite innan halv 8 kommer Måns hit och sen åker vi iväg till jobbet, vi ska vara på samma ställe så det känns väldigt bra!
Aja måste fixa det sista till matlådan nu och plocka fram kläder. Vet i fan vad jag ska ta men något som är smidigt efter som jag ska vara trädgårdsarbetare. Inte så värst roligt men pengar är det allt.

Men god natt på er och önska mig lycka till på min första dag på jobbet!
lina

Tidig morgon på g

Imorgon bitti ska jag upp tidigt, vid halv 7 för vid 10 över 7 ska jag fånga in en liten söt häst och åka iväg till Eklunda stuteri igen. Klockan 8 ska vi vara där så vi måste åka halv här ifrån så vi ska lasta vid kvart över 7 imorgon och innan det ska jag hämta in snötti luppan. Men hon går i en hage nästan utan för huset hos oss så jag hämtar henne innan jag går över till grannen.
Sen får vi se vad de säger om hon får följa med hem igen eller om hon får stå kvar där borta över helgen.

Och på måndag morgon börjar jag jobba! Jag har fått sommarjobb och förhoppningsvis kommer jag jobba tillsammans med en kompis, hoppas hoppas hoppas!!!
3 veckor jobb och pengarna rullar in så jag klagar inte, bara jobba och tänka på pengarna om det suger.

Men nu ska jag duscha och sen sova om en stund, tingeling pling!
lina

Jag lever fortfarande

Sommmarlovet rullar på och imorgon är det en vecka sen vi fick lov, sjukt!
Jag tar det mest lungt i alla fall, har städat lite och så där.
Igår hade min bror avslutnings fest med sin skolan, så han och hans kompisar fick åka jänk med pappa till festen.
Jag tror de tyckte det var riktigt kul och jag tycker de kom i den häftigaste bilen, några kom i limo men Cadillacen tog fan priset ändå så. Nu är det bara hoppas att pappa blev fast i och köra jänk och köper en, kommer aldrig hända om han inte vinner 1 miljon först för då skulle det bli en jänk bestämde vi igår.

Aja nu vet ni att jag lever i alla fall, ska försöka blogga lite mer men det händer saker hela tiden. Vädret har varit sjukt bra så jag har avrit ute mycket nu har det blivit sämre men vi får väl hoppas på bra väder snart igen!

Nu ska jag städa!
lina

Uppdateringen

Ja jag vet att uppdateringen är dåligt, men det är sjukt väder ut så är ute så mykcet som nöjligt och håller igång med massa saker. Sommaren börjar både bra och dåligt men det får gå.
Det har varit välidgt mycket ridning den senaste tid väldigt trevligt och kul!
Igår var jag i stan och hjälpte till hemma hos systra mi som bygger kök och igår kväll träffade jag Astrid och satt och snackade en massa skit.
Och idag på morgonen har jag vart och hämtat Rotacha tillsammans med hennes ägare. Vi ska ut och rida senare också, blir sköj!

Aja nu blir snart ut i solen igen!
lina

Hopeless



Video ifrån OC som vanligt, älskar man OC så gör man.
lina

SOMMARLOV

Nu har jag sommarlov, det ska blir väldigt skönt.
Vi hade vår avslutning på folket hus där det var lite tävlingar, uppträdande, sång och pris utdeling.
Och jag fick ta emot 500 kronor för att vara mest ambitiösa och den elev med bäst studieresultat, priset delades ut till en person i varje klass och ifrån 1an och 2an och jag fick det alltså i från min klass, väldigt kul!
Min vän Neah fick ta emot priset ifrån den andra klassen, sjuk bäst ät vi! Och vi är KJ elever, det gör sitt det ska ni veta, där får man inget gratis!
Efter avslutningen åt jag och Frida lunch på stan och satt och pratade en del, tack gumman!

Resten av eftermiddagen spenaderade jag tillsammans med ett gäng studenter som gjorde iordning sitt studentfalk och dessutom ville rida lite så jag har sprungit runt med Ville (hästen) och några pöjkar som tar studenten imorgon. Tror fan de tyckte det var riktigt kul.

Och ikväll har jag ridit Solo som var trills som fan och inte skulle gå fram alls utan stannde bara och hölls. Så det slutade med att Maxe fick hämta lång pisken och springa och jaga oss. Aja nu kanske hon aldrig mer ska hållas med det där får vi hoppas.

Nu ska jag duscha och sova snart, imorgon tar alla Örebros studeter studenten så

GRATTIS PÅ ALLA STUDENTER!!
Hoppas ni får en kanon dag!
lina

Tårar..

Jag glömmer aldrig, jag vill bort, jag vill här ifrån, jag vill glömma men det gör jag aldrig.
Allt känns så jävla fel, fuck it, fuck life...
Nu åker jag till stallet och glömmer eller gråter?



Girl your ther agen.. You never gonna make it, give up.
lina
RSS 2.0