Sol, bad å bak

På eftermiddagen idag blev det till Ånnaboda och bada med Fanny och Gustav jätte mysigt och varmt!
Väldigt mycket folk där uppe och bada och sola men det är inte så konstigt när det är typ 30 grader varmt.
Gött med sol och bada!
Sen nu på kvällen kom Anna hit och så drog vi och bada i Pölen, typ as mycket folk där så vi doppa oss bara och skulle dra hem, då träffa vi Berre som skulle grilla med Såfi, Bo och Kikki. Så stod vi och prata med henne ett tag och sen sa jag hej till Såfi som jag inte träffat sedan studenten. Saknad på henne kanske.
Men nu iaf bakar jag rabarberpaj till Anna, mig och familjen.






/Lina

lina

Tur i oturen

Nu har jag just kommit hem från Knarsta där jag har vart och träffat min kära släkt, jätte trevlig kväll med god mat och två sorters tårta. Och så har jag spelat fotboll med min kusin Robert, älskling, lillebror och Johan (han är "ingift" i släkten fast han och min kusin är inte gifta men fatta grejen alltså) det vara väldigt kul, jag, min kusin och älskling är bästa laget!
Och sen fick jag träffa min kusins tjej också kul att vi har samma namn hihi. Lina!
Iaf hon verkar super trevlig så henne vill vi se mer av i framtiden.

Men innan vi åkte till Knarsta och träffa släkten, så har jag idag vart hund vakt åt grannes hund min extra hund vill säga.
Grannen är i Linköping idag och imorgon så hon bor här medans dom är borta. Jag och min lilebror tog ett lång promenad till en grusgrop som kallas björnvattnet (han som äger den heter björn haha) och där badade vi med Fia (hunden) jätte kul tills min kära lillebror tappa sin telefon i vattnet han hade glömt lägga ur den hur badbyxorna innan han hoppa i så där försvann den telefonen men mamma har sett till så han får en ny på försäkringen.  Sen gick vi iaf hem och jag hade fått stösta skavsåret på hälen ett till vill säga, har redan ett från i onsdags då jag vara på stan i mina nya högklackade skor, så jag kunde knappt gå det slutade med att lillebror sprang hem och hämta moppe så fick jag åka hem med den så jävla ont hade jag.

Och sen den stora händelsen idag! Jag kom in på mitt första handsval till gymnasiet!!! :D
It-media på john bauer nästa!!! :D
Är as gald för att jag kommit in ska bli så himla kul!


Men nu ska här sovas imorgon blir det upp tidigt och åka till Hovmantorp och bada och sola hela dagen lång + att älskling är här och väntar på att jag ska sluta hålla på med datorn och vara med honom. Massa kärlek på honom <3
Hoppas er dag vart toppen!

/ Lina

lina

Massor med sol!

Jag älskar sommar, sol och bad måste jag bara säga!
Vädret är helt jävla underbart, det har vart sol och varmt hela dagen.
Började iaf dagen med frukost ute på vårat solflak där var det varmt, så satt jag och solade mig där ett tag, sen gick jag in och fixa lite, det blev iaf ut och springa några km efter det i solen, men man blir juh brunare om man rör på sig sägs det så det är juh också ett plus med att vara ute och springa. Sen när jag kom hem igen satte jag mig på solflaket och sola en stund igen, sen vart det dags att göra mat och sen drog jag iväg till Pölen och skulle bada med Astrid, Gustav och dreas klasskompisar, Amanda, Eve och Emil men då skulle dom åka iväg ner till Kil en sväng så hängnde med dom dit och så fick Astrid köra Amandas moppe först gången hon körde moppe men hon var duktig, hon har uppköring på moppe kursen imorgon så lycka till Astrid :)

Efter att hon kört moppe en stund drog Amanda, Eve och Emil hem till stan och Gustav han drog också hem, så jag och Astrid åkte själva till Pölen och badade och där träffa vi massa annat folk från stan riktigt trevlig vare och sitta där och sola och bada med dom. Sen drog vi hemmåt och då fick Astrid hänka på mig efter som hon åkte cykel och jag moppe.
När jag kom hem skulle mamma och pappa åka till Coop i Lillån så du följde jag med dom dit och övningskörde dit och hem det gick bra och jag har kört på MOTORVÄGEN för första gången i mitt liv idag! Duktig är jag!
Och nu sitter jag här och har just käkat jordgubbar, svenska dessutom. Snart kan man plocka jordgubbar själv så då blir det till Mellösa och plocka jordgubbar och träffa Carro och Anne och kanske rida en sväng med Carro också :)
Imorgon får jag äntligen träffa min älskade pojkvän igen!  Har inte träffat honom på ett par dagar nu börjar nästa sakna honom lite, hihi.

/ Lina

lina

Tidig morgon sen kväll

Nu har även jag styrt upp en blogg, så det är ju kul :)
Har funderart på det ett tag och nu har jag äntligen tagit tag i saken och gjort mig en blogg.

Så här har iaf min dag sett ut,
vaknad typ kvart i 9 vet inte varför men det gjorde jag kunde inte somna om så jag gick upp och ut och satte mig i solen och käka frukost så satt jag där ett tag, sen gick jag ut och sprang ett par km hurtigt av mig, hade tänkt och bli lite hurtig och komma i form nu under sommaren, sen duscha jag och fixa lite och drog in till stan Örebro då, där letade jag bikini till slut bestämde jag mig för att köpa en av de jag prövat fast jag egentligen inte var helt nöjd med den, sen skulle jag dra till mammas jobb och visa henne den så hon kunde säga vad hon tycker om den efter som jag inte var helt säker på om jag ville ha den. Då träffa jag iaf en av mina gamla lärare Annika och hon är väldigt bra ska ni veta, stod och prata med henne ett tag, sen drog jag iaf till mamma och hon gillade bikinin sen kom jag på att min moppe parkerings tid höll på och gå ut och jag vara inte klar med mina inköp och moppen stod typ på andra sida stan så mamma körde mig dit snäll som hon är (a), sen gick jag upp på stan och shoppa lite till och sen blev det hem och äta mat med lillebror, och då ringde älskling så prata vi lite, puss på han.

Mina inköp idag:
En bikini, ett persentkort på carlings till astrid födelsedags barnet själv ( <3 ), vita tygskor ch en glass efter som det var väldigt varmt ute!

Iaf fyller världens bästa astrid 15 idag så det blev hem till hennes mamma och fira henne på kvällen, äta mat och tårta och träffa släkten sörman är ju alltid kul. Astrid och Gustavs (Gustav är min bror) kompis vicco där, så när vi käkat klart drog vi till henne och bada fötterna i hennes pool som det vara 23 grader i!
Sen drog vi hem och då kom jag på att jag glömt min väska i stan så jag övningskörde till stan med mamma och hämta den, när jag kom hem byta jag kläder och drog ner till Astrids far och käka jordgubbar med henne och snacka massa skit och nu sitter vi här och klockan är 00.47 och jag ska väl snart gå hem och sova.

/ Lina
lina
RSS 2.0