Första veckan klar

Jahaja då hade jag gått första veckan i 2a på gymnasiet. Inga svårigheter det heller, hehe! Har inte hunnit blogga har varit mycket den här veckan, skolan även om den inte alltid varit jätte lång har jag varit där, jag var på körkorts info i onsdags kväll, för hela nästa vecka så ska jag gå teorikurs för körkortet, sedan var jag även en sväng på stan med Friday igår. Köpte mig ett par svarta nya jeans.

I alla fall är helgen full upp känns det som, rida imorgon bitti, plugga massa teori har en del som ska vara gjort innan kursen börjar, sedan ska jag försöka hinna följa med Såfi på fältävlans tväling på Segersjö på söndag. Den stora tävlingen i fältävlan håller hus nu i helgen ute på Segersjö och då har det även en start klass som Såfi ska vara med i med sin ungponny. Så vi får se hur mycket jag hinner.
Jag ska helst hinna fixa klart en svenska uppgift och skicka den till Frida som sitter i Mora med hjärnskaking. Stackarn lyckas med allt!

Får försöka skriva lite mer imorgon, puss!

lina

Första dagen i skolan efter sommarlovet

Jahaja då hade jag börjat skolan. Det känns faktiskt bra att ha börjat och det känns som jag vart ledig i en evighet trotts att jag jobbat 3 veckor i sommar känns det ändå som jag varit ledig länge länge länge. Schemat jag fått är helt okey, och jag tror det kommer bli bra. Vi började i alla fall halv 9 som vanligt och då fick vi en del info, om våran nya resturang på skolan där vi ska äta, vad vi ska göra den här veckan och lite nästa vecka och vårat schema. Vid halv 10 var alla info slut och vi fick prata med varandra och sen slutade vi för dagen. Så vid 10 taget lämnade jag skolan och gick till rejmes där pappa hämtade mig. Efter att ha vart på hans jobb en snabbis så körde han hem mig. Och nu är jag hemma och vid 1 taget ska jag åka in till stan och tanka moppen och hämta min bror när han slutar. Så innan det ska jag laga mig lite mat och kanske gå och prata lite med Snöppan.

Men det var det för nu ikväll kommer nog en lite tutorial på hur man kan fixa snygga naglar, lite annorlundare än att bara måla med nagellak och få en ena färg eller franskmanekyr. Enkelt och snyggt.
lina

Försenat

Egentligen ska bussen till flygplatsen gå om 2 en kvart och flyget hem ska gå klockan 14:00 men så blir det inte för mitt plan hem är försenat med minst 3 timmar. Vilket betyder att vi kommer i så fall flyga hem vid 5 tiden lokal tid här. Och sen vara hemma i Örebro mitt i natten.  Jätte kul, nej! Detta hade jag verkligen inte räknat med men men. Om 45 minuter så är det information om när vi får åka hem och massa. Jag hoppas att det bara är 3 timmar sen och inte mer. Men nu blir det och sitta och vänta och umgås med folket.

Tingeling, nästan gång vi hörs är jag förhoppningsvis hemma!

lina

@ Rhodos

Just för tillfället sitter jag på hotellet på Rhodos! Jag har det kanon bra, det är jätte varmt typ 35 grader varmt eller mera. I havet är det typ 27 grader. Allt här äre i alla fall kanon! Jag har det bra och lever livet och tänker på vad som väntar där hemma. Aja jag tror det ordnar sig det med. Men rhodos är BRA och jag kan inte ha det bättre!

Ha det fint, ciao!


Bild ifrån hotellet som jag tog förra gången vi var här!
lina

Nu jävlar åker vi snart

Snart ska jag gå och lägga mig och sova för imorgon blire upp tidigt och packa klart och vid 10 tiden ska vi vara inne hos syster i stan. Sedan bär det av mot Stockholm för att tillbringa dagen där med att gå runt och mysa och umgås lite, vi får se lite vad vi ska göra. Kanske Grönan eller Skansen eller så blir det helt enkelt stan. Aja på eftermiddagen/kvällen åker vi ut till Arlanda stad där vi ska tillbringa natten på ett hotell och där ifrån sedan åka transfär ut till Arlanda. Vid kvart i 8 på söndag morgon avgår planet ifrån Arlanda mot Rhodos.
Ska bli så jävla skönt och komma iväg en stund och inte behöva tänka så mycket på en massa, bara ha det lungt och skönt och njuta av livet i solen och värmen och kanske några drinkar.

Men nu blir det sängen, puss på er, vi får se hur mycket jag hinner blogga där nere men någonting blir det nog. Så ni får ha det bra medans jag njuter av livet. :*


Snart är jag där
(Vet att jag använt bilden för men ändå)
lina

You are the one, the one that I need



Världens finaste
lina

Saker och ting förändras i livet, precis som vi gjorde


Jag saknar dig
lina

En vecka kvar

Så jävla galet, Rhodos närmars sig med storm steg. Om en vecka är jag där, i solen och värmen och paraply drinkarna, haha. Ne men det ska bli fint och komma iväg en stund igen och bara ha det fint. Dessutom ska syster och hennes familj med så jag tror det kommer bli kanon. Vi kommer ha så jälva kul!


Tagga!

Aja dagen idag har bestått av att städa mitt rum och så har jag börjat packa lite, mest kläder så jag vet vilka kläder jag inte ska använda den här veckan. Sen har jag även vart hos Mats i stallet en stund och vi har klippt och fixat fötterna på två av hästarna och borstat och pysslat med dom.
Ikväll blir det sängen tidigt för imorgon blir dte upp tidigt och iväg till stallet och pyssla med unghästarna och Cherry.
lina

Tåget åkte och jag stod kvar

Ibland önskar jag kunde spola tiden tillbaka och göra om allt. Men sen vill jag ändå inte göra det för då hade mitt liv sett ut på ett annat sätt idag. Visste finns det saker jag önskar jag hade kvar i livet nu som fanns då men jag vill inte att allt ska ändras. Jag har blivit någon jag tror jag kan trivas med att vara. Men jag önskar jag kunde få spola tillbaka tiden och få säga hej då, säga alla dom saker jag skulle vilja säga, en sista chans att säga förlåt.
Men jag mår bra nu, men jag önskar allting var lite annorlundare, lite som förr men mycket som nu.

lina

Örebro festen

Dagen idag började med lite träning som dock inte gick jätte bra. Men det blir väl nya tag imorgon.
Vid lunch tid åkte jag och Gustav in till stan för att först träffa syster hemma hos henne och sedan gå upp på stan tillsammans med henne och Kalle för att sedan träffa mammi på stan och äta lunch på Örebro festen. Där kunde man välja på en del olika resturanger som hade tält utställda där man kunde köpa mat. Jag och mamma valde stallycktan och käkade fläskfile spett med klyftpotatis och en gudomligt god beasås. Väldigt god mat, rekomenderas av både mig och mamma. Efter vi hade lunchat och prata lite så gick vi en sväng på stan sedan fick Kalle en ny bilbarnstol och fick följa med oss hem. Mor hans gick hem till sig och fixade klart inför möhippan hon skulle på ikväll. Så har Kalle vart här ikväll och även Mattias kom ut efter jobbet och käkade och umgicks.
Jag har vart ute och hoppat med tacha, gick inte allt för bra så inget jag behöver skriva mer om.  Aja en trevlig dag, nu blir det sängen snart för imorgon blir det upp tidigt och rida Cherry och sen lång uteritt med Masse och hästarna.


Jag saknar dig

lina

ANTISEPTIC

Fanny sov här igår natt, vi sov ute på stutsmattan tillsammans med min bror. Vi hade väldigt trevligt och kul. Sen igår på dagen var jag och Fanny ute och rid en sväng, mysigt!

Och igår kväll var vi på Talangen och kollade på när Antiseptic spelade. Och dom var inte bara lite gryma, det var många duktiga med men antiseptic var överlägset bäst. Och dom VANN! Så nu är dom vidare till finalen som är den 14 Augusti i brunnsparken så befinner du dig i Örebro då så tycker jag du ska gå dit och lyssna! Dock kommer jag inte kunna se dom i final efter som jag kommer vara på ett hotell i stockholm efter som jag åker till Rhodos på söndag morgonen. Aja fick se dom vinna igår så bara hoppas dom vinner hela skiten nu!
Så grattis och lycka till på er nu Antiseptic!
lina

Firanden av alla dess slag

Hade ingen lust att blogga igår men nu har jag fått tillbaka lusten och tänkte skriva ett litet inlägg om igår kväll.
Vi var hos Måns och Fanny igår kväll och firade försenad midsommar och Fanny och så mig lite granna. Typ ett halv år sedan jag fyllde år men vi har fortfarande inte firat mig men igår fick jag ett paket och Fanny ett. Vi käkade massa god mat och satt och pratade. Och så var Måns tjej Elin där, hon var väldigt trevlig! Vi var även en sväng ner till Klockhammar och hörjade runt, alltid lika roligt eller nått. Haha! Vi fick röra på oss i alla fall och en det blev en massa skratt och tok!
En väldigt lyckad kväll med andra ord.

Idag har det vart födelsedags firande hos en granne så vi har varit där och käkat massa mat och lite tårta och grejer. Helt okey! Aja nu ska jag ta mig ut i regnet och gå och mata grannens katter. Hatar regn!

lina
RSS 2.0