Stockholm och flytt

Stockholm har vart bra, vi har gått på stan, ätit massa god mat, sett Uggla och skrattat en massa.
Blev inte så mycket inhandlat mer än lite strumpbyxor och ett par nya snygga skor inför vintern. Vi drog ifrån stockholm efter frukost vid halv 11 idag så hämtade vi transporten i stan och fikade lite där, sen hem käkade och packa ut alla saker i bilen. Sen tog jag inte snöppan och fixade henne vid halv 4 lastde vi in i transportetn och gav oss av till nya stallet. Nu är hon äntligen där, hon verkar trivas och det gör jag med. Vi red en sväng i ridhuset och verkade tycka det va skönt och gå på bra underlag inne. Det här blev kanon. Imorgon ska jag och mamma va med på utsläppet. Nu ska jag prata mer med Markus och du markus puss!


Nya stövlarna jag inhandlat i helgen, vad tycks?
Jag gillar dom!
lina

Twitter

Jag är bättre och har vart ute i stallet idag tillsammans med hovslagarna, så nu har bäbis nya skor på sig. Har även mockat och fixar lite. Vart med mamma ute och köpt lite foder till när vi flyttar på söndag, hälsat på i mitt gamla stall och ridit med Anna. Är helt slut i kroppen funderar på och gå och sova snart måste bara packa.
Imorgon dra jag till stockholm och kommer hem på söndag eftermiddag, då blir det flytt. Men imorgon, shopping och Uggla! Och så ska jag ta ett jävligt skönt och väl förtjänt bad på hotellet!!


Följ mig även på twitter
lina

Sjukling

Jag har tagit lite bloggpaus just nu när jag är sjuk. Han inte så mycket kul och skriva om, mår pissigt och ligger mest bara still hela dagarna, är ute i stallet på kvällarna och pyssla om min älskade häst och tar en lungn skritttur med Anna ibland. Inte kul och vara sjuk! På lördag åker jag i alla fall till Stockholm om jag inte fått mer feber och på söndag flyttar vi ner till nya stallet.

Aja hoppas på att vara tillbaka på bloggen snart! Tills dess ha det bäst, puss!
lina

Dålig natt

Idag är jag sjuk och hemma ifrån skolan, mindre bra. Har ont i halsen, ont i huvudet och sover dåligt. Kände att jag inte orkade skolan så jag gick och la mig igen efter att ha duschat, sminkat mig och ätit frukost. Jag vaknade vid halv 11 eller något och hade sovit mycket bättre än vad jag gjort i natt.

Aja tänker ta det lungt idag, ska tvätta och plugga teori och sen blir det ut till Snöppan ikväll.

Ha en bra dag!
lina

Teori jävel

Just nu sitter jag här och är trött och arg på den jävla körkorts teorin som går år helvete. Måste ha klarat två faser till på fredag och nu var jag typ 1 ifrån att klara första fasen. Blir förbanade för att det inte går. Aja hinner inte mer teori ikväll ska kolla Beck om en stund. Så får bli massa plugg imorgon typ i skolan, efter skolan och efter stallet. Aja har spenderat största delen av min helg med Anna, för himla go tjej det där! Vi har haft väldigt kul och trevlig! Tack Anna för en sjukt bra helg!
Imorgon är det måndag och jag ska gå hel dag och ha engelska och media.
Nu ska jag prata lite med Markus sen Beck!

lina

Lördag kväll

Jag och Anna hade så roligt igår och ingenting och göra ikväll heller så det blir hos henne ikväll igen. Fint!
Får vi se vad vi ska hitta på. Hon kommer snart och hämtar mig.
Har i alla fall mockat i stallet och fixat massa med hästarna och ridit tillsammans med Anna.
Rotacha gick skit bra det går framåt för oss! Älskar min lilla pålle! Och nästa söndag flyttar vi till vårat nya stall, det blir kul! Fast tråkigt utan Anna!
Aja ska gör mig klar, snart är hon här för att hämta mig!

Ha en kunligt bra kväll mina vänner!
lina

Fredags mys på g

Nu kommer snart min vän Anna hit och plockar upp mig så blir det hem till henne där vi ska ha lite fredags mys eller vad vi nu ska göra. Vi bestämde oss under ridturen tidigare idag för att hitta på nått ikväll och jag tror det kommer äga!¨
Aja haft matte med It idag vilket vara mycket bättre än jag trott det var kul! Sedan vara jag och Terese på stan och fotade och gick i affärer, hehe!
Aja Anna är här om en stund så ska göra mig redo att fara hem till henne!


Dagens

Och ett stort Grattis till min älskade Jenniefer som fyller 19 idag grattis gumman!
lina

Vänskap

Vänskap är ingenting lätt och ibland blir det inte so man tänkt sig.

lina

Jo men visst

Åh jag vet inte vad jag ska skriva mer än att jag är knäpp och borde gå och duschar och sen plugga körkortet!
Jag sitter och prata massa strunt med Amanda och det är massa knas. Aja bäst tjej det där i alla fall, hon är kung och jag saknar henne! En fylle kväll med henne skulle sitta fint.
Jag har i alla fall vart ute med bästa hästen och Anna och Casper och ridit, dte var trevligt! Och ingen ramlade av idag! Nu ska jag försöka ta mig till duschen, tingeling!


Woho taggade på fest förr någon helg sen!
lina

Vart tog veckan vägen?

Torsdag idag helt sjukt den här veckan har gått snabbt! Vet knappt var dagarna har tagit vägen.
Vi har haft svenska idag på morgonen så jag har skrivit klart min hemska DDD novell (DDD= Don'r drink and drive) Just nu har jag media kommunikation och gör ingenting värt, plus att min klass är så väldigt mogen och skriver på varnadra facebook hela tiden. Men lite kul har vi allt!
Nu ska jag försöka göra klart en uppgift!


Bild ifrån Öland
lina

Sängen nästa

Jag har pluggat idag och försökt vart duktig, men lär plugga en hel del mer har en vecka på mig!
Har dessutom vart ute och ridit, Agneta hade lektion för mig och det gick skit bra! Så jag var nöjd med min lilla älskling idag, vi är så duktiga när vi väl kommer rätt till.
Imorgon är tillbaka till skolan, blir svenska och sen ännu mer redovisning av projektet.
Så ska ta mig till sängen nu och söva lite.

Blev bara text idag får lägga upp lite bilder imorgon.
God natt!
lina

Ledig dag

Idag är jag ledig. Och den här dagen behövde jag verkligen, jag har fått sovit ut ordentligt, ätit frukost i lungn och ro, läst tidning eller ja läst en artikel i tidningen om några goda vänners företag. Dessutom har jag beställt hem skolkorten ifrån fotograferingen tidigare i höstas. Dagen till ära ska jag tillbringa i mjukisbyxor en skön tröja, osminkad och ofixad och plugga körkortet. Blir ute i stallet sen i eftermiddag när Agneta kommer hem ifrån stan så ska hon hjälpa mig lite och få i ordning på Snöppan. Blir nog bra för sist hon hjälpte till gick det as bra!
Aja nu ska jag plocka fram körkorts böckerna och börja läsa!

lina

Stora syster

Jag vill bara säga en sak! Jag har världens bästa stora syster!
Min syster har en blogg precis som jag där hon skriver om allt möjligt i hennes liv.
I alla fall hade hon skrivit ett inlägg om alla dessa jävla våldtäcker i Örebro, som är för jävla hemska! Och de som våldtar borde få kuken avskuren och en kula i pannan! Dom första liv! Jävla idioter!
Men nu var det inte detta jag ville säga utan att den sista hon skriver i sitt inlägg är:

Till mina systrar vill jag säga: ring mig om ni inte har sällskap hem eller kan få skjuts av våra föräldrar. Säg till innan  så får ni pengar till taxi, chansa inte och gå hem i mörkret själv, ring då så hämtar jag DIG! För ingenting något så hemskt får någonsin hända er. Var försiktiga...

Jag har världens bästa syster och henne älskar jag väldigt mycket och skulle aldrig kunna leva utan!

Systrarna
Vi för två år sen
lina

Lite mer positiv nu

Jag började dagen väldigt negativt men nu är jag lite mer positiv. Jag har vart ute i stallet med grannarna och jag och Anna har vart ute och ridit så nu känns det lite bättre. Och Mats kommer hit upp nästa vecka för att träffa oss och göra klart våra affärer så det känns bra då kan vi säga hej då ordentligt och prata om allt.
Dessutom har Markus gjort min dag bättre genom att gå mig skratta och ramla och slagt sönder knät.
Tack för den Förresten Markus!
Men det var så jävla kul, jag ramlade så jävla sakta och skrattade ihjäl mig och höll på och börja gråta för jag skrattade så jävla mycket men det så sånt som kan hända när man hänger med killar. Men kan jue säga att livet vore jue inte dessamma utan dig, haha! :*


Jag, Markus, Pontus
lina

Utan att säga hej då

Jag gillar inte den här dagen, jag önskar den aldrig kommit. Idag flyttar Mats och hästarna ner till Skåne. Som tur är får jag kvar Snöppan i alla fall. Men egentligen vill jag också flytta till Skåne?! Eller?
Jag vill bara gå tillbaka i sängen och sova. Men nej det är upp och till skolan, sitter där nu. Redovisa media projektet och sen matte.  Woho älskar den här dagen! Eller inte. Blir nog bättre när jag kommer hem till Snöppan..

Känner att det var ett positivt inlägg. HAHA

lina

Öppna ögonen



Picture perfect memories, scattered all around the floor.
Reaching for the phone cause, I can't fight it any more.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.


lina

Lever igen

Jag lever igen, eller rättare sagt min dator gör!
Datakillen fixa den på morgonen idag och allt finns kvar på den! AS happy!
Kanske ska berätta vad problemet vart, jag har inte kommit in i min dator under helgen varför vet i fan men jag har inte kunna använt den så det har vart en data fri helg men nu är jag igång och bloggar igen.
Men nu måste jag plugga!

Tingeling


Bild ifrån studion för en stund sen!
lina

Bra Lina

Fredag natt, för en vecka sen var jag hos Alexander i stan nu och pratade skit. Jag hade haft en så jävla bra kväll och jag var full och glad.
Idag har jag vart i skolan och haft matte och fått tillbaka mitt matteprov. Woho bra gjort Lina, IG! Så nu ska jag ha mer matte i veckan. Va fan ska jag ens läsa matte för? Varför är jag så dum i huvudet?!
Eftermiddagen spenderades med att fota till media projektet. Väldigt kul hade vi i alla fall. Massa bilder togs.
Var hemma hos syrran en sväng med innan vi åkte ut hit för att ät mat med mamma och pappa dock blev det bara mat med pappa för mamma satt fast i Stockholm efter som tågen slutade gå.
Aja vi kollade i alla fall Sommar med Göran, en rolig och glad film.

Nu är klockan snart halv 2 och jag är trött, arg och ledsen. Hur fan ska jag hinna med skolan och all jävla stress och skit där, samtidigt som jag ska försöka ta körkort? Jag ska det där jävla körkortet på min födelsedag så jag blir fri! Och sen ska jag hinna med Snöppan solstrålen i livet. Plus att jag vill leva lite också. Bah det går inte bra, måste börjar styra upp livet. Kanske är bäst så!







Lite bilder ifrån studion idag! Bra bilder, bra människor!
lina

Don't drink and drive

Jag sitter i skolan och har svenska just nu. Dagens lektion handlar om don't drink and drive. Vi har prata om alkohol och drogor, vi har sett film om folk som varit med om rattfylleri på olika sätt. Jag hatar det här ämnet. Så jävla hemskt och jag blir bara ledsen.
Jag förstår inte hur folk kan överväga att ens kör eller åka med någon som druckigt. Själv skulle jag aldrig kunna göra det. Det är bara jävligt idiotiskt och dumt! Och så jävla många människor skadas på ett eller annat sätt.
Jag vet! För 4 år sedan försvann någon jag kände.

R.I.P du skulle funnits kvar här idag!

lina

Lektion

Idag har min klasskompis Ricardo våran engelska lektion. Så vi håller på med musik och ska analysera en låt med en bild. En riktigt bra uppgift, lite svårt och välja låt men nu har jag i alla fall valt Crazy train med Ozzy.
Aja ikväll ska jag och mamma iväg och kolla ett stall åt pålle, är det bra så flyttar vi nog dit!

Lägger upp lite bilder sen ifrån festen i helgen!

Nu blev de rast, tingeling!
lina

Jag kan inte ljuga för dig

Vi är förändrade, vi är nya personer. Det gamla finns kvar någonstans innan för det nya. Men vi känner varandra fortfarnde lika väl. Vi finns alltid där.
Om jag älskar dig älskar du mig då?

lina

Happy happy happy face

Jag är dålig på och blogga jag vet. Terese påminde mig idag ska försöka bli bättre. Jag nämde sist att jag skulle avslöja en grej och nu är det dags och berätta för nu är allt klart.
Jag kommer att få behålla Rotacha ett bra tag till, hon kommer inte att flytta till Skåne som hennes äger kommer att göra inom en snar framtid. Så jag och mamma har idag varit ute på lite hästshopping och inhandlat en massa nya fina saker åt lilla snöppan. Dessutom åker vi iväg imorgon och kollar på en stallplats så får vi se om hon flyttar dit eller om vi flyttar till ett av de andra stallen vi har prata med.
Livet äger just nu det händer bara en massa bra saker. Jag är så jävla glad, min älskling ska stanna hos mig!

lina

Jo då jag lever efter gårdagens party

Fest igår och det var lyckat! En jävligt trevlig kväll med massa trevligt folk. Kan det bli bättre? Tror inte det.
Började kvällen med att åka hem till Teres på eftermiddagen, där fixade vi oss och käkade pizza. Sedan vid halv 7 tog vi bussen till Frövi där vi mötes av Jonas. Sen vart det fest hela kvällen, jag och Flores tog bussen in till Örebro 20 över 12 då möte Alexander mig så gick vi upp till honom och pratade skit till jag blev hämtade av mamma vid 2 taget.

Idag har jag fått en mycket stor och god nyhet men vad det är avslöjar jag inte förens om ett par dagar när allt är klart, hihi!

lina

Tagga tagga tagga

Det är fredag idag och jag sitter i skolan just nu. Börjar vid 10 med mentors tid och sen blir det foto. Vi ska foto till vårat media projekt idag, ta lite profil bilder och blire som ska beskriva vilka vi är. Så det blir nog kul, dessutom ska vi ta massa minnen för idag är Flores sista dag här i skolan sen flyttar hon och det känns ganska konstigt. I alla fall efter skolan ska jag ta bussen upp till Linde med Terese och så ska vi fixa oss, käka pizza och förkröka lite kanske. Sen bär det i alla fall av till Frövi där vi möter upp Florse någonstans och sedan blir det hem till Rickard på klassfest. Det lär bli sköj som fan! Sen avslutas kvällen antagligen i stan om jag orkar.

Det här blir en fin fredag ska ni se, hoppas eran blir lika som min, för min ska vara kung! Puss på er!

lina

Dagen D

Jag är inte ledsen utan på, jag kan inte gråta, jag kan inte förstå än. Men dagen D är här jag fick beskedet idag och nu försvinner du ifrån mig. Älskade du. Du har fått mig gå framåt i livet. Vad ska jag göra nu utan dig, stå still och blicka till backa? Jag ska utnyttja alla stunder jag har med dig.



Minne men har ingenting med texten ovan och göra. Vore bara skönt och få kasta saker och skrika.
Plus att det är en bra låt.
lina

Jo men jag lever synd va

Jo minnsan jag lever och jag är hemma i gamla fina örebro igen. Öland var bra och jag älskar stället. Slänger upp massa bilder imorgon förhoppningsvis. Nu ska jag strax duscha och sova. Har vart ute och fixat massa med hästarna och kört fyrhjuling nu ikväll. Imorgon har jag sovmorgon igen, hade det idag. Matte imorgon och vi ha rprov, kommer gå så himla bra eller inte.  Vi får se fortsättning följer.
lina
RSS 2.0