Irriterad

Just nu är jag lite halv irriterad. Tänk för ett år sen sa du till mig att inte vara avundsjuk och då trodde jag du menad för någon hade en pojke jag inte hade, en pojke jag verkligen inte ville ha efter som jag hade Rickard då och jag var lycklig. Men jag fatta vad du menade nu, det var dig! Det var att bli av med dig jag var rädd för, att hon skulle konkurrera ut mig och vet du vad? Hon gjorde det. Hon verkar vara mer betydelsefull än jag nu.
Vad kan jag göra lixom jag har försökt höra av mig till mig men har inte alltid funkat.
Jag kan inget gör mer är hon bättre än jag så visst, ha kul!
lina

En liten lista om mig

OM MIG:
Namn: Lina Gustavsson
Bor: Utanför Örebro 
Syskon: En lillebror, en halv storasyster fast hon känns mer hel och en halv storebror jag aldrig träffas
Ålder: 16 år snart 17 om några månader
Född: 930203
Ögonfärg: Blå/gröna
Längd: 166-167 cm
Höger eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Vattuman
Hårfärg: Snart mörkbrun och blond! 

DAGENS:
Låt: Taylor Swift - White Horse eller Taylor Swift - Picture To Burn
Saknad: Någon jag älskar mycket och Sofie Molin och Sara Andersen
Kläder: Stor svart tröja och jeans
Mat: Rostbiff, kyftpotatis å sås
Godis: Inte ätit något

SVARA ÄRLIGT:
Tycker du om att plocka svamp: Haha plocka svamp, nje inte så roligt va
Tycker du om godis: Ja då vissa sorter i alla fall
Hur många gånger i veckan äter du godis: En kanske två. Beror på
Äter du oftast nyttig mat: Ja det gör jag väl, hemma lagad mat är jue nyttigt
Tycker du att du själv är söt/snygg: Ja, söt är jag väll.
Är du nöjd med ditt förnamn: Absolut
Du tycker att du själv är smart: Jo men ibland så är jag väl det så ja.
Vad är det sämsta hos dig: Att jag gör ofta saker fel...
Vad är det bästa hos dig: Ja bra fråga, men det finns säkert mycker bra hos mig.
Har du bra självförtroende: Nja, både ja och nej..Hade bättre förr iaf.
Känner du dina grannar: Ja det gör jag allt. 
Är du en Björn Borg-fjortis: Och vad är ens en Björn Borg fjortis?
Gillar du skolan: Jo då
Spelar du något instrument: Haha nog förjag gått på en musik skola en gång i tiden men spela något instrument kan jag inte.
Tycker du om djur: Ja

BRUKAR DU...
Sova: Japp
Ta mediciner du inte borde ta: Nej, det är onödigt.
Snusa: Aldrig
Klä dig i svart: Jo ibland händer det väl.
Lita på folk: Jo då,  på folk som kan vara lika öppna som jag så.
Drömma mardrömmar: Jo men det händer en del gånger. 
Gå i skola: Ja

HAR DU...
För många vänner: Nej, man får aldrig för många vänner. 
Någon psykisk sjukdom: Nja, inte så mycket nu.
Färgat håret: Nja inte hela håret i samma färg men slingar håret ibland och färgar underhåret. 
Piercingar: I öronen ja.
Några tatueringar: Nepp
Egen dator: Yes
Gjort bort dig rejält: Haha, jo.

ÄR DU...
Snäll: Ja
Söt: Haha, fråga någon annan. 
Kort:  Nja inte jätte kort men inte lång heller.
Klantig: Hahah, fråga någn som vet.
lina

Betydelsefullt


Lina<3Rickard
Jag kastar aldrig bort dig,
för kastar jag dig kastar en del av mig själv med.
Du betyder för mig,
du har räddat mig och mitt liv en gång.

Jag älskar dig
lina

Fotografering med Anna

Idag som sagt kom Anna hit klockan 10 och då hade jag just vaknat så, vi valde ut kläder som jag skulle till fotografering vi skulle ha så blev det min svart klänning till den första omgången så sminkade jag mig och vi lyssnade på musik och pratade en massa skit, Anna vissade även lite ragga för mig duktig är hon. Sen i alla fall fixade vi iordning och började fota. Efter som Anna kände sig "äcklig" idag så var jag den som blev mest i fokus som modell. Vi hade as kul och tog en massa kort, efter omgång ett gick vi ut och då bytte jag även kläder till jeans och min snygga shorta från Bikbok som jag inte använt så mycket vet i fan varför, den är både snygg och skön lär bli mer använding av den nu.
Vid halv 12 drog Anna hem och jag in och kollade bilderna, jag har även redigerat några stycken jag tyckte behövdes fixas till lite granna.













Här är bara några av bilderna vi tog, har massa mer men måste redigera dom.

I alla fall, massor av ,er Grattis till pappsen som fyller år och sen säger jag väl Grattis till Marie och My som också fyller idag grattis folk grattis!
 
lina

Grattis pappsen

Idag fyller pappa år så snart kommer det folk, så det blir bara ett kort inlägg nu blir ett längre sen!
Anna kom hit vid 10 idag så fixade jag iording mig inför våran fotografering vi skulle ha, blev min nya klänning på fotona vi tog inom hus och jeans och shorta på bilderna vi tåg ut. Även mina nya skor kom till bra använding idag! Super bra skor, happy! Vi fotade någon timma och korten blev väldigt fina så det är bra har redigerat några av dom slänger upp dom här på bloggen senare.
Men nu kommer det folk bäst att gå ner!

Grattis älskade far <3

lina

Huvudstaden

Imorse satt jag och mamma oss på 08:08 tåget mot Stockholm för en hel dag utav shopping och för att umgås.
Tågresan gick fint, föutom att jag kunde gett käringen bakom mig en smäll på käften på slutet hon talade konstant med sin kollega och dom var så mycket bättre än alla andra, säger bara suck! Märktets att dom jobbade på en kommunal skola, för det var precis vad dom gjorde.
Men i alla fall 09:52 rullade tåget in på centralen i Stockholm och då hade inga affärer öppnat än så jag och mamma fikade lite, inte så gott.
Sen gick vi iväg och kolla affärer. Och så sprang vi omkring i Stockholm och kollade i affärer och letade efter Gul&Blå som vi till sist hittade men det var en besvikelse dom hade ingenting alls den här gången.
Vi fortsatte springa runt i affärer och jag köpte ett par skor. Sen gick vi till Gamla staden där vi käkade en mycket god lunch, tvårätters, den var kanon.
Sen fortsatte vi springa omkring i affärer och vi hittade verkligen ingenting, fy fan vad besviken jag var på Stockholm, sist hittade jag allt man kunde tänka sig och idag hittade jag ett par skor. Ja!
Nej fy fan värdelöst säger jag bara.
Till sist gav vi upp och gick ner till stationen och fikade, köpte tidningar och smoothis till såg resan och sen vid 10 i 6 satte vi oss på tåget och väntade på att hon skulle bli 18:07 då tåget skulle gå hem.  Jag hade sett framme emot den här dagen i Stockholm och jag är bara så jävla besviken, det fanns jue inget! Affärerna var fulla men ändå fanns det inget.
Jag kom hem med ett par högklackade skor och ett par Björn Borg troser, that's it!

Så nästa gång åker jag och mamma till, Göteborg eller Jönsköping när vi ska shoppa i en annan stad än Örebro.

Men fick i alla fall god mat och fick ha mamma för mig själv en hel dag utan att någon annan störde så de var bra.
Och jag har alla mina pengar kvar så när som 300 hundra för skorna. Så dom får jag göra av med i Uddevalla om några helger tillsammans med Sofie kanske? Hoppas det i alla fall!


Stockholm


Jag och mammi på tåget hem <3


Mina nya skor
lina

Lina är i fjällen och i Örebro samtidigt

Nu är det så här att min vän Frida åkte idag till fjällen till Idre närmare bestämmt! Och jag och Frida har betämmt att Frida ska ha kul åt mig i fjällen och blir väl i Mora med sen. Hon ska vara i fjällen till söndag då hon åker till Mora och har praktik på Mora skidgymnasium dit hon kanske sen ska söka till nästa år. Så jag lever ett dubbel liv just nu, ett genom Frida som föröverig bloggar om allt som hon/jag gör på dagarn eller hur kul vi har eller sånt skit, största intärna grejem med mig och Frida men det är kul tycker i alla fall jag och Frida med hoppas jag. Och sen lever jag mitt vanliga liv här hemma i Örebro fast imorgon lever jag mitt vanliga liv i STOCKHOLM!
I alla fall tycker jag ni kan läsa om mitt dubbel liv/om Frida och vad hon har för sig på dagarna på hennes blogg
http://karlssonfrida.webblogg.se/ så läs nu!



Tumme upp för dag ett Frida!

lina

Städat och klart

Jaha ja då hade jag äntligen städat klart på mitt rum idag då, började i Måndags med att städa på blev det mest garderoben och byrån. Idag har jag städat klart över allt!
Det slutade till och med så att jag möblerade om på mitt rum. Och det vart riktigt bra är nöjd hoppas jag tycker det om ett par dagar med.

På eftermiddagen/kvällen blev det ut och gå med Fia, haha knäppa hund. Men hon är sötis nummer 1 också.
Skönt och komma ut sen sväng också. Sen blev jag även kvar hos grannen för att lägga pussel tillsammans med deras ena barnbarn och till slut blev vi klart, woho!
Träffade även Tommy och Ellen från Skåne där väldigt trevlig.
Och nu är jag tillbaka i mitt nystädade och om möblerade rum. Pappa har även fixat till mina sängs ben som satt väldigt snett idag, men nu står sängen rakt igen.
Imorgon äre Stockholm med mamma som gäller tagga!

lina

En kväll hos Anna med Anna och Gustav på ett litet hörn

På eftermiddagen eller jag eftemiddagen/kvällen idag åkte jag till två personer, vill inte nämna dom vid namn efter som man aldrig vet vem som läser. I alla fall åkte jag till dom här personerna idag och pratade ut om ett och annat. Det var väldigt skönt vi pratade inte bara en massa allvar utan även om andra saker vi inte hunnit prata om efter som vi inte träffas så ofta. Och risken är väl ganska stor att jag typ aldrig kommer se dom igen om ett tag, väldigt väldigt tråkigt tycker jag, för dom är bra och prata med och dom intresserar sig för en.
Men så hos dom gick allt bra så får vi hoppas resten löser sig.

I alla fall åkte jag hem till Anna vid 8 där blev det att prata ut en massa om saker jag bara behövde få ur mig, funderar över hur folk tänker och hur folk gör. Aja sen gick vi en trappa ner och drack vatten och dricka och även Annas mamma och bror Gustav befann sig i köket och det tog i ämnet Klene snickarn, haha!
Sen gick Annas mamma och vi blev kvar i köket med Gustav. Efter som Gustav fått ny telefon kollade vi igenom den lite och tog lite kort och la in nummer och grejer. Sen skickade jag sms med någon random tjej på Gustavs telefon, hon var tame fan mig en blond tjej, haha höll på och dö ibland av skratt. I alla fall blev vi kvar i köket hela kvällen tills jag åkte hem, där vi låg på glovet och lyssnade på musik och skrattde åt  Gustavs blondin kompis.
En bra kväll!


Jaha så här ser vi ut ikväll

lina

The sound



Cascada - Evacuate The Dancefloor
En väldigt bra låt, hope you like it!
Kanske färga håret något åt det där hållt också.
lina

Vart tog den här dagen vägen?

Imorse släppte Kjell ut katterna vilket betyde sov morgon för mig! Efter som dom dagar jag släpper ut katterna ska jag upp vid 9 och idag gick jag upp vid kvart i 11, skönt och sova. Sen blev det sitta vid datorn lite prata med Adde. Sen fixade jag frukost och kollade på Oskyldigt dömd. Hade egentligen tänkt städa klart mitt rum idag men vet fan inte vart min dag tagit vägen. Så mitt rum är inte färdigt än på långa vägar. Blir väl göra klart det ikväll.
Och ikväll blire nog färga en del av mitt hår, har inte bestämmt hur mkt än men tror att det ska bli både brunt och blont, ska färga det bruna hemma ikväll och det blonda hos min frisör när jag har råd med det.
Blir en sväng till stan om ett tag och fixa lite.


Typ färga mitt hår ungefär så där fast dte ska vara brunt istället för svart,
vad tror ni?

lina

Half way to hell

Oh yes, i'm half way to hell now.
And so are you, you going to burn in hell, for everything you ever done to me.
I can forgive you but you will never come to me so i can make it.
But you to weak to even try. You to weak to even look in to me eys. You to weak to even look at me.
Im maybe just i girl who is stupid enongh to love you, to care for you, about you.
But i can't hate you, i can just love you every single day in my life to the day I stop breathing.
To the day i decide to stop my life, to the day i can't take this any more.
I hope you know the I love you and i have always done it. 
I hope you loved me to.
We will both end up in hell for what we done!



In my heart you always will be.

lina

Grannes hemma gjorda medicin

Ja så var man sjuk. Ja fast egentligen började det förra veckan men nu är jag sämre. Snuvig som fan, snor och snörvel, ont i halsen lite grann och ont i huvudet. Men det är nog egntligen förkylingen som är värst.
Så idag städar jag inne på mitt rum håller på med min graderbo nu det kommer ta ett tag till så mitt rum blir inte klart idag känns det som. I alla fall gick jag ut med grannes hund Fia en sväng förut tyckte jag behövde komma ut. Och när jag kom tillbaka så hade grannen gjort ioroding en hemma gjord medicin till mig, som består utav blandanat, morott, vitkål, paprik, vitlök och sen skulle jag äta mkt persilja, så skulle jag snart vara frisk. Hoppas jag verkligen jag blir för på Torsdag 08:08 åker jag och mamma till Stockholm och det spelar ingen roll hur sjuk jag är måste åka i alla fall. Så hoppas det funkar!


Men medicin från grannen!

Nu ska jag väl ta och äta upp den och sen fortsätta städa.
Blir in till grannen sen igen och tack för medicinen känner mig nästan redan lite bättre och så ska jag hälsa på Tommy och Ellen från Skåne som är här i veckan. Inte träffat dom sedan i våras så det blir kul.
Haha den gång var jag också sjuk fast ännu värre än nu. Men har inte varit ordentligt sjuk sedan dess heller så.
Aja ganska bra att vara sjuk på lovet då missar jag inte något i skolan fast det suger i alla fall och vara sjuk så.
lina

Vad är felet med att vara bög?

Frågan jag ställer mig just nu är precis som rubriken lyder Vad är felet med att vara bög?
Vad har folk emot bögar? Och varför?
Det finns många som snackar skit om bögar eller slänger ur sig ord som jävla bög eller du är så bög eller ja vad som helst. Helt onödiga saker.
Och nu kan man ju undar varför jag helt plötsligt har börjart fundera över det här, jo jag har en vän som är bög och jag fick höra en komentar på det där idag av en person säger inte vem men i alla fall.

Min kära vän Andreas är bög. Detta fick jag veta förra året, eller jag räknad ut det själv efter ett tag. Men fick det bekräftat efter ett tag. Jag slutade inte att vara kompis med honom för det, gillade han killar fick han göra det han var fortfarnade samma kille jag lärde känna.

Varför ha något emot bögar egentligen, dom är vanliga människor precis som vem som helst.
Bara för att dom gillar en utav samma kön så är det inget fel på dom. Visst det ligger inte i våran naturliga natur att man gillar en samma utav kön, utan det ska vara en kille och en tjej i ett förhålland.
Men va fan nu i veckan som var röstade man igenom i svenska kyrkan att man ska få gifta sig i kyrkan som gay nu med, stort steg. Jag tycker det är en bra grej, man gifter sig för att det är kärlek och två personer blir en person skulle man kunna säga man blir ett tillsammans. Giftemål är bevis på kärlek och då ska det inte spela någon roll om man är gay eller inte. Kärlek är kärlek!

Jag trodde aldrig jag skulle ha en så nära vän som skulle bli bög eller ja vara bög. Men det är inget fel på det men jag tror att lär man känna en bög har man lättare att aceptera dom. Jag vet i alla fall folk som har släckt ur sig dumma komentarer men efter att dom lärde känna Andreas inte gör det längre utan tycker han är skit snäll och allt. Och att man inte ska snacka skit om bögar.

Dom som däremot slänger ur sig komentarerna skulle nog kanske behöva lära känna en bög, dom erfarnheter jag har utav min bög vän Andreas är att dom är snälla och bra människor.
Bögar är precis dom du och jag!
Vem som helst i din omgiving kan vara bög/lesbisk eller kan bli, det kan du med bli!
Tänk först säg sen eller säg inget alls.


Blir från igår kväll,
mys med min alldelses egna bög!

Andreas jag hoppas du läs och är stolt över mig! Love!

lina

Annas sweet 16

Igår dagens kväll spenderades hemma hos Anna, med ett litet sweet 16 party med lite trevligt folk, som bestod utav , Frida, Linus, Andreas, Annas pv Gustav och så sjävklart födelsedagsbarnet själv Anna och så jag.
Anna hade lagat mat eller Anna och hennes mamma hade lagat mat tillsammans.
Vi fick i alla fall kycklingspett och potatisgratäng. Väldigt gott var det, hade dom lyckats med bra!
Vi satt och pratade en massa och kollade på "filmen" jag gjort till Anna i födelsedags persent. Den blev väldigt bra men synd bara att det alltid ska hända oförutseda saker, så att filmen helt optimal längre. Men men, många goda skratt blev det i alla fall. Efter det här kom Andreas på en sjuk ide om att vi skulle släcka ner hela huset och sen skulle två st gömma sig och resten leta efter dom. Så det gjorde vi. Lite små läskigt, efter de blev det kladdkaka och jordgubbar och grädde. Sen satt vi mest bara och pratade och så.

Vi 12 åkte alla hem och jag och Anna startade våran traditionella efterfest! Woho! Och igår kväll gick den ut på att vi käkade kvällens mat en gång till och kladdkaka hela meny igen. Lika bra tyckte vi. Sen satt vi bara och snackade en massa skit fram till halv 2 då mamma kom och hämtade mig.
Vilken kväll den blev mycket bättre än jag trodde, så jävla lyckad blev den!


Jag i min nya kläning från bik bok by Jenny Skavlans

Min älskade bästa vän

Frida och jag

Frida som försöker vara duktigt och ta ett kort, Adde och sen Linus
som i inte synd.

Anna och hennes pv

Mys med Adde

Som dessutom har en blogg http://gayboy.blogg.se

Tack för en bra kväll folk!

Och GRATTIS ANNA ÄLSKLING!

lina

Julmarknad i Oktober

Hann inte blogg igår så nu tänkte jag berätta om igår.
Igår vid 12 satte jag och mammas oss i bilen för att åka till Julita på julmarknad, jag vi var på julmarknad i Oktober. Och för inte vet vart Julita ligger så ligger det typ i Katrineholm. I alla fall åkte jag och mamma dit tog ungefär en timma skulle jag tro. När vi kom dit så var det första vi gjorde att springa på en av mammas bästa kompisar och hennes man. Så prata vi lite med dom, dom var på väg hem efter som dom åkt dit mycket tidigar än vad jag och mamma gjort.
Så gick vi in på området och började gå runt och kolla på en massa hantverk. Det var verkligen en kvaltitets marknad och med det menar jag det fanns ingen skit där, bara hemma tillverkat hantverk och inte en massa trams. Ganska mycigt och gå där med mamma. Vi gick där ungefär 1,5 timma.

Detta hade vi med hos hem:
12 söta ljus som ser ut som snöbollar och dom är hand gjorda på Gotland
Cashernötter
Röstade mandlar
Någon blanding med choklad mandlar och colabitar
Något annat godis bara mamma gillar
Julknäcke bröd


Mer än så blev det inte. Men vi hade i alla fall väldigt trevligt. Sen gick vi tillbaka till bilen och mamma började köra och när vi kom ut på vägen mot Hampetorp och Örebro bytte vi så jag fick köra efter som vi sagt att jag skulle köra men det hade mamma glömt när vi åkte men vi bytte i alla fall plats så jag fick köra. Så sitter vi och åker och så ser jag hur ett rådjur går över vägen ganska långt fram så jag tänker bäst att sakta ner det brukar komma minst 1 till. Och mycket riktigt kommer det ett rådjur till samma tidigt som en bil så jag ser hur rådjuret blir på kört och flyger över hela vägen. 
Så fick vi stanna där och hittar rådjuret i diket levand, så mamma ringde polisen och dom som kört på rådjuret var en tant och farbror. I alla fall dog rådjuret innan vi hann åka där ifrån och polisen skulle skicka ut någon och ta reda på det. Aja det var det. 
Sen blev det hem och fika och fixa.


Utsikt


Jag prövade en hemma gjor mössa i fårskinn, så här snygg vart jag..
Haha mama tycker jag klär i den, sant?

  
Typ herrgårdsbygnaden som ingen verkad bo i.


En äppel tunnel eller vad ska säga, det fanns äppel på träden.

lina

Imorgon är ingen vanlig dag

Imorgon fyller Anna år och jag är kreativ och har fixat världes bästa om den nu vill funka imorgon. Hehe, kan inte berättad vad det är just nu efter som Anna läser min blogg. Men imrogn kväll berättar jag.
Jag har bestämmt mig för att åka till Anna och fira henne hon är min bästa vän och ingen ska få förstöra så jag inte kan vara där!
Det är inte bara Anna som fyller utan Adam fyller 18 också Grattis på dig grabben! Krogen nästa för dig då.
Men nu sitter jag vid familjen dator ska snart springa upp till min egen och fixa lite.
Blir nog julmarknad imogon med mammi på förmiddagen någonstans långt bort åt helvete. Men det blir trevligt.
Och förresten jag har HÖSTLOV nu!!! Skönt! Fast håller på och bli sjuk, får inte vara sjuk på torsdag i alla fall för då åker jag och mamma till Stockholm!
Men nu ska jag fortsätta med det jag gör.

Hörs imorgon


Bild från förra året men älskar mina stövlar på bild! :*
lina

Hej då lixom

Hej då allt?
Just nu känns det så, hej då Stockholm som jag sett fram emot i månader men nu blir det inte att åka dit verkar det som. Hej då kompisar, jo för dom försvinner, hej då livet.
Allt skiter sig på en och samma dag. Jag kan aldrig göra rätt för mig, jag kan inte ens göra vad jag tänker göra.
Efter allt bra jag hört om mig själv kan jag inte ens se på det just nu, nu kommer jag gå miste om allt, jag kommer förlora. Jag blev född för att förlora, jag blev född till att bli förstörd.



Herrå Lina

först en sen fyra

lina

Grått och dimmig i Örebro stad

Imorse när jag satt och väntade på bussen i stan satt jag och såg på polishuset och vädret hur allt såg ut. Grått och dimmigt. Är det så här örebro ska se ut nu fram över? Grått och dimmigt? Ja det är höst här nu. Och det är kallt. Inte så värst mysigt att gå upp på morgonen och dessutom vakna helt ensam i sängen jämt är fan så tråkigt. Jag saknar mitt säng sällskap, jag saknar mannen jag älskar. Verkar som jag kommer få sakna det från nu. Det verkar dött nu, men inget är färdigt förens det är färdigt.
Face to face, eye to eye.
Inget blir bättre av att jag har största besluts ångesten över Lördag, åka till Anna eller inte åka till Anna? Möte helvete eller skita i att möta det? Klart jag vill åka till Anna när hon fyller men finns saker jag inte vill ta tag i den kvällen den dag. Efter som jag inte vet vilka som läser min blogg så vet jag inte om personerna i fråga läser det här men fall ni läser tror jag i alla fall en av er vet vem ni är. Jag är ledsen, ni har sårat mig trodde bästa vänner vara bästa vänner och inte vänner som bara lämnar en i sticket. Men det är jue vad jag tycker, ni kanske tycker annorlunda vad vet jag. Har jag någonsin betytt något för er? Betyder jag något för någon?

Ni som inte vill läsa mer om problem kan jue börja läsa där ner för det ståår mycket trevliga saker.

Jag vet att det kan inte varit lätt att vara min kompis den senaste tiden men jag vet att det är fler som mått dåligt jag har hjälpt er fasten jag mått dåligt. Jag har gjort mitt bästa. Men dugger jag inte så dra, vill du vara min vän bevisa det då. Bevisa men det kanske ändå är för sent.
Jag har kämpat för mig och för er, jag har haft tålamod, är det här min belöning? Är det här min belöning vill jag inte ha den. Jag har nog med skit nu. Jag har fått nog. Jag vill inte mer.
Idag är Örebro en grå och dimmig stad men även mitt liv är grått och dimmigt idag.

what's left of me?
Will you take what's left of me?
Igår var jue jag, mamma och Irene på Kay Pollak det var en väldigt bra föreläsing. Han var väldigt rolig och hade hela tiden för sig något. Han sa även mycket bra saker men tror inte riktigt man alltid kan tänka som han gör men i många sitvationer kan man nog det. Hela hans filosofi går ut på att allt man gör och tänker och tycker om folk handlar om en själv. Man kan inte skylla allt på alla andra säger han och det där är säkert sant i mångt och mycket men inte i allt.  Jag menar något som jag verkligen inte gjort fel i som någon annan gjort fel i så dte blivit fel för mig kan jue inte vara mitt fel utan den andres.
Jaja, köpte i alla fall hans två böcker och dvd. Så det blir väl läsa hans böcker någon gång och kolla på den 3 timmar långa dvden någon dag. 

Träffade även Martin och hans kompis Johan, väldigt trevliga pöjkar/män va fan Johan var jue 35 och Martin han är jue snart där enligt sig själv fast han väl typ bara 24 eller så. Väldigt trevligt med dom hade jag i alla fall i pausen. Träffade även lite lärare och personal från Karl-Johan igår kväll, trevligt trevligt.
Kvällen igår sammanfattas som väldigt bra och rolig, synd att jag dock var väldigt trött igår och imorse efter som jag kom hem halv 11. 

But that's life!
lina

Vecka 43

Den här veckan

Måndag: Buffertdag och träna

Tisdag: Buffertdag, engelska prov, mentorsamtal, möte (struket) långpromenad med Fia föreläsing med Kaj Polak

Onsdag: Buffertdag, Spining eller promenad, styra upp oupp styra saker

Torsdag: Jennifer fyller 18 Grattis!!! Stan inhandla present till Anna

Fredag: Slutar halv 12 och efter det HÖSTLOV

Lördag: Anna fyller 16 Grattis!!!

Söndag:


Min vecka än så länge. Idag Tisdag är i alla fall den dagen jag har mest att göra.
Blev en sak mindre idag i alla fall efter som jag strök ett möte.
Plus att kanske lägger in Astrid i schemat en dag så jag hinner träffa henne en gång till innan hon flyttar till stan igen. Om hon är ledig en eftermiddag eller en kväll.

lina

Dagen då allt är inplanerat

Idag var det också buffertdag och dagen började med att vi var kanske 8 pers i klassrummet där när vi började. Anledigen var att klockan 10 hade vi engelska prov och hade man inget och göra klart fick man tydligen börja 10 då provet började. Men det fatta inte jag haha. Eller så, jag hade i alla fall inget och göra så jag gled mest omkring satt och prata med folk och åt frukost/fikade med Johan, David och Jim. Mycket trevligt, trevliga pojkar det där!
Men klockan 10 samlades vi i alla fall i 3ornas dubbel klassrum för att ha engelska prov. Så skrev jag provet till klockan 11 då ja precis blev klar för att gå på mentorsamtal träffade mammi och pappi som stod och prata med Camilla så hade vi mentorsamtal och det gick awesome! Sen fick jag gå hem efter som jag gjort klart allt, hehe! Jävligt skönt säger jag bara. Nu blire ta det lungt och gå ut med Fia en promenad sen vid 4 åker jag in med moppen till stan och ställer den hos syrran, sen plockar mamma upp mig så blire hem och käka. Och vid 6 åker vi till stan och hämtar Irene och sen blir till Hjalmabergman teater och lyssna på Kaj Polak!
Kaj Polak ska tydligen var jätte bra, ser fram emot det här ni får ett inlägg om det senare ikväll eller imorgon.

lina

Holes

Idag, imorgon och på Onsdag är det buffertdagar. Vilket betyder inga vanliga dagar utan man har mentormtal och har extra lektioner i olika ämnen som lärarna tycker vi behöver jobbba extra med. Så idag har vi haft en hel dag med engelska. Så vi började på morgonen lyssna på boken Holes. Och så lyssnade vi på dom första 60-70 sidorna någnstans där. Och på eftermiddagen såg vi filmen.
Filmen och boken handlar om en kille som får åka till ett ställe som kallas Camp green lake. Där hanmnar ungdomar som begått brott. På Camp green lake får man gräva hål ett håll ber dag i stekande sol. Man får följa kille genom sin tid där. Han är ingen krimenell kille, han råkar bara var på fel ställe vid fel tid punkt. Filmen är bättre än boken och jag rekomenderar att se den. Den var faktist bra.
Nu ska vi snart skriva våra egnar prov frågor efter som vi ska ha engelska prov imorgon på boken och filmen.



Efter skolan blire prata med Jocke och sen blire spining.
Blir nog ett inlägg senare.
Men nu är Pernilla här och ska prata.


lina

Tid

Om jag kunde vända tillbaka tiden. Om jag kunde få göra om mina misstag en gång till och göra rätt för mig.
Skulle jag göra rätt för mig eller skulle jag bara göra allt värre? Skulle jag göra ännu värre eller skulle jag faktist göra så jävla rätt för mig.
Skulle jag skita i att berätta skulle jag bara låtsas att inget var fel och bara bära på det inom mig.
Skulle jag rädda oss då?
Om jag gav fan inte att bråka och skrika och gråta? Skulle jag bha räddat oss då från det vi är i nu?
Du är fan inget misstag för mig, du är den enda jag gjort rätt med. Är jag ett misstag för dig?
Jag hoppas inte det. Vi är inte slut förens vi pratat ut med varandra, jag vill dig bara allt väl. Jag vill ha dig, jag vill vara med dig, jag vill att du ska vara min för alltid.
Du har fått mig vilja stå upp, fått mig leva.



För mig är du allt.
Förlåt om jag gjort fel.
Jag älskar dig bara över allt annat.

lina

Fest

Igår bar det av med Sara på fest. Vi åkte först till Varberga där det var fest för Lisa som fyllde 18 i Torsdags. Grattis massor. Så kom vi dit Lisa möte oss vid busshållplatsen. Så kom vi in och satt först i ett sovrum och pratde me varndra sen blev det ut i köket. Efter ett tag när vi kommit igång började vi prata med en massa folk och ha trevligt och roligt. Vid 11 blev alla utkörda för att då skulle de som var 18 i alla fall de flesta gå på frimis. Och då började det krångla med vem som skulle köra. Men Såfi räddaren i nöden körde oss till kvinnersta där vi träfffade, Hanna, Nadde, Matte och Fredrik så satt vi och prata med dom och jag dansade med en mass folk könde typ 1 eller 2 av dom eller vet vilka dom var haha. I alla fall hämtade Såfi oss klockan 1 och körde hem oss.
Tack Såfi!

Och tack allt folk för igår! Och tack Sara för att du följde med!



lina

Nu blire fest

Nu är Sara hos mig och vi håller på och gör oss iording för att åka till stan och festa med massa folk. Kommer bli en grym kväll hoppas vi på!

Och Grattis Lisa som fyllde 18 igår, nu blire ditt 18 års party nästan om några minuter.

Ha en bra fredag kväll, bilder och mer om kvällen kommer imorgon!

lina

En dag kvar till helg

Idag vart det skolan, och vi hade matte. Det gick hur segt som helst vet i fan vad som hände. Men Veronika är i alla fall väldigt bra. På eftermiddags lektionen blev det data kunskap med Micke. Det är också hur segt som helst. Hatar den jävla programhanteran, hur segt som helst och sitta och läsa i, man kan typ en hel del i den men ändå går hur segt som helst och läsa även när man blädrar förbi massa sidor. Lunchen spenderades i alla fall med Kiven och Johan. Blir kanske party med dom imorgon kväll efter att jag och Sara varit på Lisas party.

Och bussar, jag bussar. Jag och Sara skulle hoppa på 11 mot stan idag den var full med folk och just då kom också 302 så tänkte vi vi tar den istället men va fan händer just när vi ska gå på stänger dom dörrarna för oss. Va fan, bara så där. Så då var det bara att sätta sig och vänta på bussen igen. Sen kom i alla fall 16 full med folk den med. Och på den träffade jag Louise Gustafsson. Henne har jag inte träffat på 100 år typ. Så skulle vi av på samma ställe och sen vissade det sig att vi båda skulle till sjukhuset. Så vi sa hej då till Sara och gick till Apoteket och sen satt vi och pratade massa på sjukhuset tills Louise buss gick hem.
Sen blev det upp till mamma på jobbet och sitta där en stund. Och nu ikväll har inte mycket hänt.

Imorgon är det helg allesammans!
lina

Kraschad dator

Igår kraschade min dator lite grann, helt plötsligt gick det inte att logga in på den eller någe. Inte ens Daniel data snubben kom in i den. Så imorse fick jag lämna in min dator hos Daniel så skulle ha försöka rädda mina filer. Men när jag kommer tillbaka nån timma senare får jag veta att han inte kommer in i min dator efter som jag har vista och hans skiror inte funkar i vista, men då vet han jue det till nästa gången en ettas dator krachar. I alla fall kunde han inte rädda något ur min dator. Så han ghoostade min dator på förmiddagen fick tillbaka den tills jag slutade idag och då gick det och logga in och allt. Så min dator lever igen! Men alla dokument och program och bilder är borta, men det går att fixa nu. Hade som tur var lämnat in alla mina uppgifter utom en.
Slutade halv 12 idag efter som det är Onsdag fint! Love it. Så blev det upp på stan och till syrran och hämta moppen och åka hem.

Igår efter skolan hängde jag med Sara till stationen för att vänta med henne på hennes tåg efter som jag inte hade något annat planerat kunde jag lika gärna sitta där tyckte jag. När sa hoppade på tåget, kom Elin in och var super glad, Im so happy for you Elin! Så satt jag med Elin på stationen till halv 5 då jag träffade pappa på sallad inn där vi köpte pizza sen blev det hem. Efter att vi käkat kom pappas kompis från Karlskoga hit en snabbis och kollade på huset och allt, dom hade inte varit här sedan vi flyttade in. Sen hjälpte jag även min bror med matten. 
Men igår kväll var jag även hos Astrid och umgicks med henne. Vi hade det bäst igår. Haha vi höll på attt dö utav skratt ett tag. Men shit det vart as läskigt och vi skratta ihjäl oss. Vi käkade även as goda äpplen från hennes fars jobb misstänker jag och nötter käkades det även och prata om allt och inget. Sen vid halv 10 blev det cykla hem i mörkret för min del, då hade även mamma kommit hem så drack jag te med henne och pratade lite.

Nu ska jag kanske ta och sova en stund sen ikväll blir iväg och fixa lite.
lina

Överraskande dag

Idag är det måndag igen, vilket betyder skolan. Och i skolan var jag. Började som vanligt med att åka buss med Matte, vaxkille eller Alex som han heter och nån mer snubbe som jag fan aldrig vet vad han heter.
Efter som de är måndag idag så har vi först media produktion på förmiddags lektionen och engelska på eftermiddags lektionen. Och jag gick till skolan och trodde det skulle vara så här idag med, men tänkt vilken övrrsaking jag fick, vi skulle bara ha media prodution hela dagen. Lite engelska första timman på morgonen på vi skulle göra klart våra tutorials. Så jag och Sara var i en lite skrubb och spelade in. Jag lyckades till sist få till något som blev bra men det har försvinnit från min datorn så jag har gjort en ny. Hoppas sara får till sin också.

Vid 10 började vi jobba med trycksak som är vårat nya område och jobba med. Så lärde Johan oss hur man anväder indesign. Som är programe vi ska använda i trycksak. Så gjorde vi lite olika saker.
På slutet gjorde vi i alla fall visitkort.
Vi slutade vi 3 idag, så då gick jag och Sara till it för att lämna en lapp men sen var inte läraren som skulle ha lappen där så vi gick till bussen och hon som körde bussen var tjurig som fan. Suck på dagens buss chaffisar, va fan är det hänt? Nästan så jag inte fick åka med men lyckades pressa mig på bussen så jag kom med.
Sen blev det i alla fall till mammas jobb och fika och sen iväg på spining, det gick super bra idag. Så jävla skönt och träna!!

Tumme upp för att man inte hade engelska idag, synd att man hatar engelska så mycket egentligen men så är det och det blir inte bättre av att man ogillar läraren också. Men det får jag leva med.

På Freadg blir fest, tagga tagga tagga!

lina

Vissa är bättre än andra

Idag, vilken jävla dag. Den har varit hemsk. Orkar inte ens berätta om skiten, får väl bli en annan gång.
På eftermiddagen åkte jag in till syrran med moppen och gjorde en grej sen ringde Astrid och så åkte jag till henne. Så kom jag dit och vi satt och pratade om allt som jag verkligen behövde säga. Astrid packde även för att flytta hit ut till sin far nu i två veckor. Så drack vi te och sen låg vi i hennes säng och bara pratade ännu mer om allt och inget. Sen ringde Pontus och frågade om jag skulle ha skjuss hem från stan efter som det regnade. Så åkte iväg till syrran med moppe och var inne och sa hej där och pratade lite. Sen kom Pontus och körde hem mig så jag slapp åka moppe i regnet. Tack tack Pontus! Snällt gjort.
Väl hemma blev dte käka mackor och prata med Anna i telefonen. Typ jätte länge sen vi pratade så det var skönt.
I alla fall vill jag säga ett stort tack till Jennifer Tjäder, Elin Wiewegg och Astrid Paulsson, tack tjejer ni betyder jätte mycket för mig, ni ställer alltid upp! Och ni ställde upp idag för mig det betyde massor! Love to you guys!

Och tack till min älskade syster, jag älskar dig!

lina

Marieberg Galleria

Nu har jag just kommit hem. Jag har varit med mamma och pappa på Ikea och Marieberg.
På ikea inhandelades det lamopr och nån korg till mamma. Sen blev det en snabbis till lamplagret och kolla lamper för utomhus bruk. Vi hittade en jätte snygg lampa men nu har mamma och pappa kommit fram till att den ska dom inte ha dom ska göra på någe annat sätt med en annan lampa. Dom får göra som dom vill. Har i alla fall varit med och bestämmt en del ut så nu får om bestämma själv.
I alla fall blev det in på Marieberg Galleria som det så fint heter nu. Där kollade vi på viterjacker och kite så sen blev det käkade vi lite, efter det gick vi upp till Bik Bok där mamma hittade en skit snygg klänning till mig och jag blev kär i den så pappa som är så snäll köpte den åt mig och ett par leggings puls en halsduk. Tack pappa! Och mamma för att du hittade klänningen. Blir nog och ha klänningen på Lisas fest nästa helg.
Sen köpte jag även ett par leopard färgade leggings på gina och ett nytt vit linne eftersom jag har förstört mitt lite efter en lite olycka. Dagens shopping var för fint, länge sen jag var och shoppade och att pappa betalade en hel den gjorde det ännu mer värt. Mihihi!
Puss på mamma och pappa en bra dag med er.

lina

På språng med Såfi och Lina

Ikväll blev det först god mat med familjen, vi fick rostbiff och hasselbakspotatis, mums!
Efter det blev det sista lite vid datorn och fixa mig lite. Nån gång efter 9 kom Såfi hit och hämtade mig så gled vi iväg i röda faran mot stan. Så åkte vi först och kollade på Jontes lägenhet där det det är en målar och lite annat folk som fixar till den lite innan Jonte och Såfi ska flytta in. Tror det kommer bli as bra och Såfi har valt tapeter. Hehe. Sen geld vi upp på stan och ner till Max där vi satt oss och käka dessert och satt och pratade. Sen gled vi ner till Markbaken och väntade på Jonte som skulle komma med sina bröder från Gotland.
Så blev det hämta honom i Varberga och sen blev det hem.
Kvällen var i alla fall awesome Såfi. Länge sen vi hade en kväll där det bara var du och jag ute och gled och hade kul. Älsker värd kväll!
Och nu är jag trött och ska gå och bosta tänderna och tvätta bort mitt smink och hoppa i sängen.

Hoppas eran Fredag kväll varit toppen.

lina

Fredag morgon

God morgon blogg,
idag är det fredag och nu sitter jag i skolan. Vi har bara idrott idag så egentligen behöver jag inte ha med datorn om det inte hade varit för branrättsakademi pojeket som jag måste fixa klart och lägga ihop alla och lämna in till Micke nu på morgonen. Men efter som vi har idrott på skolan idag kunde jag lika gärna ta med datorn.
Men nu kom Oscar och Sara.
Oscar har idag på sig en stor röd jacka hoppas han är nöjd nu för nu har jag sagt att han är här och med på bloggen. Hehe.
Nu ska jag och sara kila iväg och prata med Camilla sen blir och göra klart barnrättsakademin.

Hörs sen.
lina

One opportunity

If you had one shot or one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment
Would you capture it or just let it slip?


lina

För riktiga vänner

Riktiga vänner stannar kvar när det blir svårt, riktiga vänner ställer upp, riktiga vänner lyssnar och finns där.
För en riktgt vän har jag berättat saningen.
Riktiga vänner försvinner inte. Jag har tappat många vänner jag trodde skulle finns hela livet men tydligen inte. Man får nya vänner och glömmer gamla eller gör man? De följer med en i till varon kanske men de finns inte som för. Glömmer folk bort en eller tänker de på en nån gång.
Varför förvinner viktiga personer eller är det kanske en bra sak.
De riktiga vänner jag har nu vill jag behålla.

Är du min riktiga vän?
lina

Tillbaka i skolan

Bilderna i inlägget under är ifrån dagen.
Jag var i alla fall i skolan idag. Vi har jobbat med barnrättsakademin idag och det projektet.
Vi gör power points till dom. Tror dom kommer bli riktigt bra.
Så jag och Sara tog lite bilder dom som är inlägget innan. Matilda var med som statist på några bilder.
Hade även ett lite samtal med Camilla min mentor också, tumme upp.
Vi fick sluta lite innan 3 idag så det var väldigt skönt. Men bussen kom försent. Suck dom nya bussarna är dålig och är aldrig i tid. Det stör mig sjukt mycket!
Kom i alla fall till mammas jobb vi 20 över 3 och så satt jag och väntade på henne sen och fick springa ett lite ärende till brevlådan åt mamma. Sen blev det hem och nu har jag käkat för en stund sen och mamma, pappa och Gustav har åkt till Gustavs skola för det är gymnasiekväll där. Hoppas han väljer ett bra gymnasium typ John Bauer för det är bäst!
Men nu ska jag ta och packa ihop mina grejer och köra iväg moppen till stan så jag kan komma hem tidigt imorgon när jag slutar. Så blir det väl att umgås med syrran om hon är hemma. Mattias och Kalle är i alla fall det så.

Berättar mer om projekt barnrättsakeade min senare eller imorgon.
lina

En dag på media

Bilder från dagen.
Tror bilderna får tala lite för sig själv!
Hehe, fast tror inte jag och Sara är pluggisar för bildena är arangerade.

lina

Tillbaka i sadeln

Den här dag började helt fel och allt gick åt helvete så jag åt vände tillbaka till sängen. Men jag kunde typ inte somna om så låg jag där och funderade över massa skit och så. Sen gick jag upp satte mig lite vid datorn sen blev det frukost efter det kollade jag på Osyldigt dömd. En väldigt bra serie. Efter det diskade jag undan allt i köket och gjorde mat.
Sen vid halv 2 när jag käkat och fixat drog jag till Såfi. Så satt vi och nörde ett nytt spel på facebook och pratade massor.

Sen vid 5 gick vi ut till hästarna och tog in dom. Så fixade vi iording Cadillac åt Såfi och Cherry åt mig.
Och ja ni läste rätt jag är uppe i sadeln igen. Och på min älskade Cherry. Allt gick hur bra som helst, vi skrittade omkring och travde och tog några små språng och galoppade lite. Allt gick hur bra som helst jag är så glad att Såfi såg till att jag hoppade upp igen på Cherry att jag gjorde det jag aldrig ville göra.
När allt gick som bäst så bestämde jag och Satu att det räckt nu så inget dumt skulle hända. Så red jag Cadillac lite medans Såfi hoppade Cherry.
Sen blev det unghäst riding för Såfi och Marie så det blev och kolla på dom.
Så jag kom hem för ungefär en timma sen nu, så jag har käkat och nu ska jag fixa lite med datakunskapen.
Tack Såfi du gjorde min dag till något annat en vad den började som :*

 sakna
Tack för det du gjorde för mig idag snöttan.
Jag älskar dig även om vi kanske aldrig kommer bli hela tillsammans igen. <3!
Du har betytt så mycket för mig fast du bara är ett djur som många skulle säga, du äger en plats i mitt hjärta.
lina

En bra låt



Låten få säga allt..


lina

Middag och hej då kväll

Igår kväll var Kjell, Irene och syrran med familj här och käkade middag. Vi fick väldigt god mat som mamma och pappa lagat. Vi åt mat och hade trevligt. Och Kalle lille sötisen hade lagt ett gossedjur i tvättmaskin som mamma hittde igår kväll. Han är så söt. Hihi.
Sen skickade Elsa sms och sa att det skulle kollas film hos henne i stan. Så då blev det höra med Såfi om hon körde och skulle med, men hon hade ingen bensin. Men sen fick vi ta mammas bil till stan. Så blev det till Elsa och kolla Kim novak badade aldrig i genesarets sjö tillsammans med Elsa, Marina, Såfi, Jonte och Lotta. Jag, Såfi och Jonte såg jue inte filmen från början det var synd men filmen var ändå bra. Sen blev det prat någon lite efter 11 åkte vi hem efter som alla var trött och många skulle upp tidigt idag. Så det blev och säga hej då och kramas med Elsa. Sen blev det sängen och sova.



Idag måste jag nog plugga lite har lite saker jag måste göra klart, bland annat engelskan. Bah orkar inte med skiten. Måste nog även fixa lite med datakunskapen.
lina

Lördag och datorn lever

Lördag idag då och Mattias grannes son har varit här och fixat våran dator inte min utan den som är mammas. Så nu är den hela och funkar igen! Awesome. Plus att nu kan man köra internet på både min dator och mammas samtidgt, det är ännu mer awesome. Så nu lever mammas dator igen och är hur bra som helt. Fint! Även fast jag har en egen med dt är bra och kunna använda den andra också.

Har just väckt Kalle nu som legat och sovit i mammas säng, ska snart gå ner och sätta på honom kläder och leka lite. Om pappa inte hinner förre.
Ikväll blir middag med, familjen, syrran med familj och grannen.

Nu blir lek och bus med Kalle.
lina

Och du är sakna

Älskling du är sakna...
Och idag är det 14 månader för oss tillsammans.

Jag älskar dig för alltid, jag kan inte sluta älska dig hjärta.
lina

Rik och känd

Alla har drömmar och vissa går i uppfyllse och andra inte. Men i alla fall.

Förra året började jag och Kotten bygga våran båt på en fest i Vintrosa en höst kväll för snart ett år sen.
Båten blev bara större och större och vi anställde folk, Emma och Natta blev anställad som våra ekomomer och Bitte vår betongare även om vi kanske inte behöver någon betong så han är anställd i alla fall. På båten finns ett plan med stall och hästar till mig, ett plan med gärden och maskiner till Rickard och Kotten, ett typ Gustavsvik fast större, ett plan för föräldrar, ett med shopping och allt annat som finns på en kryssar och många fler plan tror vi kom upp i 13 st första kvällen och där ingår min våning längst upp, sen Kottens våning och efter det Emma och Nattas våning. Båten kommer bli bäst och jag och Kotten måste varje gång vi träffas prata om den. Och vi ska inte göra mycket jag och Kotten på båten, nej vi ska bara gilda omkring och se till allt allt är bra och leva livet.

Nu är det även så att jag och min vän Robert trollar tillsammans på fest, det började vi med efter en kväll hos Såfi på en lite fest förra vintern. Och vi trollar ofta när vi är på fest tillsammans nästan i alla fall, om inte någon förstör det. Nu ska jag och Robert öpnna en krog där vi trollar fram vår egen sprit så slipper vi köpa den och vi trollar även där inne. Vi ska även öppna en krog i Örebro.
Så vi ska ha två krogar tillsammans. En på min och Kottens båt och en i Örebro. Det blir awesome.

Jag kommer bli känd och rik! Jag kommer leva mitt liv som en dröm och ha det bäst.
Ha kontroll på allt och bara njuta. Leva livet fullt ut i glamor och lyx.


Ja så här kan det faktist gå i mitt liv en kväll på fest som återupptas hela tiden när man träffar folk.
Tänk om jag faktist kunde få leva i det här livet. Fan va det skulle göra allt perfekt.
Jag skulle älska att leva det här livet, och allt skulle vara precis som jag ville.
Men det här är la en dröm eller plan eller idee kalla det vad ni vill, som aldrig kommer gå i uppfyllse.
Ett perfekt liv vill alla ha, att vara känd är en dröm för många men få kommer upp fylla den drömme.
Resten blir vanliga människor rika eller mindre rika eller mega rika utan att vara känd.
Jag vill leva mitt liv fullt ut och en dag ska jag fan ha min och Kottens kryssingsbåt och Roberts och min krog.
lina

Första Oktober

Idag är det första Oktober, mamma väckte mig halv 7 så kom jag på att jag behövde duscha men duschen var upptagen så låg kvar i sängen ett tag. Sen blev det duschen, frukost och sminka sig. Lyckades sminka mig på ungefär 5 min kanske 7 eller någe. I alla fall åkte vi hem ifrån 5 över halv 5 minuter sena enligt mamma. Sen släppte vi av Gustav hos Micke och åkte till stan.
Och idag den första Oktober börjar man köra med Örebros nya stadsbussar så en ny buss fick jag åka med.
Dom nya bussarna är lila. Och på bussen träffade jag Matte från it han tyckte det var extremt kul att tycka på stoppknappen vid varje hållplats som tur var var det alltid någon som skulle av eller på bussen. Vi kom i alla fall fram till skolan. Och nu sitter jag här, vi börjar inte förens 9 idag så jag sitter och funderar på vad jag saka säga att jag vill ha från England. Hehe.
När skolan slutar idag ska Neah följa med mig och göra en grej som jag hoppas ska gå bra annras blir jag less.



Örebros nya stadsbussar som börjar åka omkring i Örebro idag

Var förresten hos Såfi och Satu igår kväll och hämtade mina grejer och kollade på nya hästen och på kattungen.
Kattungen var för söt och hur busig som helst och ville bara leka och attacker saker.
Såfi ska åka på kryssing idag och Sebb tror dom ska kunna åka till Stockholm på 50 min, nje det går då rakt inte. Men får väl fråga hur det gick när hon kommer hem igen.
lina
RSS 2.0