Varje gång är som den första

Om jag inte älskade dig så jävla mycket skulle allt nog vara lättare. Hade vi inte gått igenom så mycket tillsammans skulle det kanske vara lättare. Jag vill inte förlora dig. Jag älskar dig även om jag ibland tror att jag inte gör men jag gör det. Jag älskar dig precis som då. Jag försöker gå vidare men du finns där hela tiden och jag tror du vill finnas i mitt liv. Och det kommer du göra, jag glömmer aldrig!
lina

Jag har problem

Ja jag har problem. Problem med att uppdataera min blogg. Har verkligen inte haft lust att blogg inte vetat vad jag ska skriva om och sen har jag haft dåligt med tid om man säger så. Har vart mycket i skolan och i stallet, men så kan det vara när man är häst människa. Så förra veckan var det mycket skola och häst och helgen har vart full den med. Har i typ vart hemma och sovit och byt kläder resten av tiden har jag vart ute och flängt runt, men det har vart en trevlig helg!
Aja ska försöka blogga mer nu. Jag är ledig på onsdag så får vi se vad jag ska göra om jag kan ska jag träffa Markus och gå på stan och shoppa kläder.

Nu ska jag ta och försöka plugga lite teori kanske, blir stallet om några timmar. Blir bara stallfix idag och kvälls mat åt hästarna, hjärtat får vila idag hon gick hårt igår med Madde.


Bjuder på en bild ifrån studion ifrån någon vecka sen.
Ska se te och fota med Tessan någon dag så det blir lite nya!
lina

Inga problem

Jag sitter i skolan nu och lyssnar när min lärare frågar oss för hundraelfte gången vad vi gör och hur långt vi har kommit. Dock skulle han göra det på fredagar, suck! Jag har i alla fall gjort ljud till mitt projekt.
Jag sja redigerar mitt ljud idag så får vi se hur det blir.
Ikväll blir det första dressyr träningen för Lisa med Rotacha. Vi va hos Satu en sväng igår och lånade lite bett för att jag ska kunna byta till ett annan. Aja Lisa ska få kolla på det där ikväll.

Nu är dags och jobba ska träffa kuratorn senare.



Snook, Verocnika Maggio, Petter - Inga problem
lina

Kulturnatten 2010

Igår var det kulturnatten och efter mycket stress träffade jag Elin på stationen så gick vi till konserthuset och kollade på när LIYF spelade. Sedan gick vi och käkade pizza, där träffade vi min vän Adam som gick i 3an förra året som jag inte träffast på hur länge som helst. Så det va jätte kul, vi satt och pratade med honom om allt och ingenting en bra stund. Sedan gick vi ner oss på kulturskolan och snackade skit med Kevin och lyssnade lite på banden som spelade där. Vid 11 kollade vi på Welcome to weastland innan vi promenerade upp till Alexander och kollade film och snackade skit.

En mycket trevlig kväll och det var kul att umgås med Elin ordentligt!
lina

Dålig uppdatering

Jag har vart dålig på och blogga men har inte haft någon större löst efter mina dåliga dag den senaste dagarna eller ja de har vart bra dagar med men det har vart dåligt med men skit samma. Ibland får man ta lite paus.
Har inte mycket att säga vill inte tråka ut er med mitt skit så blir inte så mycket idag men imorgon blir det nya tag får vi hoppas för imorgon kväll ska jag ut med lite trevligt folk. Mer om det imorgon.


Min man, så jävla snygg är han! Ge mig!
lina

Ångest

Jag har ångest och mår pissigt. Jag, skolan och mitt liv går inte ihop just nu. Allt går väldigt fel.
Jag åker ner till stallet nu och mockar och rider bort all skit. Sen önskar jag att min ängel kunde komma tillbaka och bara krama om mig så jag ler igen.

lina

Trött tjej

Jag har vart i skolan och fotat och pratat med folk i 4 timmar fast va i skolan 1,5 timma innan det började och åkte ifrån skolan en halv timma efter att det slutade så va i skolan 6 timmar. Dock fick jag luggen klippt av frisörerna så slapp gå till frisören och göra det nästa vecka, fina grejer. Va en snabbis på stan också och köpte fars-dags persent åt pappa. Jag kan säga att jag är rätt trött i huvudet nu. Orkade inte rida när jag kom hem så åkte bara ner till stallet och klappade på min lilla pålle, mamma hade vart där på dagen idag och mockat och gjort iordning all mat medans jag var i skolan. Aningen skönt!
Ikväll kommer Larsson hit och så ska vi käka tacos och kolla film och ha myskväll! Ska bli jävligt skönt!

Nu ska jag lyssna lite skönt musik och tare lungt.



lina

Fredag kväll

Skolan idag hade vi en föreläsning på förmiddagen kunde vart väldigt rolig om det hade vart rätt person som pratade. Hon som föreläste var tråkig och lyssna på och så drog hon ut på allt. Det var för mycket helt enkelt.
På foto började vi med ett projekt, där vi ska spela in en intervju och fota dem till intevjun. Jag har valt min syster och hon har sagt ja och jag tror det kommer bli skit bra.

Har vart i stallet också va nere i ridhuset en sväng och red. Det gick rätt okey, hon kändes rätt seg. Aja min ögonsten är bäst och jag och mamma har pratat en massa om henne idag och så där. Och jag tror vi är överens.
Hon är bäst min häst.

Imorgon ska jag till skolan på öppethus och fota i studion. Det blir kul sen blire en sväng på stan och köpa present till pappa. Och sen blir kanske med Anna imorgon kväll, blir en fin kväll!

Nu ska jag bjuda på en låt och sen äre allt för mig idag!



Daniel Adams!
lina

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks



Jag behöver dig nu, jag tror du behöver mig. Ge mig en chans att få se det onda.
Jag vet att jag är den som förstår, jag vet att du är den som förstår mig. Låt mig bara få krama dig, låt mig få veta allt. Vi behöver det båda två.
lina

Torsdag

Igår kväll var mycket trevligt tillsammans med dom ifrån stallaet, vi bjöds på mat och fika och sedan fick vi en föreläsning om foder till hästar. Väldigt lärorikt och bra att lyssna på. Så nu har jag och mamma beställt en foderstat till våran häst så att hon ska få rätt foder. En trevlig kväll var det i alla fall.

Nu är jag i skolan och har haft svenska nyss vi har prata om upplyssningstiden och skrivit debatt artiklar. Men nu ska jag och terese gå ut och ta luft. Ha det bra
lina

Första snö

Igår kom den första snön och det vart kaso över allt. Det har kommit kanske 2 dm snö. Och den ska tydligen försvinna snart igen. Jag kom i alla fall med bussen i morse och sitter i skolan nu.
Nu blire engelska och sen hem och iväg till stallet. Ikväll blire föreläsning och umgås med dom i stallet.
Ska ta med kameran ut till stallet sen tänkte jag!
lina

Unga mammor

Okey jag inte den tjejen som sitter och snackar en massa skit om andra på min blogg men nu måste ja bara få säga en sak. Det här med unga mammor, som bloggar om att vara ung mamma och gravid. Jag har absolut ingenting emot dom, jag tycker dom är starka människor som står upp för vilka dom är och för sina barn och inte tar skit av någon. Jag beundrar dessa kvinnor starkt kan jag säga. Ni är gryma tjejer! Jag har själv en kompis som är ung mamma, hon var nästan 19 när hon fick sin lilla tös.
Jag älskar själv barn och det vore jätte mysigt med en lite bäbis men för min del får det vänta ett par år tills jag skaffat mig en karriär och någon att dela mitt liv med.

Det jag nu tänker vända mig emot är att jag precis läst en blogg om en tjej som är 14 år och ska bli mamma. Jag tycker inte det är okey, hon är inte ens byxmyndig och ska ha barn. Hon är inte vuxen hon är inte ens i de övre tonåren, hon är inget barn men hon är lungt ifrån vuxen.. Skaffar man barn när man är 16-17 eller äldre tycker jag det är helt okey, men när man är 14 är man fan för liten.
Jag tycker inte det är ett speciellt moget val, man kan väl i alla fall gå klart grundskolan innan man skaffar barn?!
Jag vill verkligen inte vara elak mot den tjejen som har bloggen och tagit ett beslut på att behålla ett barn i den unga åldern men jag tycker man ska tänka lite innan man fattar ett sånt stort beslut.


Detta är i alla fall min åskit, vad tycker ni?
lina

Gratis är faktiskt rätt fint

Jag har vart dålig på och blogga, men igår var jag i alla fall ute på Örebro travet. Anledingen till detta var att jag blev bjuden av Indianerna (speedway) och detta tack vare min vän Anna.
Vi fick i alla fall en massa fri biljetter så vi kom in gratis, fick gratis mat och gratis dricka, fina saker. Gratis är fint!
Vi käkade och kollade lite trav sen stod vi nere i Indianernas "monter" och hängde.
Väldigt trevligt, körde även lite sppeway start dock vann Anna hela tiden. Hon slog till och med speedway grabbarna, fast det kunde dom inte erkänna.
Kvällen var kanon och det slutade med att jag fick två autografer ifrån två av indianernas speedway förare som var med igår, Marcus Johansson och Pontus Nilsson.


Så himla fin är jag, i alla fall mina två autografer!
Och min ide vare inte att dom skulle sitta där men lite kul var det, hihi!
lina

Men dåligt

Jag är dålig på och blogga men orkar inte eller hinner inte. Illa!
Aja försöker skriva lite sen, nu ska jag umgås med syster!

Ha en bra lördag!
lina

Massa häng med Anna

Har vart dålig uppdatering, i know! Jag har i alla fall hängt med min vän Anna i två dagar och gjort massa sköj. Färgat hennes hår, vart i stallen, ridit, ätit massa go mat tillsammans och bara haft allmänt kul.
Att vara med Anna är kul bara så ni vet!

I nya stallet är allt fint, min lilla älskling trivs kanon i sin nya box och med sitt nya hem så jag är glad. Dessutom är kung och kunna rida i ridhuset och inte behöva ha massa kläder på sig och det är bra underlag och en massa. Jag är glad och nöjd över vårt val att flytta dit! Dessutom är alla jätte trevliga i stallet.



Älskling
lina
RSS 2.0