Hej då datorn

Nu sitter jag i skolan, om 20 min ska jag lämna in datorn över sommaren. Jag vill inte jag vill ha min dator kvar.
Jag har i alla fall varit och spelat äventyrs golf med klassen eller med dem som kom dit, det gick skit bra i början och jag lede men sen på slutet gick allt åt helvete och jag kom näst sist. FAN.
När datorn är inlämnad så blir det hem och så får vi ses om jag ska iväg och hämta Rotacha eller om hon redan kommit hem, jag och Maze ska i alla fall ut och rida senare idag, det blir kul.
Slänger nog upp lite bilder ifrån YEAH festivalen ikväll när hag fått fart på den andra datorn.


Foto: Frida Skoglund
lina

Fuck it

Jag blir sur och ledsen, svek? Nja men nära på kanske. Jag orkar inte med skiten. Jag hade fan sagt preics som det var men varför lägga tid på den skiten när ingen ändå bryr sig eller fattar.
När det redan finns något annat som behövs redas i. Jag vet inte längre vart jag ska ta vägen, vad jag ska göra nåt saken, vad jag ska säga. Fuck life it sucks.



lina

Festival

Idag har jag varit på Yeah festivalen i Örebro, tillsammans med Frida, Elin och Vivi. Plus att jag träffade en massa annat folk där, trevligt trevligt.
Vi lyssnade på några bra band bland annat Smash into pieces. Ett bra band!
Bilder kommer imorgon, för just nu orkar jag inte.

Imorgon börjar jag klockan 10 på Gustavsviks äventyrs golf då vi ska spela mini golf med klassen, inte direkt jätte kul för det är 18 hål så det lär ta 100 år och det räcker typ med 9 hål tycker jag. Men men.
Sedan kommer den hemska saken med dagen imorgon jag ska lämna in min dator över sommaren, inte alls värt!
Så i sommar får jag slåss med min bror om den andra datorn som är seg och äcklig, ledsen.



Men nu ska jag ta och fixa mig och sedan gå och lägga mig!
lina

Frida mitt dubbel liv



Jag har just skrivit dig en lång komentar om allt vad jag känner precis nu men jag tänker skriva igen till dig.

Frida, mitt dubbel liv!
Förra hösten förändrades väldigt mycket för mig, jag visste inte mycket om någonting, vem jag var eller vad som hände eller skulle ske. Jag förlorade människor jag älskade väldigt mycket och det var inte bara den personen som stod mig närmst in på livet som jag skulle kunna dö för utan det var flesta person som jag förlorade.
Vi var inte bästa kompisar den där kvällen vi träffades hos Anna för att fria hennes födelsedag, vi hade inte träffats eller prata med varndra på en väldigt lång tid. Men den kvällen förändrade allt, du blev mitt dubbel liv.
Du skulle åka till fjällen och till Mora under 2 och en halv vecka och lätt mig följa med dig i dina tankar, du var borta och jag vara hemma.
Jag berättade om saker som vi gjorde hemma och du om saker som hände borta.
När allt kändes tung så fanns det ett dubbel liv att luta sig emot, du fick mig att skratta och le i svåra stunder.
Just nu önskar jag det livet fanns mer uppdaterat för skulle behöva det, life is hard you know.

Frida jag önskar dig all lycka när du till hösten flyttar ifrån Örebro till Mora och går i skolan där och satsar på det du älskar, skidor. Jag önskar jag kunde få vara lika modig som dig!
Jag hoppas jag kommer kunna få följa med dig i dubbel livet igenom din tid i Mora, för dubbel livet är bra och något jag älskar och som får mig och kunna skratta och le även i svåra stunder.

Jag hoppas du läst vad jag skrivit, det kommer ifrån hjärtat!
lina

Och så var det fredag igen

Dagens skola var i häsrhagen i Örebro där vi hade den 4 JB klassikern, jag började med att spela lite mini golf tillsammans med mina pöjkar. Ganska så trevligt men vi tröttnade och slutade efter något tag, och då hade min Friday kommit så blev det hänga med henne och det coola gänget ifrån tvåan, haha!
Aja vi spelade också mini golf och så pratade de där människorna som är jävligt mycket kamera kåta massa kamera och tog massa bilder men vi gillar som ändå.

Kom i alla fall hem vid 1 då jag satte mig ute på solflaktet en sväng till Agneta tyckte jag skulle komma över till henne så satt vi där och solade tills Jocke och Maze kom hem med en ny transport och presenter till mig och Agneta, vi fick ridtroser, såg ut som kalsonger med snällt var det!!
Sedan skulle Maze åka iväg med Rotacha för att betäcka henne, till Eklunda stuteri, så följde jag med och lämnade söt snöttan där som krånglade som fan när vi skulle lasta henne vi hölls länge innan vi till sista fick in henne och kom iväg. Men nu står hon på Eklunda för betäckning.
Sedan åkte vi hemåt igen och tankade och köpte choklad och en tidning. Sedan kom vi hem och då fixade jag och Agneta lite med ett örtland som hon ska göra körde plattor och la ut sedan drog vi en sväng med fyrhjuling också.
Jag har allt väldigt bra grannar, som jag har mycket kul med!!

Aja nu blir det film, imorgon ska jag rida Cherry om hon mår bra annars blir det unghäst för mig. Det blir även en sväng pÅ YEAH så är ni där så ses vi kanske!

lina

Värt

Jahaja då sitter jag i skolan efter att ha varit ledig i två dagar. Började dagen med att glömma busskortet så fick jag köpa ett nytt men det var ganska bra för då har jag ett busskort till i sommar plus att jag fick träffa Alexandra, vilket var ett tag sen så det var kul. Aja tog i alla fall bussen till skolan och skulle ha matte eller få tillbaka nationella proven i matte A. Och tillbaka provet fick jag allt och ett G fick jag, det ända som var lite surt var att hade jag haft 5 G poäng till hade jag fått VG. Så det var lite tråkigt. Men kommer i alla fall få G i matte A så behöver jag inte läsa både matte A och B nästa år.

Aja nu sitter jag vid Philips dator efter som jag inte tog med mig min egen, så han är så snäll så han lånar mig sin dator en stund! Tack Philip!

Jävla värt och vara här och dryg så dra väl kanske upp på stan istället!
lina

Hjälp min vän och rösta

Nu tycker jag ni ska vara lite snälla och hjälpa min kompis Jesper och rösta på hans spellista!

Så tryck på länken och rösta på spellistan!
http://forfesten.se/?page=details&id=328

Jesper tackar för din röst!! :*
lina

You will be my friend intil death will take us away for each other

Nu har jag precis kommit hem i regnet, jag har varit ner i "samhället" och träffat min bästa killkompis.
Vi satt ner på skolgården och pratade en massa skit, han har alltid funnits för mig och jag för honom. Det har funnits perioder då vi tappat kontakten men den har åter upp tagits igen hela tiden.
Aja vi träffade en snabbis ikväll, tack för det!
Jag har saknat dig.
lina

Lite bättre än alla andra

Idag gick jag till skolan med tankarna helt inställda på att gp hel dag med svenska på förmiddagen och engelska på eftermiddagen. Men vad händer, vår svenska lärare hade lyckats tigga till sig engelska lektionen också så att vi skulle kunna skriva noveller hela dagen och när man vara klar med allt fick man gå hem.
Så jag skrev min novell på 1,5-2 timmar var klar med den efter halv 11 då jag satte igång och skriva klart min avhandling och kvart i 12 var den också klar och inlämnad, så då begav jag mig hemmåt. Jävligt skönt!
Väl hemma så hade det blivit fint väder så gjorde lite mat och satt på altanen och käkade. Sedan har jag inte gjort jätte mycket varit ute och gått en sväng men mest bara tagit det lungt och njutit av att jag är klar med alla arbeten!!!

Detta är min vecka:

Måndag (idag): Skolan på förmiddagen, ut och rida Rotascha ikväll
Tisdag: Ledig på förmiddagen, paintboll på eftermiddagen Bytingen vs Bergatrollet, rida Cherry/Cadillac. Beror på hur Cherry mår.
Onsdag: Ledig
Torsdag: Skolan
Fredag: JB klassikern

Nu ska jag snart byta om och dra över till Mats och så ska vi ut och rida med pållarna!

 
lina

Förra veckans engelska lektion

Förra veckan på engelskan spelade vi in en musik video bara för skojs skull.
So enyoj it!

lina

Wallander

Just nu sitter jag och pluggar och kollar på Wallander Hemligheten.
Och fy fan vad snygg Ola Rapace ska vara då!



Fotot lånat HÄR ifrån 


Fotot lånat HÄR ifrån
lina

Du ska veta att jag saknar dig



Jag är inne i någon form av Tomas Ledin period nu, vet att han är gammal och att det inte är många i min ålder som lyssnar på honom men just nu lyssnar jag på hans låtar. Hans texter är bra.
Denna texten kommer alltid att passa in för mig för det är sant, den beskriver allt.


du ska veta att jag saknar dig
det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig suddas ut
jag har vaknat mitt i natten av tystnaden
och önskat att sov här med mig
en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

Förlåt
lina

Riktiga raggarvänner

Har inte blivit någon uppdatering i helgen efter som det har varit fullt upp, i fredags var det skolan till halv 3 sedan en sväng på stan och handla lite grejer till mamma. När jag kom hem tog jag en promenad sedan vart det dags att åka på styrelsemöte. Sedan hem och då hade mammas kompisar ifrån Tyskland kommit så fick jag prata lite med dom och så käkade vi middag tillsammans. När vi käkat klart drog jag till Såfi där det var lite folk och grillade och umgicks, väldigt trevligt. 

Men sedan kom Lördagen och då vart det dags och åka på vårmönstring i Linde med Elsa! Vi åkte hem ifrån mig och Elsa vid halv 2 sedan plockade vi upp lite folk och var i Linde vid halv 3 ungefär så åkte vi ett varv där sedan begav vi oss upp till travbanan där det var utställning men vi sket i att åka in. Så vi åkte ner till Linde igen och satte oss och fikade och njöt av solen, så satt vi där några timmar kollade på bilar och människor. Ibland är det fan roligare och kolla på människor än på bilarna kom vi fram till, haha. Aja vi åkte runt och crusade en del vi med väldigt najs. Plus att vi var bara roligt folk i bilen, det var jag, Elsa, Hanna, Linnsy och Anton. Sedan träffade vi en lite folk där upp med. Dagen var i alla fall väldigt bra och trevlig på alla sätt och vis. Och vi såg en massa fina bilar.
Och skaffade oss några riktiga raggarkompisar, eller? HEHE
lina

Fast och besatt

Igår kväll var jag och Mats ute och red igen. Mats hade hittat en ny väg som vi skulle ut och testa. Jag fick rida Rotascha igen och nu är jag ast och besatt av hästen. Hon är världens underbaraste. I stallet står hon snällt och myser och njuter när man gör iordning henne inget bråk eller någonting, helt stilla står hon. Se red vi iväg och vi travde och galoppade en bit på en mjuk gräs väg, då fick jag inte riktigt känna henne. Men sen kom vi till en ny gräs väg och började trav så fick jag känna vad hästen går för både jag och Mats blev förtjusta och förvånade. Hon tog ut stegt hur fint som helst i taven, hon jobbade på frivilligt och hade världens underbaraste trav, gick i form utan att jag behövade ta så mycket i henne. Den andra galopp vi körde vissade hon också att hon är underbar, hon jobbade på och lyssnade på mina hjälper gick i form och bjöd som bara den.

Hästen är helt underbar jag är helt besatt av henne!
Min nya dröm häst? Ja jag skulle tro det!

lina

Chokladbollar

Just för tillfället sitter jag och äter Chokladbollar och pluggar natur kunskap, är snart klar med uppgiften så ska jag bara låta mamma läsa den. Sen har jag en uppgift mindre och göra, sen är dte bara svenskan och media kunsakp. Förresten en liten rolig sak var att jag fick mejl av min media kunskaps lärare idag hon har varit borta ifrån skolan nu ett tag så hon ville veta vad vi hade gjort. Haha då skickar hon mejl till mig, bara för jag har kollen, duktig jag är!
Aja mer pluggande och chokladbollar blir det nu, puss på er så länge och komentarerna börjar bli väldigt få nu så komentera lite!


lina

Värt att se och tänka lite över

Jag tycker alla ska kolla på detta klippet för det är det verkligen värt.
Ta och fundera lite över det sen och kolla på dig själv!

lina

Full fart

Igår var det full fart hela dagen, som sagt så började jag på sjukhuset sedan hem en sväng och gå en promenad i det fina vädret, vid kvart över 12 gick jag över till Mats för att vi skulle ut och rida. Mats gav mig nämligen äran att få rida hans nya sto ifrån Belgien, hon heter Rotascha och var helt jävla underbar. Jag och Mats tog med oss queensi och Rotascha och så skrittade vi ut i någon timma och allt gick hur bra som helst. Rotascha kom hit förra vecka och det är bara Alexandra som ridit henne innan mig en gång men igår så red jag ut på henne och hon är verkligen underbar. Hon är hur snäll som helst och hålla på med hon står och njuter när man borsta henne. Och när vi var ut och red var hon hur snäll som helst brydde sig inte om något, dock är hon öm i fötterna men Mats skulle sko henne så löser vi det problemet.

Efter att vi hade varit ut så släppte vi ut hästarna igen och Rotascha var ganska så trött efter rid turen och ville knappt gå ut i hagen så seg var hon.
När ridningen var klart så blev det hem och duscha och fixa mig och vid kvart i 5 drog jag in till stan för att hjälpa till på studentbalen. På studentbalen skulle jag och Astrid som jag frågat om hon följa med mig dela ut papper till de studenter som ville bli fotograferade med sin partner. Men efter som det var dåligt med folk fick jag glida omkring bland alla studenter och säga att det var fotografering en trappa upp. Åh alla var så jävla fina!
Jag vill också.
När vi var klara med balen så kollade vi på ett band och på vårruset. Nu blir det matte slutar halv 12!
lina

Sjukhus besök

Idag är jag ledig men va fan halv 7 var det väckning för att dricka 3 dl vatten och sedan fick jag sova en timma till vid hlv 8 gick jag upp och så åt jag och pappa frukost tillsammans. Så drack jag 3 dl vatten, anledigen till detta vatten drickande är att jag har varit på undersökning idag på morgonen kommer till det snart. Igår kväll drack jag 1,2 liter vatten. Vid kvart över 8 åkte jag och pappa till sjukhuset där vi gick till rönken där skulle göra en dator tonorgrafi av min hjärna för att se att jag är frisk. Vi var där innan jag hade tid så jag fick komma in lite snbbare sedan fick jag ligga på en brits och fick massa vätska in sprutat i armen för att man skulle få bättre bilder på hjärnan. Allt gick i alla fall fint.

Men nu ska jag byta om och dra över till Mats och rida Rotascha eller den Belgiska slynan som Agneta säger.
Berättar mer senare, tingeling :*

lina

Tisdag

Tisdag morgon igen, jag sitter i skolan just nu börjar om en stund ska ha webbdesign nu på förmiddagen, näst sista dagen innan min uppgidt ska in så jag taggar som fan på att bli klar idag!
På eftermiddagen har jag media kunskap.

Igår eftermiddag skulle jag på stan med Frida och vi vara på stan men jag gick även en sväng med Pontus när Frida vara ute och sprang runt och fixade massa shit. Aja det var trevligt får jag väl säga. Kanske kul att vi kan gå på stan tillsammans om man säger så vi har väl inte varit så sammas de senate åren.





3 bilder ifrån när vi vara på stan, eller jag när jag och Frida var på stan när vi lämnat Pontus eller han lämnat oss och gått till bussen. Köpte nya solglassögon igår för den delen, de rosa på bilden längst ner. Vad tycks?
Jag gillar dom i alla fall!
lina

Plugga mer matte? Ne fan det går inte

Nu sitter jag i skolan, hann/orkade inte blogga igår men slänger in ett inlägg om hur gårdagens ridning gick senare. I alla fall så vara jag en sväng på IKEA igår och köpte en garderob till min bror, det skulle bli ett vitrinskåp till mig med men då vara dörren till skåpet slut och man hade slutat göra dom och skulle börja med nya och ett demo ex kunde jag inte få, snacka om att jag vart sur.

Nu är jag i skolan jag har haft media produktion på förmiddagen men efter som vi är klara med alla produktioner så fick vi bara prata om våra radioprogram och det gick bra jag kommer få ett VG i alla fall. Sedan skulle vi jobba matte men vafan jag vet inte vad jag ska jobba med i matten orkar inte ens mer matte, pluggade sönder till kurs provet men det gick i alla fall inte bra så nu får det gå som det går på sista delen i nationella på fredag.
Så jag jobbade klara med annat, skriver en reflektion på en natur kunskaps uppgift för att få ett högre betyg. Och så har jag pluggat lite media kunskap. Men nu börjar engelskan så får vi se vad som händer på den.

Efter skolan blir det stan med min Frida, puss!

lina

Feel you ther by my side



Suddenly I realized that I can't do it, I wont it and fought for it but I can't do it. I just wont you here now, everyting is not good anymore. I just wont to see you right now, just look at you and into your eyes, just see that you are ther for me, feel that your by my side. Just here your voice. Know that you care for me right now.
lina

Mer städning

Idag har jag och mamma fortsatt sädat mitt rum. Allt går mycket enklare när hon hjälper till. Jag har slängt en massa saker, typ en massa Min häst tidningar, papper och en massa annat skit. Har även packat ner alla mina häst böcker som stått och samlat damm i bokhyllan så nu har mina andra böcker och filmer fått plats i stället.
Det känns väldigt skönt att ha städatr mitt rum ordentligt och slängt skit. Jag hittad äen lite grejer när vo städade som pengar en massa en kroner som ska gå till en ny ögonskugga på Make up store, en film Städningen tog hela dagen så när vi var klara med det så var klockan ganska mycket och då gick jag ut och sprang ett par km och sedan hamnade jag hos grannen och satt och pratade lite skit, väldigt trevligt. Fick även idag testa Mats mat, han hade gjort revbensspjäl som jag fick smaka på väldigt goda.
Sedan blev det hem och äta mat med familjen och mammas kusin. Och det var gött det med.
Mamma och jag tog även en kvällspromenad förut, så jävla skönt väder ut nu är det sommar i luften och den är välkommen till tusen.


Pengar

Nu blir det snart sängen och imorgon blir det iväg och rida Cherry på förmiddagen.
lina

Hej då gamla saker, hej nya saker

Dagen idag har bestått av städning och stan en sväng. Jag har idag börjat städat mitt rum blev inte klara med det efter som jag började städa bland mina saker i badrummet, har slängt gammal smink och plockat iordning med allt mitt smink och mina hår saker så nu är det fint. Det tog ett par timmar. På eftermiddagen var jag ute på Marieberg Galleria där min bror köpte sig en kostym till sin bal/avslutnings fest som är om några veckor. När det var klart så hämtade pappa honom och jag och mamma och mammas kusin åkte upp på stan där jag köpte mig en ny parfym för ett presentkort jag fick när jag fyllde 16 tyckte det var dags och använda de nu innan det går ut. Så Tack Rickard för födelsedags presenten!
När jag var klar på Parfym Pia så gick vi vidare till Make up store och kollade på ögonskuggor. Är sugen på en ny men vet inte vilken så Friday får följa med mig någon dag och leta fram någon bra, för det där med smink är hennes grej.
När vi var klara på stan åkte vi till Ica Maxi och handlade där köpte jag mig lite grejer. Tur som jag har så fick jag det av mammi, tack mamma!

Detta köptes idag:

Mascara
Eyeliner
Sminkväska
Tops
Rengörings saker, alltså såna man tar bort smink och stuff med. Kommer inte på vad dom heter
Och så parfymen

Var ute och sprang när jag kom hem också. Detta var min dag.
Hur har din dag varit?

lina

If I diden't told you the truth I would lie to you

Om jag sa att du inte betyde något för mig skulle jag ljuga väldiga mycket för du betyder väldigt mycket för mig.
Vi blev bra vänner på en väldigt kort tid men det känns ändå som vi känt varandra länge. För dig kan jag berätta allt och jag vet att du alltid finns där och ställer upp för mig.
Idag fyller du 17 år, om ett år är vi 18 och då ska vi ut på krogen och röja. Men tills dess får vi röja utanför krogen.
Du är en av mina allra bästa vänner. Du står mig bland de närmsta.
Jag älskar dig Frida skoglund!

Grattis på födelsedagen!!



Två bilder ifrån studion igår, första bilden tagen av David våran lärare eller Frida har hon i år och jag får honom nästa år också. Andra bilden tagen av mig.


Min present till Frida. Foto Frida

lina

Onsdags ridning

Efter att jag sprungit runt på stan blev det Cherrys tur och få komma ut en sväng, så efter att jag mockat så tog jag in henne och gjorde iordningen henne. Sedan blev det ut och rida i paddocken, jag jobbade henne mycket i skritt i början och sedan i traven så tryckte jag på mycket för att få igång henne, hon är brunstig och seg just nu men ändå mitt älskade hjärta. Sedan jobbade vi i galopp för att få med Patron i galopp och då hoppade vi ett lite hinder och Cherry gjorde OS skutt och jag vara tydligen på väg av då.
Men när de vara klara med Patron så hoppade jag cherry på alla hinder och hon gjorde bara OS skutt på det sista annars gick det fint. Så det blir och träna mer hoppning och galopp inom en snar framtid.
Hon gick i alla fall bra och vi avslutade med att gå en sväng på vägen.

lina

Hos den bästa

Nationella i matte A idag, gick väl helt okey får vi hoppas. Det kände i alla fall okey då det är något bra iaf.
Efter nationella som vara slut efter 10 så fotades och fotad jag av och med Frida. Skit kul hade vi, vi testade olika ljus och David fotoläraren hjälpt oss och satt och prata med oss. Plus att Frida är en väldigt duktig fotograf.
Vid 20 i 12 åkte vi upp på stan och käkade och fikade senare med Elin, mycket trevligt och många skratt.

Just nu sitter jag hos Frida, ska ska sova här inatt. Myspys!



Foto: Frida Skoglund
lina

Grattis

Idag fyller min gode vän och bloggaren Danne 17 år!
Om ett år så är du 18 och då jävla ska vi på krogen!

GRATTIS!



Och säg inget om bilden för då slår jag dig!
lina

Tillbaka i skolan

Idag har jag varit i skolan, där jag, Terese och Flores idag gjorde klart vårat radioprogram och det blev inom tidsgränsen så det var bra. Det var väldigt svårt och klippa i det och få det som vi ville men till sist så var det som vi ville ha det. Men till sist så var det färdig klippt och vi fick in låten, gingeln och våra inslag så det kändes väldigt bra. Så nu har jag ett projekt mindre att orora mig för.
På eftermiddagens lektionen hade vi engelska och då gjorde vi en intervju med en kille som jag och Jonas sedan översatte till engelska. Efter det var jag klar med allt i engelska och gå hem vid halv 3. Skönt och komma hem tidigt.
Nu ska jag gå ner och kolla om mamma kommit hem för hon har köpte ett usb till mig så jag ska kunna lägga över mina bilder på ett säkertställe efter som det jag har nu är fullt!
Sedan blir det en promenad senare kan jue inte ut och springa efter som jag varit sjuk/är sjuk så det får bli en promenad. Ska lägga över lite ny musik på mobilen också, det ska jag nog göra först sen kolla om mor har kommit.

lina

Jubileumskonserten

Jubileumskonserterna var så jävla kul! ÅH!
Konnserterna varade i 3 timmar med två akter och en paus på 20 min, då vi fick dricka lite och äta något lite för att få lite energi. Konserten innehöll, körsång, solo'n, dans, instrument och gemenskap. Och trotts att jag var sjuk
så lyckades jag sjunga för fulla muggar och hade väldigt kul. Jag träffade även några av mina gamla klasskompisar så det var kul och se dom och umgås en helg.
Väldigt lyckad helg!


Bild ifrån helgen, jag finns också med, de ni!
lina

Konsert

Att jag är sjuk har jag fått strunatat total i igår kväll och idag för det var varit rep med KJ för ikväll är första jubileumskonserten! Riktigt kul är det, synd bara att min röst lite halv försvunnit nu men det ska nog gå. Sjukdomen har i alla fall blivit lite bättre eller jag går på alvidon men ändå. Aja nu ska jag byta om och sticka in till stan igen, tagga!
lina

Verkligheten

Innan du läser detta vill jag säga, läs om du bryr dig annars kan du skita i det.



Du såg verkligheten i mina ögon, du visste precis vad jag var kapabel för så du höll i mig, du lätt mig inte försvinna. Jag höll hårt i dig för jag vara bara trygg hos dig, jag visste att ingen kunde göra mig mer illa i din närhet, jag höll allt modet upp och försökte. Men en dag försvann du, jag fortsätte framåt men tungt hjärtat. Jag började fundera på vad fan jag gjort, hur jävla elak jag varit men du visste att jag inte menade illa, du visste att jag inte vara mig själv det visste du, jag hade ingenstans och ta vägen.
Just nu önskar jag du var här så jag kunde få hålla i dig, känna din närhet och den där tryggheten jag hade.
Jag vill säga förlåt för allt jag gjorde för att jag är dum i huvudet.

lina

Nej nej nej jag vill inte

Och fan jag är sjuk, jag har ont i halsen, är snorig och känner mig små hänigt och kan knappt prata ibland, fy fan säger jag bara. Gick hem en bit innan lunch idag för jag orkade inte sitta och ha teori hela eftermiddagen och ha ont i halsen för jag hade antagligen missat halva information efter som hade så äckligt ont. Så jag åkte hem och käkade mat och var inne hos grannen och kollade hur allt gått idag och pratade lite skit.
Men det här med att vara sjuk har jag inte tid med, imorgon är det rep inför konserterna som jag ska delta på i helgen och jag vill vara med. Och jag ska vara med det blir imorgon två stora alvidon och två med mig och iväg och sjunga och har jag förstört halsen efter denna helg så har jag och få hålla käften nästa vecka.

Får hoppas jag mår bättre imorgon, ska vara hemma ifrån skolan efter som det är inte så bra och åka iväg och simma på idrotten så jag blir hemma för det är ingen idé att åka iväg en stund på naturen efter som jag i alla fall ska hem tidigt så jag tar det lungt.


Bild ifrån helgen i Göteborg, saknar!
lina

Gårdagens ridning

Igår eftermiddag/kväll blev det iväg till stallet och rida Cherry. Så efter att vi fixat i stallet tog vi in hästarna och sedan värmde vi upp lite på banan sedan skulle unghästarna få gå en promenad på vägen och då fick jag gå med med Cherry som var en fjolla och gick och kollade på saker som inte ens fanns och tvär stannad rätt som det var men det gick bra ändå unghästarna var snälla, när vi kom tillbaka så red jag lite på banan inte så längre efter som de skulle fixa på taket på stallet så jag fick ta in Cherry.
Jag jobbade Cherry som vanligt under den tiden jag red med mycket halter och igång sättningar, ganska skönt att jag inte red så länge för jag hade ingen riktigt ork igår men det blir nya tag nästa vecka efter som jag har konsert i helgen så kommer jag inte hinna med och rida Cherry i helgen.
När jag var klar med allt mitt så hade jag hopplektion för Såfi en lite stund, hon ska tävla Cadillac på lördag så jag fick bygga lite hinder och så fick hon hoppa och jag fick lite smått bestämma vad hon skulle hoppa.
Så lycka till i helgen till dom!
lina

Påväg och bli sjuk?

Just nu sitter jag i skolan men jag börjar inte förens klockan 9 efter som lärarna har morgon möte en torsdag i månaden och idag är en sådan dag. Dagen idag blir det skolan hela långa dagen, mindre kul efter som jag är trött, har ont i huvudet och i halsen. Inte bra alls efter som jag har konsert i helgen. Så får hoppas jag blir bättre under dagen, annars skiter jag i det och kör konserten i alla fall.
Och att jag är trött får jag väl skylla på mig själv, kom hem ifrån grannen efter 10 igår, efter som jag var ute och sprang och fick då med mig deras hund som gärna ville ut och springa med mig, sedan satt jag där och pratade och hjälpte dom och ta in hästarna. Plus att jag fick mat där efter som Mats lagat bakadpotatis och kyckling och jag var tvungen och smaka! Och gött vare det allt!!
Nu ska jag plugga lite, tingeling!

lina

Kort dag

Skoldagen idag har varit väldigt skön måste jag säga, jag med lite hjälp av Terese fixade till vårat programledar manus till radioprogrammet. När vi var klara med det och hade haft rast så spelade vi in det som hon och jag ska prata om i programmet, efter som Flores är sjuk så fick vi göra om lite men jag tror det kommer bli väldigt bra, dock har vi ett lite problem programmet ska vara 10 minuter inte mer eller mindre men vi har fått ihop mer än 9 minuter när bara vi två pratat och vi lagt till våran låt så vi måste fundera på hus vi ska göra det där. Kneppigt.
Aja vi slutade halv 12 och då drog jag och Osckar D upp på stan och fixade våran grej på engelskan vi var inne på Carlings och pratade med deras butikschef. Alltså åh så jävla snygg och trevlig!

När vi var klara med det drog Oskar till bussen och jag till systra mi för att hämta moppen och då fick jag även pannkakor så slapp jag laga egen mat när jag kom hem. Väldigt goda var dom också.
Lekte även en stund med Kalle göll ungen.

Men nu ska här pluggas lite innan jag åker iväg till stallet och rider på pållen, happy face!

lina

God natt

Nationella i engelska idag fick jag reda på imorse typ, inte alls beredd på det och det gick hur jävla sämst som helst, de två sämsta delarna idag, läsning och lyssning alltid de delarna som är svårast.
Aja få hoppas det räcker till ett godkänt i alla fall. Eftermiddags lektionen började vi mycket tidigare vilket gjorde så jag fick gå hem klockan 2 idag, jävligt skönt för då kom jag med bussen hem och bror min plockade upp min vid bussen med moppen.
Efter 5 åkte jag in till stan och umgås med min vän, väldigt trevligt.
Sedanm var det mening att jag skulle träna men jag hann inte dit så det sket sig så jag och mamma gick en promenad istället.
Imorgon är det onsdag vilket betyder, att jag slutar halv 12 skönt.

Nu väntar sängen, god natt.

Och glöm inte rösta på mig, röstningen avslutas imorgon kväll så kom igen nu!

lina

Jag behöver er hjälp nu

Jag har blivit utvlad som veckans blogg på Emelies blogg och nu behöver jag eran hjälp för att vinna så snälla ni gå in pch rösta på mig HÄR!
Så kom igen nu hjälp mig!

Och tack för din röst på för hand!
lina

Och så slutade vi visst tidigt igen..

Som ni kan läsa i inlägget innan har jag nog fått min sjukaste och roligaste idé hitills. Men va fan, någon måste jue skriva, haha säker massa andra och jag kommer ändå inte komma med så men ändå.

Dagen idag har i alla fall sett ut så här jag drog till skolan imorse och hade mediaproduktion vi håller fortfarande på med radio projektet, så vi lyssnade lite på ett radio program för att förstå hur det är uppbyggt.
Sedan jobbade vi med våra egna program, vi fixade till våra manus för imorgon ska vi spela in så måste nog träna lite på mitt manus sen.
Efter första lektionen skulle vi ha engelska på stan vi skulle ställa frågor till någon som driver ett företag eller någon som jobbade på ett företag så vi åkte upp på stan och började med att käka på Mc donalds sedan försvann min grupp och tyckte vi kunde fixa det där en annan dag så kunde dom ta sina tåg och bussar hem, suck på folk.
Aja jag träffade i alla fall Nadde på stan och pratade med henne ett tag sedan gick jag iväg ner mot Friskis för att avboka mitt spinning pass då träffade jag Felicia och Adde, jätte länge sen sist så det var kul. Sedan träffade jag även Kim som gick i min klass men som hoppade av förra veckan, inte bra där.

Bokade i alla fall av mitt pass drog till mamma byte väska och tog bussen hem, sedan skulle jag gå 5 km för att komma hem men som tur var kom Astrid med måppis så fick jag åka med henne hem, skönt. På bussen träffade jag lite folk också.

Det var min dag det, har ni haft en bra dag?


Så här snygga var jag och Björn för 2 helger sen när vi hade lite party hos Matte
lina

Bonde söker fru

Och då var Bonde söker fru igång igen, ikväll har man presenterat bönderna och nu är det bara för alla som är intresserad och skriva för breven ska vara inne den 4 juni.
Och en som funderar på och skriva ett brev för skojs skull är moi. Haha japp jag ska skriva ett brev till bonden Johan Ivarsson ifrån Skåne 24 år gammal. Ser bra ut och verkar trevlig. Så varför inte skriva ett litet brev, tror verkligen inte att jag kommer att vara intresant för någon som är 24 år. Jag vill mesta bara göra det för att det verkar aningen roligt. Och säg inte att det är en dålig idé för det har pesimisten Björn redan sakt.


Johan Ivarsson
Foto lånat ifrån tv4 

Kolla in bönderna HÄR vem vet du kanske hittar kärleken.
lina

Söndagens ridning

Idag på förmiddagen åkte jag och mamma iväg till stallet för att jag skulle rida snöttan. Egentligen skulle mamma inte vara kvar men det var hon så kameran hade kunna följt med, lite synd efter som det gick skit bra för mig idag. Aja får bli nästa gång. Cherry stod i alla fall i hagen när jag kom och gick snällt med in i stallet och lätt sig göras iordning utan några större problem. När hon var sadlade och klar gick vi ut till ridbanan då började fröken bråka och tyckte inte alls att och hon skulle stå där jag ville att hon skulle och skulle bocka och ha sig men efter att ha skrikit på henne och smällt till henne med spöt 2 gånger var hon färdig med att bråka och stog snällt stilla eller jag hon gick iväg när jag var halv vägs upp men upp kom ja och vi skrittade runt.
 
Sedan jobbade jag henne lite i skritt på fyrkanten, gjorde lite halter, på volter sedan kom vi fram i krav och då jobbade jag på volter, på fyrkanten, ökad trav och minskad trav. Hon var rätt trälig i galoppen i ena varvet idag men hon tog till sist rätt galopp och galopperade lite sedan jobbade jag med skänkelvikningar och med att flytta henne. Att flytta henne är väldigt bra för då går hon ihop väldigt bra. Mot slutet fick hon en väldigt bra med ett bra temop och då fick vi en fina galopp också. Hon gick jätte bra och det tyckte mamma och Satu som satt och kollade på. Jag avslutade med att hoppa några små skutt bara för skojs skulle efter som hon älskar och hoppa och hon hade gått så bra. Självklart tycker jag också det är kul.
När vi hoppas klart och jag travat av henne så tog vi en promenad på vägen.

Det som var väldigt bra idag var att jag red ihop henne helt ensam utan att Satu hjälpte mig och hon tyckte jag hade ridit skit bra och mamma var jätte impornerad av mig.

Min älskade snötta är så duktig!
lina

Vi gör om det igen för fan!

I fredags var det valborg och det var ett jävligt bra valborg!
Kvällen började med att jag fixade iordning mig och till min stora förtjusning fick på mig min älskade och underbara klänning den satt as bra! Sedan blev det grilla med familjen när vi hade käkat klart så tog jag på mig klänning fixade till det sista och knallade över till grannen efter som det ville se hur jag såg ut innan jag gick vidare sedan hade jag sån tur att Jocke körde mig med fyrhjulingen ner till Elsa, inte för det är långt men ändå. 
Där satt det lite folk och grillade och pratade, så slog jag mig ner och pratad med dom. Innan festen drog igång ordentligt så blev det lite häng i köket med Elsa, Hanna, Bo och Emma lite halvt. Så satt vi och pratade och fixade lite. Sedan ut på logen där vi dansade hela kvällen, träffade sjukt mycket trevligt folk, både nya och gamla människor så det var sjukt kul!

Ska tigga lite bilder av Elsa som tog massa kort jag tog några i början men Elsa har mer. 
Valborg var bäst så denna fest kan vi göra om flera gånger, av värde!

 
lina
RSS 2.0