Kort

Det blir ett kort inlägg idag har ingen roligt att berätta. Det regnar som satan här idag och har gjort nästan hela dagen. Så det har varit en inne dag med lite film. Har inte mycket mer och säga om den här dagen. Regn suger!
Btw har jag nog upptäckt något jag inte trodde jag skulle göra, jag tror jag har börjat gilla Ozzy Osbourne. Jag har nämt i tidigare inlägg att han gjort en bra låt som heter Let me hear you scream och den låten är riktigt bra! Men härom dagen var jag hos grannen och Agneta är en människa som älskar rock musik. Så vi skulle lyssna på lite musik när vi eller hon städade och pratade och då blev det Ozzy och då slog det mig han är riktigt bra.
Aja det var väl allt för idag!

lina

Häst är bäst!

Nu har jag precis kommit in. Jag har varit ute och ridit Tacha och Solo. Jag skulle börja med Solo men hon ville inte gå in så det fick bli Tachis först så jag tog in henne och fixade henne. Sedan tog jag ut henne på banan och då kom Agneta och byggde hinder åt oss så skulle vi test hoppa lilla Snöppan. Agneta hjälpte mig även och få ordning på Tacha så hon lyssnar så himla bra på mina hjälper. När jag fått ihop henne så hon lyssnade så gick vi på hinder första gången vart inte as bra men dom sista sprången vart så himla bra. Och hon lyssnade verkligen på mig och drog ingenting eller så. Den här hästen är helt jävla underbar i allt!
Sen fick pållen duscha och gå ut i hagen. Och jag fick äta lite mat innan nästa häst.

Efter maten blev det Solos tur med henne lekte jag bara lite i paddoken, skrittade, travde och galopperade. Lätt henne gå ganska fritt fram och inte så mycket krav. Hon fick gå lite bommar och bara ha kul.
Hon gick väldigt bra idag hon med, trotts att de var länge sen jag red henne nu så gic hon bra och var frammåt och lungt. Väldigt behaglig och rida.
Imorgon blir det en och träna på gräsvägen. Men nu blir det snart duschen för mig och sen en film!
Ha en bra kväll!


lina

Träning i regn

God middag, får jag väl lov och säga klockan är 12 om en stund.
Men tror inte jag precis gått upp för jag gick upp efter 10 och sen dess har jag hunnit med frukost och träning.
Var ute och sprang 3 km rundan och det regnade men det var ganska skötn ändå, upp friskande.
Aja nu blir det strax duschen och sen får vi se vad den här dagen har att bjuda på.

Tingeling

lina

P!NK at Ullevi

I fredags hände det verkligen efter att jag packat klart och varit ute och tränat en häst så kom Anna och vi satte oss i bilen och åkte och hämtade mamma på jobbet sedan bar de av ner mot Göteborg. Vi kom ner vid 4 taget då sminkade och fixade vi oss, käkade lite mat och sedan vi 6 taget var vi på Ullevi. Egentligen var det lite onödigt för att för banden var inte så bra som väntat, en lute besvikelse kanske. Och dte var mest bara ett sittande och väntade. Men när Pink her self kom blev det fart och drag!
Hon spelade i 1,5 timma och det var så himla bra hela tiden, det var bäst! Kommer hon till Sverige igen så ska vi lätt gå igen! Hon var värd alla pengarna! Den människan är så jävla grym! Hon är snygg, kaxig och brys sig fan inte om vad andra tycker, så jävla grym tjej helt enkelt bara!
Lägger upp bilder lite senare eller imorgon!

Två klipp ifrån konserten, åh hon är så grym!






Resten av helgen i Göteborg var också helt underbar, på lördagen åkte vi in till Göteborg och gick och shoppade och käkade lunch på Hard rock cafe och Niklas gjorde oss sällskap över lunch! Hon har jag inte sett på ett bra tag så det var jätte kul att han kom och så fick vi prata lite om allt möjligt!
På kvällen åkte vi in till Göteborg igen och käkade mat, det blev en väldigt pasta för allas del till sist väldigt gott och trevligt. Sedan gick vi en sväng över Avenyn och pratade och hade mysigt!
Idag söndag har vi bara åkt bil hem och det har regnat hela vägen inte alls kul men hemma nu och imorgon hoppas jag på sol så jag kan ut och rida.

Men nu blir det kvälls fika!
lina

Barnvakt

Just nu sitter jag hemma hos min syster och är barnvakt åt min älskade systerson. Min syster har börjat jobba idag och hennes sambo och min far bygger kök. Så jag fick rycka in och vara barnvakt ett par timmar åt Kalle man. Men det är inga problem vi har legat framför tvn hela förmiddagen efter som det regnar ute. Senare i eftermiddag blir det fika med Elin på stan och massa mys. Ska blir så himla sköj och träffa Elin och få sitta och prata ordentligt och umgås! Och ikväll blir det hem till faster och fira farmor på födelsedag med grillning och blir dte bra väder så blir det massa bad i poolen också! Fin fint! Dessutom får jag träffa kusinerna och syrra och dom ska också med så det blir en bra kväll skulle jag tror!

Och nu är det 1 dag kvar till Pink på Ullevi!!! Tagga!

Aja nu ska jag ta med Kalle ut en sväng och köpa mat för nu har det slutat regna! 

Systrarna 
Syster och jag och vi är snygga och bäst! Happy face!

lina

Galet

Nu är det klart vi åker på Pink på fredag! När mamma sagt att hon skulle med så var det bara och köra på! Dessutom följer hela familjen med dit ner så husvagnen åker med så blir det lite sol, bad och shoppning också. Mamma har vart och köpt biljetter till oss idag också, och hon är så galet jävla bra min mamma hon tog de bästa biljetterna som fanns och bjuder oss på skillnaden mellan biljett priserna! Hon är bäst min mamma!
Helgen kommer bli sjukt bra! Tagga som fan nu!



lina

P!NK?

Nu är det så här att Pink kommer till Göteborg och Ullevi nu på fredag. Och gissa vilka som kom på igår att dom vill gå och se henne? Jo jag och Anna kom igår på det när vi vara ute. Så vi kollade om det fanns biljetter och det gjorde det!! Det fanns till och med ganska bra biljetter. Så nämnde jag det för en halv sovande mamma i natt och imorse ringde mamma och sa att hon kollade runt på hotell och har fått tag på ett rum åt oss, om Anna får åka för sina föräldrar förstås! Så nu sitter jag och väntar på att Anna ska ringa mig så jag kan berätta de god nyheterna för henne och hoppas på att hennes föräldrar säger ja.

Så förhoppningsvis åker jag, Anna och mamma till Göteborg på fredag eftermiddag och sen ser jag och Anna Pink på fredag kväll, sjukt!
Dessutom är takida för band och dom är inte så jävla dåliga dom heller, dom är riktigt bra så det vore så jävla värt! Så hoppas hoppas hoppas!


Så jävla grym tjej!
lina

Vaken med tuppen?

God förmiddag!
Eller säger man ens så? Hmm.. Aja skit samma.
Idag är det Tisdag och jag vaknade lite innan 9 av att grannen hölls med en motorsåg men det gjorde egentligen inte så mycket hade satt klockan på 9 så. Så jag pallarde mig upp ur sängen och käkade lite frukost och satt lite vid datorn.
Vid 10 så blev det på med springskorna och ut och pringa ett par km, gick helt okey måste jag säga. Och ganska lagom varmt var det för att springa för den delen med. När jag kom tillbaka efter min springtur så tog jag lite styrka, körde lite situps och armhävningar. Lika bra när man ändå är i farten, haha.

Dagens planer ser ut så som att när Masse kommer tillbaka ifrån stan med nya skor åt snöppan så ska han sko klart henne och sedan blir det ut och rida. Så får vi se hur lång tid det tar beror på vilken runda vi ska rida.
Sen är planen ikväll att jag ska träffa Anna och ha en Nils & Roger Made in handlar'n kväll. Så vi hoppas att det inte blir regn!
Så hade jag nog tänk överraska mamma med att laga mat ikväll!
Sen får vi väl se vad dagen har och bjuda på, tingeling så länge!

lina

Ozzy Osbourne

En sjukt bra låt! Jag är egentligen inte ett ozzy fan men den här låten faller mig stort på läpparna!


lina

När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var

Under min semster på Öland hittade jag boken När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var som är sångerskan Jessica Anderssons bok om sitt liv. Jessica växte upp med en mamma som var missbrukare och alla hennes olika män. Jag tycker verkligen den här boken var värd att läsa. Den säger så väldigt mycket om människor och myndigheterna. Jessica både länge tillsammans med sin missbrukande mamma och ingen gjorde någonting alls åt hur hon och hennes syskon hade det. Och alla vissta att de hade det inte allt för bra.
Men till sist blev de omhändertagna men jag tycker det är så jävla förskräkligt hur man kan göra så mot barn.
Tillsammans med föräldrar som är missbrukare kan barn inte vara barn, de får ta hand om sina föräldrar, de får se och vara med om så mycket hemskheter.
När man väl kommer till en foster familj är det inte säkert att man får det bra där heller. Och när man försöker säga något till vuxna och myndlighterna så lyssnar de inte på vad man säger. Jag tycker det är så jävla fel!
Jag blir ledsen av att veta att det finns barn som växer upp och har det så jävla hemskt hemma, man kanske till och med själv hamnar i skiten pga sina föräldrar.

För Jessica har det gått bra, hon nådde sina mål även om hennes mamma var en missbrukare och hon inte alltid hade det så bra hos sina foster familjer.
Jag säger bara läs boken, det är värt det!


Bild lånad
lina

"Ny start"

Nu blir det en "ny start" på bloggen. Vilket betyder att jag ska börja blogga regelbundet igen och inte göra som jag gjort de senaste veckorna knappt bloggat alls men nu ska jag komma igång igen! Så här ska det bli ordning och reda!
Så välkomna tillbaka alla läsare!
lina

I miss you, do you miss me?

Jag är hemma igen eller kom hem igår men då han jag inte blogga för Björn kom hit och så var vi iväg och badade i regnet. När vi åkte vara det lite grått på himlen men när vi badat en stund började det regna och det regnade väldigt mycket ett tag så när vi skulle cykla hem igen vara alla kläder blötta så jag cyklade hem i ett linne och mina badkläder. Aja sen kollade vi proof of life och käkade mat och pratade hela kvällen och natten. Vid 1 följde jag med Björn en bit på cykel. 
Idag gick jag upp vid 10 och tog på mig springskorna och sprang en sväng och sen pratade jag med Elin! Med min Elin, mitt troll!! Åh det var så jävla länge sen jag pratade ordentligt med Elin. Jag har saknat henne så jävla mycket! Så förhoppningsvis får jag träffa henne inom dom närmsta veckorna. Har även prata med Friday, trevligt de med!
Har vart och kollat Masses häst Cessan som kommit hit idag, hon var super fin hon med! Nu är jag i alla fall ledig och hemma de närmsta 4 veckorna och då kommer det förhoppningsvis bli en massa ridning!!!

Nu blir det kolla igenom semester bilderna ifrån Öland!


Elin och jag, jag älskar dig!
lina

Hej då igen

Fredag idag och här med meddelar jag att bloggen inte kommer uppdateras i helgen efter som jag åker bort igen. Nu väntar Unden för mig, blir förhoppningsvis en kanon helg med familjen och syrran, Kalle och Mattias!

Ha en bra helg!
lina

Hemma i Örebro igen

Jaha då var Ölands semestern för denna gång över nu är jag hem igen. Och fy fan jag saknar redan Öland eller jag tycker det var skönt och komma hem också men va fan Öland är bäst och nästa sommar kanske jag bor där. Eventuellt ska jag jobba på Öland nästa år och ha husvagnen där nere hela sommaren, ingenting bestämmt än vet inte om jag får jobb än men vagen kanske åker ner i alla fall. Åh vore i alla fall sköj som fan!

Men är hemma en snabbis nu bara vi kom igår kväll och åker på fredag igen, då blir det unden över helgen med familjen och syster och hennes familj. Aja men imorgon är det torsdag och jag får min nya telefon och imorgon kväll ska jag träffa Björn och baka chokladbollar och umgås!

Men nu blir det snart sängen ska upp imorgon bitti och ut och springa innan det blir för varmt och vi ska hämta telefonen!

lina

@ Öland

Just nu sitter jag på Öland här är det sol! Jag har försökt att blogga ifrån mobilen men kommer inte in på bloggen ifrån den men jag har fått lånst Annikas lilla dator, fin fint! Jag har det bra det är massor med sol och varmt i vattnet. Igår var jag, mamma ´, Grete och Annika på konsert med massa artister väldigt bra! Slänger upp bilder när jag kommer hem igen. Här är väldigt fint och vädret är underbart!

Ha det bra tills vi hörs igen, :*

lina

Uppdatering

Imorgon är det fredag och sista dagen på jobbet, ska bli jävligt skönt faktiskt! Vi ska i alla fall käka tårat som jag och Måns gjort idag med lite hjälp av mamma. Kommer vara lite konstigt att inte gå upp och gå till jobbet på måndag eller kanske inte men det ska bli skönt och sluta och få vara ledig. Jag dra även till Öland imorgon kväll och så blir jag där en vecka eller något i den stilen, så nästa vecka blir det ingen uppdatering om jag inte hittar en dator med internet på Öland! Men jag har idag jobbat det var helt okey på jobbet vi fick en massa fika av folk så det var fint och så var vi ute och åkte en sväng med skräp. Sedan vart det hem och baka tårta och det är färska jordgubbar i den som mamma plockat idag blir även ovan på imorgon med, gött!
Sedan blev det tv-spel resten av tiden innan Måns drog hem och jag tog ut snöppan en sväng en sista gång innan jag åker bort och hon får nog lite sommar vila medans jag är borta.
Kommer sakna snöppan, träffar henne jue typ varje dag så men det blir nog bra. Och bra väder ska det blir nästa vecka så då blir allt ännu bättre.

Men nu ska jag fixa de sista och sen sova ska jue trotts allt jobba imorgon!


Snöppan och jag
lina
RSS 2.0