Bowling

Systerbowling var det som stod på kvällens underhållning. Plockade upp the sisters vid 20 i 5 hemma hos dom. Nu är inte både mina systra utan det är min storasyster och hennes lillasyster på henne mammas sida. Vi träffas ibland och bowlar, en gång om året kanske?
I alla fall idag var det dags, öppningen var kanon ifrån min sida och sämre ifrån de andra. Dock slutade det hela med att jag total förlorade, så jävla sämst känner jag mig! Men det var trevligt som tur var.
Efter bowlingen körde jag hem big sis sen åkte jag och Lisa vidare mot stan och handlade mat sen hem till big sis och käka och kolla på tv. Mys!



Nu är jag hemma ska strax ta och lägga mig i sängen med Carolina Gynings bok Ego woman!
Imorgon taggar vi party, full och glad!

lina

What goes around comes around

Trodde nästan inte jag skulle komma ur säng imorse, jag har sån jävla träningsvärk ifrån går dagens idrottlektion och det blev jue inte bättre av att jag igår kväll tränade dressyr med Eveo för Lisa på kvällen. Har aningen jätte ont idag, så Eveo får vilodag idag om jag inte kommer på bättre tänkar framåt dagen men han skulle behöva vila en dag. I alla fall gick träningen igår kanon bra!

Just nu sitter jag i skolan och ska ha engelska och i eftermiddag blir det matte.

Ha en bra dag!
lina

Älsklingar


Ni får mig stå och gå när allt är svart
lina

Lediga

Idag är jag ledig! Gött som fan!
Körde Gustav till skolan sen åkte jag en sväng till Marieberg och shoppade shorts som jag ska ha på fredag när det blir parteyyy! Sen var jag iväg och köpte mig en tävlingskavaj tävlings säsongen börjar dra ihop sig även om det nog inte blir så mycket för mig i år. Blir nog i alla fall Div 3 lag i dressyr sen får vi se i slutet av sommaren om jag startar lite hoppning.
Har lite funderingar på att flytta till Skåne över sommaren med Eveo och jobba och träna. Rätt så sjukt sugen, men måste kolla upp en massa först, om jag kan få jobb där, nånstans och bo och om Eveo får stå hos en vän där nere. Så får se, men vore najs!

Nu sitter jag och pluggar och ska ta och fortsätta med det nu!

lina

Seg tjej

Jag är verkligen sämst på uppdatering, men har vart en lite små jobbig vecka, Roatcha åkte här i från i tisdags vilket var väldigt jobbigt för både mig och min mamma. Så det har vart jobbigt.
Just nu sitter jag i skolan och har foto, ska iväg och göra film med filmklassen sen. Ska spela en tjej på dejt kan bli spännade.

Ska berätta mer om Eveo ikväll!

lina

Happy happy happy face!

Så jävla glad är jag!
Jag har blivit häst ägare idag, till en blivanda stjärna, den nya stjärnan i mitt liv i alla fall.
Nu börja livet igen, nu satsar jag på allt igenn, skolan, jobbet och hästen. Nu ska allt gå bra, nu ska jag göra det jag vill och om ett år ska jag se tillbaka och veta att idag var dagen då allt ändrades i mitt liv!
lina

Dagen D är här

Idag gäller det. I eftermiddag åker jag och mamma ut till ATG hästklinik och besiktar våran förhoppningsvis nya häst. Vi ska möta upp tjejen som har hand om honom där ut och sen blir det besiktning och går han igenom så kommer jag var häst ägare i slutet av denna vecka. Så då kommer jag ha två hästar ett tag kanske. Tacha älskling åker snart till Skåne, vet inte när men det ska bli snart. Gör så jävla ont att hon ska åka. Får njuta ett par dagar/nån vecka till av min älskling.



Nu håller vi i alla fall tummarna för att den nya hästen går igenom idag!
lina

God natt världen

God kväll eller god natt kanske.
Har haft fullt upp idag, började dagen med att köra mamma och co till stan sen hem och mocka och rida. Klockan 11 började jag skolan eller frílufsdagen på Terängen där jag har kört curling, va kul och det gick väl helt okey. Bilder kommer imorgon.
Aja säng strax ska bara plocka in lite kläder i garderoben. Imrogon fyller mammi år!

God natt

lina

Skolan

Sitter i skolan nu med Terese och Markus, vi slutade för en stund sen och nu sitter vi och gör klart lite uppgifter och väntar på mat sen blir det hem och plugga mer och kanske förska hinna rida och fota min älskling!


Snygging
lina

Det går bra nu

Det går bra med bloggande känner jag, eller inte!
Får blogga i skolan imorgon, har vart på Örebro universitet idag och kollat lite. Tror att det kommer bli skit bra för mig där efter gymnasiet om si så där 1,5 år men men bra och ha en plan.

Nu sängen och imorgon en massa plugg som ska i på fredag, nu jävla satsar vi på livet!
lina

Jo då jag kommer tillbaka

Kanske är dags för mig och komma tillbaka till bloggen igen? Tror det, uppehållet blev längre än vad det var tänkt men det har vart skönt. Nu är jag i alla fall tillbaka men en massa goda nyheter.

För det första har jag fått jobb och tjänar mina egna pengar, det andra är att jag har tagit körkort äntligen! Det tredje är att jag har en ny häst på gång, ska berätta mer om honom imorgon. Mor och jag ska iväg och prov rida honom för tredje gången imorgon kväll sen ska vi bestämma oss. Och för det fjärde så fick jag höra av en av mina lärare att hon tror jag kommer få ett väldigt fint betyg när jag tar studenten om 1,5 år så det är kul och höra, och skolan går dessutom bra för mig.

Aja nu vet ni lite vad som händer, mer bloggning imorgon i skolan!

Puss

lina
RSS 2.0