Vecka 35

Den här veckan har det hänt mycket och jag har kommit fram till en hel del saker.

Måndag, var vi på universitet med alla på media och lyssnade på en föreläsing lång tråkigt hade vi. Sen åt vi Sub way med Matilda, Sara. Jesper, Jonas och Simon. Gott och trevligt. Sen åkte i till skolan och fick våra datorer. Så super fina. Puss på det.

Tisdag, skolan inleda programveckorna med Johan som pratde lite gjorde story bord till våra bloggfilmer, ladda ner premier. Efter skolan drog jag och Matilda upp på stan och roa oss lite, köpte en väska och hängde med folket på mc donalds. Sen åkte vi hem hit och käka mat och umgicks sen drog vi på styrelse möte som jag var tvungen att gå på sen vid  20 i 8 tog vi moppe från mötet till syrran och ställde moppen där och gick till strike & co för att bowla tillsammans med Berre, Såfi, Jonte, Hanna, Emma, Tez, Linus, Pata, Linsy och så jag och Matilda. Matilda var bäst och vann på våran bana och över allihopa. Sen satt jag och Matilda på centralen och väntade på hennes buss. Värd dag iaf <3

Onsdag, filma på stan med Sara och Matilda vilket också inklusera att äta frukost på Cafe suprime.
Sen var vi på skolan på eftermiddagen och lärde oss att klippa en film. Efter skolan hämtade jag in mobil som vart på lagning, äntligen! Sen gick jag hem till min syster och umgicks lite med henne och Lisa sen kom mamma då drack vi te och fika sen åkte jag hem med moppe och packade för träning sen körde mamma mig på träning och sen blev det spining en timma med Tez och Irene. Värd träning är det!

Torsdag, hemsk dag. Irene räddade iaf mig och körde mig till skolan, kom bara 1,5-2 timmar för sen.
Filmade i studion med Matilda, Sara och Terese. Det gick fint sen var det dags och börja klippa och göra bloggfilm. Efter skolan blev det till mc donalds med David och massa folk frå Berga trollet. Sen hämtade pappa mig så blev det hem.

Fredag, idrott första lektionen gansa många som saknades om man säger så. Våran idrotts lärare är amerikan så han prata mycket engelska med oss men det gick fint. Eftermiddagen fortsatte vi klippa filmer. Sen hämtade mamma mig och vi handlade på coop. På kvällen blev det grillat och så kom älskling. Jag verkligen hatar att han är i uppsala i veckorna, skande är stor. Så på kvällen blev det mys.

Lördag, jag och älskling gav Fia mat och var ute och gick med henne i 40 min. Sen hjälpte vi Astrid och försöka få igång moppebilen men det gick inge bra så hon strunat i träningen. Iaf gick jag och älskling hem eller vi åkte för vi hade bilen när vi försökte starta moppebilen. Sen duschade jag och sen åkte vi ut till Vinön en sväng och så visade älskling mig ön och vart huset ligger sen fikade vi även på ön och sen åt vi även pizza i odensbacken.
Sen var jag inne hos grannen en sväng när vi kom hem.
På kvällen hämtde Jonte och Såfi mig så åkte vi till Såfi och kollade på film med hennes familj fast på slutet var det bara vi och hennes far. Länge sen vi träffades om man inte räcknar med i Tisdags. Sen hämtade mamma mig vid halv ett.

Söndag, idag legat i sängen och läst min bok. Väntar på att älskling ska komma hit igen efter stubbrace.

Den här veckan har bevisat att Matilda och Sara är äkta vänner som ställer upp och vill hjälpa en.
Irene är en ängel som alltid ställer upp.
Mina bästa vänner verkar ha förvunnit helt...
Och att man kanske skulle ta och flytta hem ifrån ett tag.

/ Lina

lina

I skolan

Okej nu vart det ett tag sen jag blogga så nu är det väl dags. Men just nu är jag i skolan så kan inte blogga så mycket.
Blir inlägg om igår senare.

/ Lina
lina

Hurra hurra hurra!

Idag hade jag min första riktiga lektion på gymnasiet. 3 timmars pass med matte, det är inte så illa som det låter. Vi har rast i 20 min efter en timma ungefär. Våran matte lärare gick igenom kurs planen och sen jobba vi med en problem lösningsuppgift eller något liknade. Sen hade vi en kvarts rast och sen hade vi data kominitkation i en timma skulle egentligen varit 3 timmar det med men efter som vi inte fått våra datore än så kunde vi inte ha den lektion så vi slutade med lunch kvart i 1. Så himla gött. Sen tog jag och Sara bussen upp på stan och jag gick till mammas jobb och tog det lungt en stund sen fick jag gå till JC och bytta Gustavs en födelsedags present en. Efter det blev det fika på balkonen på mammas jobb.
Vid 5 träffade jag Tez för att träna. Så tränade vi spining från kvart över 5 och ungefär en timma frammåt.
Det gick hyfsat bra idag inte så jätte jobbig men jobbigt.

Men dagens stora händelse Gustav 15 år idag!
Så grattis på din stora dag lillebror, jag älskar dig även om vi inte alltid håller sams.
Och du klarade dessutom moppe körkortet. Så massa GRATTIS!!!

Grattis lillebror
Grattis!
lina

Andra skoldagen

Nu sitter jag på mammas jobb efter min andra skoldag. Jag har i alla fall hamnat i rätt klass om man säger så, massa med shysta människor som jag verkligen kan tänka mig att umgås mycket mer med.
Träffade även Lisa, men hon hade väldigt bråttom så vi hann inte mer än säga hej. Idag i skolan har vi läst/lyssnat på när våran lärare berättade om regler och grejer och fått papper som vi ska skriva på, bl.a dator avtalet. Vi har även presenterat oss lite kort, vad vi heter, vart vi bor och vad vi är bra på. Vi slutade med lunch idag och efter att ha ätit med lite folk hur klassen begav vi oss till busshållplatsen och satt där och pratde och hade trevligt till bussen kom.
Nu har jag som sagt på mammas jobb och kvart över 5 är det spining och sen blir det kolla fotbolls match i Kil och kolla på Johan i min klass, och vill jag inte bli hatad så ska jag heja på Askersund ikväll. Haha.
Blir nog kanske ett inlägg ikväll också, men till dess ha det fint.

/ Lina
lina

Första dagen i gymnasiet avklarad

Idag började man på gymnasiet vilket i mitt fall är John Bauer. Där jag ska gå It-media.
Vi började 10 så lite innan 10 träffade jag Nea utan för och så gick vi in och fick veta att vi skulle gå i olika klasser men när vi sa att vi ville gå i samma och att vi var bra kompisar så fick Nea bytta till min klass efter som vi ändå var en mindre än den andra så det är vi nöja med. Så fick vi träffa våran metor eller halva klassens mentor och en annan av våra lärare som även är SYV. Dom verkar i alla fall väldigt bra. Så pratade dom lite först och sen fick vi ett papper med uppgifter, vi skulle gå runt på skolan och leta efter saker, prata med lärare och annan personal, så vi skulle lära oss och hitta runt lite på skolan. Klassen vet jag inte så mycket om än men den är säketer helt okej, hamnade i alla fall med Nea, Danne och Therese. Så jag känner några eller känner mycket bra eller mindre bra.
Vi slutade kvart i 12 och då pratade jag och Nea lite med Camilla sen kom Neas mamma och hämtade oss och så hoppade jag av på stan och gick till mammas jobb och fick pengar till lunch sen gick jag till Gröna Grodan och åt en musigt pasta sallad, så himla god!

Sen gick jag på stan, sen när jag var på väg ner till bussen på järntorget träffade jag Adde och Anna som slutat skolan.
Så gick jag på stan med dom sen träffade vi även Klara och så gick vi en stund med henne sen skulle Klara och Adde till konserthuste för att ta sina bussar hem. Så gick jag och Anna med dit och sa hej då och sen gick vi på stan och pratade och kollade på mobiler och träffade Oskar A, prata vi med han ett tag. I alla fall åkt vi med pappa hem sen.
Första skoldagen på gymnasiet avklarad och överlevd!

/ Lina

lina

Hata söndag

Idag hatar jag söndagar. Då blir jag ensam och lämnad för resten av den kommande veckan.
Jag vill inte. Jag mår fan inte bra av det. Låt allt blir normalt igen och som jag vill ha det.
För nu är det verkligen inte som jag vill ha det.

lina

Kräftskiva och fest

Igår träffade jag älskling för första gången på nästan två veckor. Äntligen. Vi träffades i Mellringe där, han hade tankat sin bil och mamma skulle tanka sin. Så åkte vi till Mellösa på kräftskiva hos min faster där resten av släkten också var. Så umgicks vi med dom och åt paj och kräfter. Och självklart skulle det regna men vi hade partytält och satt i men det regnade in på mitten. Och så delades det ut paket till alla 5orna. Vill säga Gustav 15, Robban 25, Falk 35 och farmor 75.
Dom har fyllt år eller ska fylla år. Robban fick 3 tavlor som han målat för 12 år sen ungefär. Shit vilka mästervärk. Grymt snygga! Han vart helt tagen och började nästan gråta. Det var verkligen något speciellt.

Efter paket öppnade sa jag och älskling hej då till alla och åkt till Hjärsta hem till Berre på avskedsfest.
Där vare folk och fest kan jag lova. En massa trevliga människor där. Så gick vi runt där och prata med folk och hade trevligt. Haha gick i alla fall väldigt bra för Hanna och mig och kul hade vi. Sen någon gång efter 2 tyckte Rickard det räckte med festande för min del att jag skulle hem och sova. Haha hade han nog kanske rätt i. Vi körde i alla fall hem Robin och Robert innan vi åkte hem. Och nu har Robert även tagit min msn så att vi ska kunna gå på fest oftare och trolla. En liten intärn grej mellan mig och honom. Vi brukar i alla fall ha väldigt roligt tillsammans på fest och så där.
Men Berres fets igår får absolut högsta betyg. Den var väldigt bra.

/ Lina
lina

Bilder från stan

Här kommer bilderna från igår på stan med Anna.

suddig
Suddig bild men det jag ser mest normal ut på.
Tycker i alla fall klänningen är super fin = vill ha!

päls jacka
Päls jacka.
Me like. Och skulle kunna tänka mig en sådan.

skor
Skor, skor, skor. Älskar skor och särsilt höga klackar.
Jag längest fram och Anna bakom. Skorna = VILL HA!!

pink lady 59
Tröjan är så snygg och jag gillar texten på ryggen.
Men den är dyr så jag har inte råd och köpa den även om jag vill ha den.

Så finns det en snäll människa med för mkt pengar kan den få shoppa till mig. Haha.
lina

Stan igen

Eftermiddagen spenderades på stan tillsammans med Anna. Så gick vi runt och provade kläder och jag hitta en jätte fin klänning. Den kommer på bild sen när Anna skickar bilder. Sen prövade jag även en pälsjacka, snygg var den allt. Sen pröva vi skor och gick omkring och pratad. Sen blev det Bells coffie och dricka smoothie och is te. Sen vid halv 5 kom pappa och hämtade oss. Tack Anna, det var länge sen nu.

Bilder från dagen och går dagens shopping kommer imorgon.
Hoppas eran dag varit bra min har varit helt okej.

/ Lina

lina

Fullt schemma

Idag blev det upp vid halv 10, käka frukost och göra mig iording sen moppe in till stan. På stan träffade jag mamma vid halv 12 och då bjöd hon mig på lunch på Gröna grodan. Vi åt sallad, åhh den jag åt var bara så himla god! Rekomenderar starkt kyckling sallad på gröna grodan. Efter att vi käkat en god lunch skulle mamma tillbaka till jobbet och jag upp på stan då träffade vi Johanna som skulle käka lunch med Johan på hans kontor men hon skulle på stan efter det så när hon och Johan käkat klart så ringde hon mig och så träffades vi och gick på stan tillsammans. Så gick vi i alla affärer och kollade på rea grejer och handlade en del med för den delen. Inte jätte mycket men lite i alla fall.

Dagens inköp:
Linne/tunika från Gina på rea
Kjol från H&M
Tröja från H&M
Hårsnoddar från glitter.

Bilder kommer senare.

Och själv kvart var det tvunget att börja regn också. Det bara öste ner på mig och Johanna när vi var på väg ner till klippet och hemmåt. Johanna handlade i alla fall mat på klippet och jag lämnad in min mobil på Dielekta (eller hur fan dom nu ska stava) haha äntligen. Så nu har jag en låne mobil en gammal nokia men det får gå det är typ bara två veckor det handlar om så. Det tog en himla tid där inne i alla fall för först fick vi inte upp luckan på min mobil och sen hittade han inte låne telefonen i datorn så vi fick ta en annan, men men så kan det gå. Sen gick i alla fall Johanna till Johans lägenhet och jag till mammas jobb. Som tur är att Johans lägenhet ligger vid mammas jobb så vi gjorde sällskap och jag fick gå under Johannas paraply och slippa bli blött störde delan av vägen det var bara den sista biten jag fick springa i regn men var ändå blött hela jag när jag väl kom in på mammas jobb. Där fikade jag lite och laddade telefonen.

Vid kvart i 5 träffade jag Irene och Tez för att köra mitt andra spining pass. Och det var jäkligt jobbigt idag. Jobbigare än sist. Men det tyckte Irene också. Var helt slut efter passet. Då blev det bytta om och sen fick jag låna ett par vantar av Irene som hon hade i bilen och sen gick jag iväg mot moppen. Så hämade jag den och åkte till syrran och hälsade på och lämnade lite grejer och leket med göllet Kalle. Som var glad och mycket gärna ville leka med sin moster eller ja det var bara för moster Lina att leka med Kalle. Sen begav jag mig hem och käka och duschade och sen till Pelle och Ann och fikad. Så var vi där nån timma och fikade och prata. Nu är jag hemma och ska sova snart är trött.
Imorgon kommer älskling hem så man får hoppas man får se honom då. Äntligen saknar honom otroligt mycket.

Nu blire facebook en stund sen 2½ män sen sängen.

/ Lina
lina

Första passet

Nu har jag varit på mitt första spining pass. Det var grymt jobbigt men man gör så gott man kan. Det är dessutom ett vädigt bra tränings sätt för man blir trött och blir svettig och känner verkligen att man har gjort något.
Men det där med att det är jobbigt ska tydligen bli lättare när man kört ett par gången så jag ger det en chans. Och det var ändå ganska kul fast mest jobbigt men det är för att man är otränad.
Men ny träning på torsdag i alla fall.

/ Lina
lina

Pepp!

Nu ska jag dra iväg på spining med Irene och Tez.
Första gången, är pepp på att testa!
Ni får en uppdatering på hur dte var efter träningen.

/ Lina

lina

Stor saknad

du&jag

Jag saknar dig älskling!
lina

I'd find a million ways to say I love you


Måns Zelmerlöw - Impossibel
lina

Går dagens outfit




Här kommer även går dagens outfit:
Linne från carling
Bikini Salomon från Sport tältet på Öland
Shorts från Bikbok
Armband VR
Skor från Öland
lina

Oh vilken härlig dag

Hann inte skrivia så nu kommer en uppdatering om igår.
Dagen började med att jag och mamma åkte upp till Ånnaboda vid 10 och låg där uppe och solade. Dit upp kom även Johanna och hennes kompis Sussan. Sedan kom även mina gamla grannar Kicki och Linnea. Så låg vi och prata och hade trevligt och jag och Sussan badade även. Jätte varmt och skönt och jättre trevligt hade vi där uppe!
Vi halv 3 åkte jag och mamma hem. så fixade mamma mat och jag duschade och fixade iordning mig. Sen åkte vi in till stan och där träffade jag Martin vid 4 taget så gick vi till Bara Vara och fikade och pratade. Sen gick vi även en sväng på stan och pratade. Jag inhandlade i alla fall ett nytt vit linne väl behövligt.
Sen drog Martin hem och vara sjuk och jag skulle dra ner till mammas jobb och träffa mamma, pappa, Irene och Kjell men kom inte så låg för jag träffade Johannes från min parallel klass på Kjs. Som satt och såg allmänt borta ut så satt vi och pratade sen kom mamma och de andra.
Och då blev det konsert i stadsparken!! Med Måns och Jerry Williams.

OH det var så himla bra! Måns sjöng så jävla bra och bara en massa nya bra låtar. Han var så himla bra måste jag bara säga. Och enligt mamma och Irene är han en svärmors dröm. Haha. Mamma från i alla fall nöja sig med Rickard.  Sen lyckades jag även få Måns autograf! Happy face! Sen blev det Jerkas tur att spela han var också rätt bra han körde en del riktigt bra låtar.
Konserten var hur bra som helt och en mycket lyckade kväll.  Och alla som inte var där missade någon riktigt bra.
Efter konserten blev det ut och käka på Nobel med allihopa. God mat var det för den delen med. Sen såg vi Måns turne buss också.
Här kommer lite bilder


Måns







Rockaren Jerka


Lyckad kväll!

/ Lina

lina

"Hon kommer skratta så hon kör i diket"

Nu har jag just kommit hem från Anna. Vi började kvällen hemma hos mig, där Anna kom hit medans jag stod i duschen efter att jag varit ute och sprungit ungefär 3 km. Sen kollade vi på "Du är vad du äter" som Anna hade kollat på när jag duschade. Sen bakade jag kladdkaka som vi sedan åt tillsammans med min familj.  Sen hade vi toa möte då vi skickade sms med älskling som skulle sov och jag plockade ögonbrynen. Sen åkte vi hem till Anna för hon behövde hem och sova så hade vi toa möte där med vilket slutade med att vi kollade på en film vi gjorde förra sommaren, haha vi höll på och dö av skratt. Alla kanske inte tycker den är rolig men vi gör Sen gjorde vi massa andra små korta filmer på hennes lillebror som fyller 14 idag. Så har vi grattat honom också. Sen skulle jag dra mig hemmåt och då sa Gustav "Hon kommer skratta så hon kör i diket" vilket inte hände.
Nu ska jag sova för imorgon ska jag up tidigt och sola och bada för på eftermiddagen bär det av in till sta och träffa Martin över en fika. Natti Natti

/ Lina
lina

Äntligen sol

Idag väckte Johanna mig klockan 11 och frågade om jag skulle med till Ånnaboda.
Så drog jag och mamma dit upp och träffade Johanna och Maria. Så låg vi där upp hela dagen och solad och badade.
Jag och Maria badade två gånger och Johanna tog det en hel evighet för att ens ta sig i. Men tills sist var hon i och i 2 min. Och att jag och Maria var och badade i Ånnaboda kan ingen ha missat som var där uppe för vi hördes om man säger så, haha men lika bra det. Solat har vi gjort mcyket idag, och det syns på Johannas rygg hon är röd men det är Maria också! Själv är jag inte röd utan brun och det är najs. Jag älskar vädret som är just nu sol och varmt och det går till och med att bada. Så väder kan hålla i sig och var bäst ett par veckor till så kanske man kan ta igen sommarens alla härliga dagar som man missat när dte regnat och haft sig. Det vore kanon tycker jag.
Nu ska jag ut och springa i det härliga vädret!

/ Lina
lina

Dagens två outfits

Glass brudarna

Dagens:
Linne från Gina köpt för 2 år sen kanske
Biknini salomon från tälet på Öland förra sommaren
Jeans shorts Bikbok
Väska från Accent
Foppa toffler från Öland (syns ej på bild)
Solglasögon från vingåkers factory outlet



Kvällens:
Linne från Carlings
Jeans Cheep Monday från Entertement
Armband från VR
Jeans jacka (syns ej i bild) från Gul och blå stockholm
Tygskor från Åkes skor
lina

Sol eller regn?

Inte mycket sömn i natt, pga dåliga nyheter tidigare på kvällen. Eller inte jätte dåliga för vissa men dåliga för mig. Min älskling ska jobba i Uppsala om han trivs. Han är där uppe och prov jobbar tills Fredag och trivs han blir han kvar där uppe och jobbar ett tag fram över. Inte de bästa nyhetern jag ville ha veckorna innan jag ska börja på gymnastiet och allt. Så jag sov inte mycket i natt.
Men blev i alla fall väck av mamma någon gång på förmiddagen när jag äntligen lyckats sova några timmar.
Så åkte jag, mamma och Gustav till Ramsjön för att sola och bada tillsammans med Astrid, Märta och Lotta.
På vägen dit började det regna, när vi åkte hem ifrån var det sol men det fanns mörka moln på himlen men det var ingen regn när vi kom fram i alla fall så det var bra. Så satt vi och pratade och käka pasta sallad. Sen började det dåligt väder komma närmare så då åkte vi till Nora. Och när vi kom dit var det sol och blå himel och varmt. Så gick vi runt och kollade i affärer och köpte Nora glass.
Jag till killen som sålde glass (jag ville veta vilken topping som var godast):
- Vilken är godast?
- Hasse
- Då tar jag choklad
Haha. Lite kul tyckte i alla fall jag, Astrid och Berre det var.
Glassen var god och sen gick vi ner och kollade på Nora sjön och då hände en lite insident men den behöver vi inte ta upp. Sen åkte vi tillbaka till Ramsjön efter som det nu var sol och jätte varmt.
Men det var till sist bara Gustav och Lotta som badade. Haha, och låta var helt crazy.

Glass brudarna

Nora

På kvällen blev det i alla fall på Talangen med Anna. Där träffade vi Linus som vi umgicks, sen träffades vi även lite KJs folk som Linnea S, Pauline, Channie och lite annat folk. Det var i alla fall trevligt och träffa folk och lyssna på banden och solisterna som spelade och sjöng.

Föresten saknar jag älskling och Louise!

/ Lina
lina

Varför just nu?

När allt är som bäst för ändras allt. När allt äntligen börjar gå tillbaka till de normala igen och man kan aceptera det som har hänt, då kommer det man inte vill ska komma.
Varför nu? Jag är inte redo för det här eller?
Allt snurrar bara runt i huvudet nu, hur ska det blir nu? Vad ska hända? Hur ska jag orka?
När man tror att nu blir allt bra igen, väder det. Och nu kommer jag ihåg varför jag sa att jag inte trodde att något skulle vända, för när jag tror allt är bra gör livet en snabb vändning och snart är allt nere igen.

"Kämpa Lina" är det som gäller nu. Och sen får vi se hur långt det räcker.

/ Lina
lina

Systrar

Nu tänkte jag ta och berätta lite om en person som betyder väldigt mycket för mig, nämligen min älskade stora syster.
Hon har varit ett stöd för mig när det har varit jobbigt efter som hon var sjukskriven samtidigt som jag behövde någon att få stöd utav. Jag fick nämligen var hemma hos henne hur mycket jag ville och bara vara och berätta vad jag ville om jag kände för det. Hon har funnits hos mig hela livet och vad som än händer är vi systrar.
Vi har alltid kul tillsammans och vi delar intresset att springa runt på m-berg och shoppa så det gör vi ibland när mammi och pappi inte är hemma och syrran flyttar in här.
Och dessutom bloggar vi båda två så har ni igen bättre för er kolla hennes blogg den är bra,
http://isofiasvarld.blogg.se/

Jag älskar dig syster

Systrarna

/ Lina
lina

De sista timmarna ensam

Idag kommer mamma, pappa och Gustav hem från Halland. Och efter som älskling börjar jobba idag så är jag ensam idag. Familjen är hemma om ett par timmar skulle jag tror, och tills dess ska jag helst ha hunnit städa mitt rum för det ser för jävligt ut. Men det har i alla fall varit väldigt skönt och vara ensam ett par dagar eller ensam och ensam älskling har juh varit här men det har varit skönt att bara vi har varit hemma ensamma ett par dagar. Måste nog säga att det har varit våra bästa dagar på väldigt länge.
Efter dom här dagarna har jag insett en del saker, Rickard är verkligen det bästa som hänt mig och att jag inte skulle kunna leva utom honom, att jag träffade honom var inte en slump utan ödet och det är dags att släppa taget om vissa saker och låta dom försvinna bakom än och att vissa saker ska man ta tag i och reda ut.

Nu ska jag i alla fall laga mat sen städa.

/ Lina
lina

1 år av kärlek

Idag har jag och älskling varit tillsammans i ett helt år.
12 månader, 365 dagar, 1 år, ett år av prövningar på både kärleken och livet. Men det har ändå varit det bästa som har hänt mig. Min kärlek till dig kommer vara för evigt. Tillsammans med dig kan jag göra vad som helst.
Allt i livet har en mening att jag träffade dig var för att jag skulle leva mitt liv med dig. Du gör mig lycklig.
Du är en halva utav mig som jag aldrig kommer kunna leva utan. Älskling du betyder mest av allt för mig, jag är ingenting utan dig. Till den dagen då döden skiljer oss åt älskar jag dig av hela mitt hjärta och mycket mer.
Vi är så jävla bäst.
Grattis på oss, men det här är bara början på vårat liv tillsammans.

Jag älskar dig för alltid  Rickard<3


Lina<3Rickard

/ Lina
lina

Grill kväll med Tez och Linus

Nu har jag nyss gått upp eller ja jag har varit i duschen också. Blir lätt så att man ligger kvar länge i sängen när mamma inte är hemma och när älskling skulle kunna ligga där hela dagen och sova om man inte sparkar upp honom.
Igår kväll var i alla fall Tez och Linus här och grillade med mig och älskling. Som för övrigt var den som kom sist, är jag förvånad? Svar: Nej inte alls. Men det gjorde inte jätte mycket efter som maten ändå inte var klar. Medans vi väntade på maten spelade vi skit gubbe (den riktiga skit gubbe enligt Tez och svenska skit gubbe enligt mig). Efter maten flyttade vi in och en trappa upp efter som Tez är rädd för tveskärtar och det började bli kallt ute på altanen efter som mamma och pappa tagit med sig värmen dit ut till Halland. Sen spelade vi neger och president.
Kvällen bjöd på mycket skratt, god mat och goda vänner.
När Tez och Linus begett sig hem så blev det att diska och sen kolla ett avsnitt av OC.

Nu ska jag tvinga älskling och laga mat till mig på ett års-dagen!

/ Lina

lina
RSS 2.0