As time goes by

Med tiden läker alla sår, nu ska jag ta vad jag vill ha!


Blir så jävla glad när jag ser bilden, minne! Saknar dig hjärtat!
lina

Sommar paradiset på hösten

För ett par timmar sedan anlände jag till Öland efter krångel med en broms på husvagnen på morgonen så var det bara för pappa att byta om och ut och meka men vi kom iväg en timma senare. Att åka bli är inte allt för kul men med lite eller massa sms underhållning gick det med och sen blev det även film ett par timmar dock dog datorn halv vägs in i A walk to remeber så får väl kolla klart på vägen hem eller senare.
Öland är i alla fall helt jävla underbart på hösten med. Jag och mamma är redan kära vi var i b-holm en lite sväng och mamma har redan handlat och jag kommer också göra det imorgon. Vi ska i alla fall åka runt lite och kolla på grejer nu i helgen och umgås. Kommer bli as bra. Trivs redan, sommar paradiset är bäst året runt! ♥

lina

Detta gör min kväll

Ja det här gör verkligen min kväll, jag skrattar så jag får kramp i magen. Och det är nog mest för jag känner killen i filmen.
Bra film Pontus, för jag hoppas du kollat! Så komentera!

lina

Puss och kram sängen nu för fan

Tisdag idag, helg  dag i skolan. Massa skratt på matten så jag nästan dog av kramp i magen, promenad med Markus genom västers gator hem till syster där det väntade en sockerkaka som mitt sätte sinna berättat för mig. Hem, byta om, rida Cherry snöppan sista gången på ett tag, nu satsar jag allt på Rotacha den sista tiden som finns kvar. Hem, duscha, äta. Prata med Amanda, bli ännu mer taggad på allt jag inte kan få. Våga satsa eller bara låta gå vidare var frågan..
Sängen nu fan, od natt!




Det som är det svåra och få är det man vill ha eller?
lina

Säng mys

Idag är min klass ledig, men inte jag. Efter som jag läst religon på morgonen men nu är jag hemma och ledig resten av dagen. På religonen redovisade vi i alla fall våra arbeten om asiatiska religonerna. Så jag ligger i sängen och tittar på OC. Började om igår och titta på första säsongen. Sen blir det ut och rida, Rotacha en sväng!





Så jävla snygga människor!
lina

Nu kör vi!

Party nu! Nu jävlar blir fest med bästa folket!
PUsss
lina

Bästis

Om ord kunde beskriva hur mycket du betyder för mig, du betyder allt för mig just nu! Du är min ängel, du kom till mig för att hjälpa mig hitta vägen hem och jag hittade vägen. Det gör ont i hjärtat på tanken att en dag när som helst kan du åka ifrån mig, jag vill att du alltid ska vara hos mig. Du är bäst.


Regntäcket åkte på här om dagen


Vi har testat nya utrustningen idag!

Jag älskar dig

lina

Och sant var det också

Igår skrev jag "Börja dagen med att jaga en häst" och tror inte att jag inte fick göra det idag med. Joho då lill pöjken stod utan för hagen i morse och käkade så det vara bara på med kläder och ut och hämta in honom. Han var som tur var snäll idag med och gick snällt med in.
Sedan vart det in och fixa smink och hår och kläder, för idag har det varit skolfoto så det blev lite extra fixa fast egentligen inte bara det att jag inte orkat bryr mig om mitt hår den här veckan så det vara väl det. I skolan var det svenska och media kommunikation som gällde, svenskan vara seg och trög media kommunikationen spårade ut och istället för att prata reklam pratade vi om vem som äger Jb och varför och blablabla och djursex lagen. Totalt ur spårat.
Skolfoto på eftermiddagen också, gick helt okey.

Och jag har även varit ute och ridit min älskade bästis tillsammans med Anna och Mille, en trevlig tur fick vi!
Och snöppan  testade våran nya utrustning slänger in lite bilder på henne sen.
Bäst är hon min bästis <3

lina

Blogg tips

Nu ska jag ge ett blogg tips till er som vill läsa en sjuk blogg som man skrattar väldigt mycket av. Det är David i min klass som startat denna blogg som ett företag tror jag det var. Eller det är hans företags idé till projekt och företagande. I alla fall handlar den om hur man gör, väldigt simpla saker och detta gör denna blogg sjukt rolig att läsa. Kan säga att jag skrattar nog alltid lite smått när jag läser david blogg. Så gå in och läs för den är rolig!

Bloggen heter thatshowthatsdone följ länken som kommer du dit! Ha en trevlig läsning!

lina

Börjar dagen med att jaga en häst

Ja min dag började som rubriken lyder. Jag började dagen med att jaga en liten söt hingst som hade rymt ut hagen. När jag gick upp i morse och kollade ut genom fönstret så var lill skiten lös och gick omkring utan för hagen så det var bara springa iväg och hämta honom, som tur är så är han snäll och lät fånga.
Aja när han var i fångad och så där så bar det av till skolan.
Där vi hade engelska idag, inte jätte kul men blev klar med min Weekend trip som ska redovisar nästa vecka.
Och efter som det är onsdag så slutade jag halv 12, as najs! Så jag har pluggat matte med Jocke nyss och innan det var jag och Mats ute och red hästarna.

Aja snart blir det kanske blir en sväng till Hööks och byta mitt ländtäckte och köpa grejer till saden.
lina

Vart jag än är, så kommer du alltid att vara där

Nu är du där igen, jag saknar dig så jävla mycket så jag skulle vilja gråta. Du vara det allra bästa jag någonsin haft. Du kommer alltid vara bäst. Vart jag än går kommer du alltid att var där jag är. I hjärtat och tankarna finns du alltid med. För dig kan jag offra mitt liv. Kan du inte vara här nu och låta mig få gråta u en sista gång och säga att allt blir bra, att jag är bra?


Minns du henne? Hon var bäst!
Delar av henne finns kvar, inte hela hon, men flera delar saknas men hon är bra idag med!

lina

Shake baby shake

Och så var helgen över lika fort som den började imorgon är det måndag igen och en ny vecka.
Jag har varit dålig på att blogga i helgen jag vet, fy på mig. Men nu blir det ny vecka nya möjligtheter. Dessutom har jag inte nämt Markus någonting den här veckan så nu kanske han kan få vara med igen ett tag om han vill det. Vill du det Markus? Hahaha.
Aja helgen har varit ganska lungn fast ändå inte. Igår var jag ute och körde en massa bil till Hallsberg och kollade soffa och så, hitta en hukebox som funkade och var hur fin som helst dock var det högsta budet än så länge 70 000 tror inte jag har råd med det.

Typ en sån här jag hittade

Jag var även ute med bästis en sväng och red, min flicka är bäst, hihi. Och så var syrran och hennes familj här och käkade massa god mat med oss och umgicks. Björn och Jocke var här en sväng och hälsade på innan jag och Jocke drog oss in till Varberga och kollade på Jontes lägenhete en sista gång och umgicks med Såfi och Jonte som kollade film. Synd bara att vi inte kunde se klart filmen men jag överlevade i alla fall epa turen med Jocke både in till stan och hem ifrån stan.

Idag har jag ridit två av mina fina flickor, började med Cherry på morgonen som inte alls gick så bra.. Får se hur det är med henne på Tisdag om hon vill sammarbeta då eller inte. Sedan red jag och Mats ut på Rotacha och Solo på eftermiddagen revlig som vanligt.
Jag har även vart med mor och far till vallokalen när de röstade, där träffade vi lite trevligt folk. Och om fyra år kommer man kunna rösta på ett nytt parti, mitt parti nya bondepartiet. Hahah! As najs blire.

Aja nu blev det världens länsta inlägg men hoppas ni gillar min helg, den var riktigt skön i alla fall, nästa helg blir party med Amanda eller hur Amanda?


Bästis - Rotacha

lina

Helg

Helg, check!
Jaha då var det helg igen, jävligt gött känns som jag sovit för lite den här veckan så ikväll blir det sängen tidigt.
Har i alla fall styrt upp en massa uppgifter i skolan idag så behöver inte plugga lika mycket i helgen. Vilket är fint för ska försöka få lite ordning på min mongo älskling som är pigg och inte jätte samarbets villig men jag älskar henne i alla fall. Tur det! Hade foto på eftermiddagen också han precis klart med mina bilder ifrån stockholm innan lektionen var slut! Vilket kändes  skönt!
Aja den här helgen ska bli lungn inga partyn och fyllekajer den här helgen inte, får bli nästa helg tror jag. Får tagga Amanda lite så styr dig det där. Förövrigt så är Amanda en jävligt grym tjej!

Aja ska kila ner en trappa och ta något och dricka och sedan lägga mig i sängen och läsa en bok. Jävla pensionär jag är! Haha!

lina

When you tell the world you're mine

lina

Vad händer...

Jag har en dålig kväll så orkar inte skriva as mkt. Men problemen ska väl lösa sig..
Imorgon blir det stockholm med skolan!

lina

Frisören

Jag har vart hos frisören och blivit snygg! Om jag nu kan det...


Färg i håret


Färdig resultat
lina

Fyllekaja

Igår var släkten här och firade Gustav som fyllde år när vi var på Rhodos! Det blev i alla fall äta lite mat med dom och sen vart det vidare till Jocke på fest. Där vare lite små spårat men det var trevliga människor i alla fall. Största delen av kvällen spenderades med Amanda och Björn. Två helt sjukt underbara människor!
Jag hade i alla fall en as bra och rolig kväll. Dock blev jag nog lite för full men det ska hända det med någon gång!
Så stackars Markus fick fylleprata med mig i natt, har inte en aning om vad jag sagt men jag var nog trevlig för det är jag jämt.
Men nu ska jag trottsa väder gudarna och ösregnet och gå ut och rida Snöppan!


Så här snyggis var jag igår, puss!

lina

9:50 ett lyckligt ögonblick

Idag 9:50 födde min goda vän Jenniefer sin lilla dotter! Grattis hjärtat så du har väntat på henne! Och grattis till Thencys pappa också!
Välkommen Thency till världen!


Massa grattis till dig hjärtat, love u!
lina

Varför ens?

Va fan ska jag ens bry mig för? Ska det vara så jävla svårt att glömma. Och jag kommer aldrig kunna glömma minnena finns kvar där vare sig jag vill eller inte. Det är mitt förflutna en del av mig. Jag får leva med det.




lina

Och så var det helg igen

Fredag vilket betyder sovmorgon, metorstid, foto A och HELG!
Som alla andra fredagar kommer göra i mitt nu framöver så började denna också med sovmorgon, dock inte för mig. Jag fick glatt gå upp efter klockan 6 i morse som alla andra dagar i veckan, egentligen gör det mig inte så mycket.
Var i skolan lite efter 8 då träffade jag Markus som var på så väldigt bra humör, stackarn hade fått åka till skolan för datorn var cp. Vid 10 började vi alla fall och då skrev vi Talet till mig själv 2020 är inte klar så måste fixa det i helgen, samt att jag måste fixa lite frågor ifrån igår dagens svenska lektion.
Andra lektionen för dagen var foto A, idag äntligen startade foto A. Jag tror det kommer bli riktigt roligt och bra!
Vi gick igenom vad vi ska göra i kursen och stockholms resan på onsdag. Sedan var vi ute och fotade. Dagens uppgift handlade om att fota någonting i bilden som oskarpt som rörde sig och sedan någonting som var skarpt. Jag, Terese och Florse tog en massa bilder.
Mamma hämtade mig efter skolan och så blev det hem och käka lite äppelpaj som mamma gjort nu ska jag snart ta på mig träningskläderna och ta med mig Fia ut och springa.


Flores fick lite smått damp och la sig eller?


I belive i can fly


Terese  spelar basket

Några bilder från dagen
lina

Ja och så var det där med att uppdatera ja

Okey jag ä sämst på att uppdatera och när till och med Markus säger något då är jag fan dålig. Men i alla fall så uppdaterar jag nu. Och hej hej Markus vet att du läser, hihi!
Jag sitter i skolan just nu vi har haft svenska på morgonen och läst om medeltiden, inte speciellt kul men det är snart klart i alla fall. Andra lektionen för dagen är media kommunikation med Weronika H då ska vi redovisa det vi började med förra veckan. Blev klart igår, så jag hoppas det är bra.

Men igår hände något kul, jag träffade Masse!! Nu är han äntligen här upp i Örebro igen efter att ha vart på trip nere i landet. Det var i alla fall hur kul som helst och träffas så vi satt och pratade lite om vad som hänt när han varit borta och så där. Och idag ska han sko lilla snöppan och sne ska vi ute och galoppa lite, blir sköj!
Och säger bara äntligen ska snöppan få nya skor det var på tiden för det är välbehövligt så hon blir nog nöjd och glad idag. Så nu blir det rida av ordenligt igen.
Och dessutom hämtade jag och mamma hem min nya sadel igår, så himla bra!
Tack världens bästa mammi som gett mig den!

Bjuder på en bild ifrån Rhodos med.


Rhodos 2010
lina

Jag är stjärnan över er



Montt Mardié - Det bästa i världen
lina

Stubbrace


Världens fianste och bästa älskling


Sötnosen Solo

Två bilder från häromdagen när jag var ute och race på stubben med pållarna.
lina

Torsdag snart helg igen

Torsdag idag och sista dagen på teorikursen är ikväll. Dom 2,5 timmarna jag spenderat varje kväll på körskolan har gått väldigt bra och det har faktiskt gått snabbt. Dock har det varit mycket den här veckan med både skolan och teori. Ganska skönt att jag att jag var ledig i tisdag så jag hann med att rida Rotacha och Solo då.
Jag har i alla fall haft svenska nu på förmiddagen. Och eftermiddags lektionen är karaktär då ska vi vara med Weronika H och började med mediakomernikation, så får vi se hur det är.
Efter skolan blir köpa något och äta och sen iväg på teori, sista kvällen! Sen är det klart och det ska bli skönt!!
lina

Nu är jag dåligt så där igen

Ja jag säger bara som rubriken, nu är jag så där dålig igen. Ja på att uppdatera alltså. Men va fan hinner knappt med livet. Jag går teorikurs för körkortet den här veckan. Halv 5 till 7. I måndags var jag i skolan ifrån kvart i 12 till 3 över 3 sen köpte jag macka på Ica och drog till körskolan för ha teori, sen gick jag hem till en kompis för att prata lite. Kom hem vid 9 och då käkade jag och sen sängen. Igår vara jag på körskolan klockan kvart över 9 för att köra, det gick jätte bra! Efter det hade jag dagen ledig så jag red Rotacha och Solo. Rotacha gick inge bra för hon har tappat en sko, Solo däremot vara riktigt trevlig och jobbade på slutet på bra.  Sen teorikurs på kvällen igen. Efter den hämtade syrrans kille mig så åkte vi hem till dom och fikade och kollade fångarna på fortet.
Idag är det onsdag och jag har bara 1 lektionen, i eftermiddag blir det hem och plugga teori och svenska. Svenskan är det första jag ska göra, teorin får vänta lite. Men nu börjar engelskan strax.


Rhodos 2010
lina
RSS 2.0