Göteborg

Om 6 timmar är jag vaken igen och har precis gått ur duschen och börjat fixat mig då kommer klockan vara  06:00.
Ska satsa på att försöka komma upp vid kvart över 5 imorgon bitti, så jag hinner duscha och fixa mig, äta frukost och packa det sista innan det bär av!
Och vart är målet då?
Jo Göteborg och Göteborg Horse Show!!
Japp imorgon bär det av med mamma, Såfi och Satu till Göteborg över helgen och kolla hästar, gå på mässa och kanske blir det lite shopping i Göteborg också vem vet.

Håller just nu på med att packa är väl snart klar med det jag kan packa ivkäll får packa resten imorgon bitti.
Klockan 7 ska vi hämta Såfi och Satu sen bär det av ner mot Göteborg, vi har räcknat med att det ska ta ett par timmar efter som det varit dåligt väder och väglag de senate dagarna
men vi ska nog hinna se GP Ponny i alla fall.
Kameran och nya objektivet åker också med till Göteborg så räknar med att ta en hel del bilder!

Kommer förhoppingvis också träffa Niklas och Johanna imorgon kväll, vilka ska blu väldigt kul.



Hoppas ni får en bra helg, jag ska i alla fall ha en kanon helg!
Hörs igen på söndag kväll när jag kommer hem igen tills dess ha det bra och puss :*

lina

Winter days are good



Att folk bara klagar och klagar på vintern.
För en gångs skull har vi riktig vinter det har det inte varit på hur många år som helst. Jag tycker om den här vintern för det är en riktig vinter. Hur kul är det när vi har regn och slask på vintrarna? Det är inte alls kul och det är så de sett ut senaste vintrarna. Det har inte varit vinter det har varit höst i 6 månader i stället för vinter på några av dessa månader.

I år när vi äntligen har vinter klagas det på det, visst det har varit kallt men det hör vintern till och man går ändå inte ut då utan man sitter inne och myser. Kom igen nu vintern är bra och vi behöver den! Vi behöver ha skillnad i vårat klimat. Sluta klaga på snön och var glad att vi äntligen fått en ordenlig vinter.
Det kanske är den sista på många år vem vet så ta vara på den!

Jag gillar i alla fall vintern!
lina

Jag är inte färdig än

Om någon timma så kommer familjen dundrar in genom dörren, visst det ska bli skönt på ett sätt att de kommer hem men jag är inte färdig med att vara ensam än.
Jag behöver mer tid med mig själv. De här dagarn har varit så väldigt bra för mig, jag har fått bestämma helt själv över allt med både mig och hur allt ska vara här hemma. Jag har kunna gjort vad jag vill, ätit vad jag vill och när jag vill. Men inte bara det jag har fått tid med mig själv att bara få vara i fred, att bara få tänka, att bara kunna andas.
Jag är inte färdig med att vara ensam, jag behöver mer tid för mig själv...
Jag måste få reda i mitt liv.

Men jag får väl vara glad för de här dagarna som jag har varit ensam. De här dagarna hade inte arit dessamma utan den människor som varit med mig. Även fast det har varit någon här har allt varit på ett annat sätt jag har i alla fall varit ensam och det har känt så himla bra och skönt.
Men sedan igår eftermiddag/kväll och hela dagen idag har jag varit helt ensam och det har varit skönt och bra.

Tack till er som varit med mig dessa dagar.
Tack Frida för den tiden vi var tillsammans den betyde väldigt mycket för mig, du fick mig inse saker, du hjälpte mig, tack! I min värld betyder du sjukt mycket! Jag tycker om dig och du är en riktig vän som jag aldrig släpper taget om!

Nu kom familjen hem...
lina

I know it's hard, we all make misstakes

Jag vet att jag kan men jag kan ingenting gör utan att du släpper mig in, släpper mig in på livet och låter mig hjälpa dig. Jag vet precis allt, vi är lika vare sig du vill det eller inte.
Jag vet sanningen, jag ser sanningen.
Vi har gjort misstag, vi har sårat varandra vi har sårat andra men jag släpper aldrig taget om dig och du vet varför.



Anledingen till tårarna som rinner ner på kinderna, anledigen till högget i hjärtat anledingen till att gömma sig.

lina

God morgon

Nu har jag precis vaknat för en lite stund sen, väldigt skönt och sova.
Såfi sov inte alls här utan åkte hem till sin gris innan jag somnade totalt, var sjukt trött igår kväll men det hade nog och göra med att jag och Frida inte sov så mycket natten innan. 

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska ta en proemnad i det fina vädrer innan jag ska göra lunch och att Anna kommer. Hon ska komma hit vid  1 så får vi väl se vad vi ska göra. 
Ikväll ska jag nog iväg och rida hade jag tänkt, det är även min sist kväll ensam så vore kul och göra något speciellt och fira lite men det får nog bli mat och en film ikväll eller vem vet!

 

lina

Because the night belongs to us

Igår var första dagen på det här lovet och då var det planerat att städa, ha sminkrådgivning och sen umgås med min mycket goda vän Friday. Men sminkrådgivingen blev inställd efter som tjejen som skulle komma och ha den hade blivit magsjuk. Så jag städade och fixade lite här hemma. Vi halv 7 kom Frida hit och vi lagade mat och tog lite kort på än gång.
Tacos blev det mycket gott var det sen gick vi en trappa upp och lyssnade på musik och hade lite party.
Vi hade en kanon bra kväll med massa trevliga små saker och överaskningar.

Idag vaknade jag upp brevid Frida i min säng efter att ha sovit ett par timmar. Så slöade vi i sängen ett tag och pratade. När vi äntligen gått upp så fixade vi lite och sen lagade jag en frukost/brunch till oss väldigt god var den!
Efter våra mysiga lilla brunch så sminkade vi oss och fixade. Vid klockan 1 blev vi hämtade och köra till stan.
Så spenaderade vi hela eftermiddagen på stan med att gå i affärer jag köpte mig en ny tröja och lite nytt smink.
Vi spenaderade också några timmar på Bara Vara med att fika och att sitta och prata en hel del allvar men också lite skit, mycket mysigt och trevligt var det i alla fall.
20 över 5 blev jag sedan hämtade och hem körd då började jag direkt med att laga mat efter som Såfi skulle komma efter 6 någon gång. Så gjorde jag en förrätt med paramskinka, varmrätt blev kött, klyftpotatis och festaost röra det blev väldigt gott!!

Sen nu har vi även ätit glass, maränger och chokladsås, nu kollar vi på film och Såfi ska sova här i natt, så jag blir inte ensam många nätter här inte.

lina

Vi är snygga vi vet


Friday har gjort bilden, hon blev också fotad idag. Snyggischar är vi allt!

Imorgon kommer Friday snyggingen hit och då blir det party!
lina

Modell fotografering

Idag blev jag upp hämtad av Sussi och Nike så åkte vi hem till dom där jag hjälpte Nike välja kläder till fotografering som vi skulle iväg på.
Sen kom Moa och Kattis så åkte vi iväg ner till stationen där vi blev upp hämtade i limousin så nu har man åkt limo.

Vi blev körda till City konferancenter där jag gick på Friday det första jag gjorde sen blev det iväg och fylla i lite papper och sen fick vi sitta och vänta en timma på att få bli sminkade.
Shit vilken tid det tog! Nike och Moa fixade sina hår lite mera, jag plattade bara mitt lite till och hjälpte Moa och locka hennes hår där bak.
När alla var sminkade och alla hår vara klara så fick vi sitta och vänta igen på att fotas första och andra omgången. Så tog vi två omgångar kort först med en vit bakgrund och sen med spegelbild.
Efter det så sprang vi iväg och byte om.
Jag som hade svart paljett linne, skjorta, jeans och högklackat byte om till en av mina klänningar. Sen fick vi vänta en stund igen och sen fick vi ta tredje omgången kort.
När det var klart så byte jag om och sen satt vi i nästan en jävla timma till och väntade på att få kolla på korten.
Fy fan, folk satt hur jävla länge som helst och kolla, visst kan man förstå att folk vill kolla men det var extremt segt, sen valde vi ut bilder. För min del blev det 10 bilder.

Jag är jätte nöjd med bilderna och sminket och fotograferna var duktiga och seriösa!
Det enda negativa var att vi fick vänta så jävla mycket på allt, på sminket borde de ha lite bätter koll på vems tur det är och sen att man inte ska få sitta och välja bilder i timmar man måste fan tänka lite på andra med men man ska absolut kolla ordentligt på bilderna men man behöver inte sega sönder.



lina

Strom

Igår blev jag 3000 kr fattigare men blev ett objektiv rikare och det är väldigt najs!
Så jag äger nu ett Canon 55-250mm. Så nu kan jag zooma en bit till och det är kanon efter som det bär av till Göteborg horse show nästa helg och då äre bra och kunna zooma in ordentligt och komma nära hinderna så får man fina bilder!
Men förövrigt var skolan ganska så skön igår, idrotten var jue i tisdags så vi hade webb design och vi jobbade med blogg design här på blogg.se, fast vi jobbade ut ifrån dreamweaver så det blev lite små svårt när man skulle lägga över och får det rätt sen men men.
Efter skolan köpte jag som sagt objektivet, sen var jag och mamma och fikade och vi kollade lite affärer.

Igår kväll var astrid här och käkade mat, hade mys, snackade skit och kollade film.
Efter som vi inte träffast på länge så var det as kul och vi hade en hel del och prata om.
Och bara för att det började storma, snö och blåsa som bara den så fick Astrid sova kvar här för jag tyckte inte hon skulle gå hem i det stormiga vädret.

Så idag när vi vaknade idag så stormade det fortfarande så käkade vi lite frukost och sen åkte jag iväg till stallet men efter som det fortfarande stormade så red jag inte utan pysslade med Masarin och fixade lite med hennes mann och mätte henne och hon är nog ungefär runt 162-164.
Sen fixade jag lite i stallet när jag var klar med det så gick jag in och åt mina andra frukost med Såfi och pratade med henne och Satu. Vi kollade även på en film som gick på tv, Changeling heter den jag tycker det vara en bra film plus att den är baserad på sanning. Värd och se plus att Angelina Jolie är en sjukt bra skådespelerska.

Ute så stormar det i alla fall fortfarande får hoppas att det ger sig snart annars får jag skotta snö var enda dag den här veckan från och med imorgon.
lina

Im here without you



Texten
lina

Blöta kläder

Friluftsdag idag då, så klockan 9 rullade bussen iväg mot Ånnaboda. Och bra som jag så lyckades jag gå på den bussen där Friday och Jessica satt. Så satt vi och pratade och Friday berättade värsta skvallret, men vad det är får ingen veta! Sen kom vi till Ånnaboda och då blev det in på toan och Frida byte om och vi snackade lite skit. Sen åkte Friday ett åk med Erick och de lyckade att inte köra omkull.
Efter detta så gick vi in och köpte oss en macka och varm choklad satt och pratade om det mesta, roliga saker och våra problem.
Sen spenderade vi lite tid med något lite halv kul och töntigt.
Kan väl säga att vi är lite halv knappa men folk gillar oss ändå, haha! Får vi väl hoppas i alla fall.

Men pulka har vi faktiskt också åkt.
Jag och Friday snodde en pulka och åkte ner fy fan vad snöiga vi var när vi ramlade av och slutade snurra.
Sedan åkte vi även på en stor madrass först med lite folk hur min klass och sen bara jag och Frida.
Haha vi körde rätt in i tjejerna i 3an från HIP. Haha fy fan vad vi skratta och blötta vi var efter några åk.

Vid kvart i 12 drog vi tillbaka till skolan, jag byte kläder efter som kina mjukis bycor var ganska så blöta efter vårt pukla åkande, vid halv 1 drog vi på lunch.
Halv 2 började lektionerna igen och vi skulle ha webb design men kollade klart på filmen vi började kolla på svenskan igår. När den var slut så pratade vi lite om den och sen fick vi sluta. Spenderade sen min eftermiddag på pappas jobb. Imorgon är det sista dagen innan lovet, ska bli as skönt med lov!
lina

Tagga eller inte tagga

Igår var det semmeldagen och då var familjen Sörman här och käkade semlormed oss. Det var väldigt trevligt plus att både Niklas och Johanna var med ännu trevligare. Dom får man inte träffa så fota så det är alltid kul och träffas. Vi käkade semlor, snackade lite skit och spelade kort. Ett kort spel som Niklas lärt sig i Sthlm vi inte riktigt om vi spelade det som man skulle men det slutade i alla fall med att vi spelade med 3 kortlekar.
Johanna och Niklas åkte här ifrån vid halv 11 eller något sånt.
Bra kväll i alla fall.

Idag hade man då bara svenska och vi kollade på film så det var chill.
När jag slutade så körde mamma hem mig, väldigt skönt. Så på eftermiddagen gjorde jag inte så mycket.
Och vid halv 6 blev det iväg till stallet och då var Marie där som har sett på 100 år eller så.
Så red vi ut en sväng i hagen och pratade och hade trevligt. Sen iväg till ridbanan och rida igenom hästarna ordentligt. Och idag gick Cadillac väldigt bra och jag var hur nöjd som helst med både honom och mig.
Älskar när det går bra!! Det är när det går bra man blir taggad och vet att man kan.
Det var nog tack vare att Satu var med och hjälpte mig börja tänka och jobba rätt som det gick så bra.
Sen blev det blev det in med hästarna och fixa vatten, mat och halm.
Hann även med att mysa lite med Baby idag.

Men nu väntar sängen för imorgon ska jag till Ånnaboda med skola hela förmiddagen och åka pulka.
Frågan är bara ska man vara taggad eller inte på det?
Där emot är det inte så värt att vi ska ha lektion efter lunch vilket vill säga att vi börjar vi kvart i 2 kanske och ska ha 1,5 timmas lektion, OVÄRT!

God natt!

lina

Fy fan vad bra vi får till det ibland

Åh just nu sitter jag och tänker på ett väldigt fint minne.
Nämligen när jag och Berre gjorde bort oss totalt inför värsta party gänget, mesta dels killar var det också.
Som tur var så hände detta på Öland så har vi tur så kommer vi aldrig träffa dom som såg oss men vem vet vad som väntar oss.

Jaha tänker du nu, vad fan gjorde ni nu då?
Jo så här var det vi var på Öland inte tillsammans men Berre, Astrid och deras mor kom och hälsade på oss där vi bodde, så badade och solade vi och umgicks.

På sena eftermiddagen/början på kvällen så drog jag, Gustav, Berre och Astrid cyklade iväg till en lekpark för att leka lite och ha kul. Lekplatser är fina grejer det. Så "lekte" vi och tog massa kort och så där. Sen skulle vi cykla tillbaka efter havet, skit fint för övrigt.
Berre cyklade och jag satt bakom henne så kommer vi förbi ett party gäng som sitter och dricker öl och verkar ha trevligt självklart kollar både jag och Berre på dom och sen kommer det roliga Berre missar "infarten" till campingen och Berre kör upp på gräskanten som är typ 5-10 cm hög så vi välter och jag fasnar lite halvt i cykeln och ligger och skratta som fan vilket Berre med gjorde om jag inte minns helt fel. Men hela det här party gänget har nu vänt sig om och sitter och skrattar åt oss.
Fy fan både två kastar sig på cykeln där ifrån och så vi skrattade sen.
Kan fortfarnade skratta åt det här eller vad säger du Berre?
Minne för livet!


Jag och Berre på lekplatsen innan vi får till det ordentligt!

Förövrigt hoppas jag min vän har det bra i Aus,
hon har vart borta ett bra tag nu kanske dags och komma hem snart? Lite mer party kanske?
För avskedsparty var bäst så det kan vi ta och göra om, happy face!

lina

Isvaken

Började klockan 9 idag med att bada isvak eller jag bade inte för jag är för feg eller något. Jag vill inte i alla fall och känner mig lite små sjuk och jag vill inte bli sjuk till lovet för nu är jag sjukt taggad på lov!
Men jag fick göra lite nytta i alla fall, jag har filmat när klassen eller de som hoppad i isvaken.
Fy fan vad kallt det såg ut men det var bra gjort av dom som gjorde det, kanske ångrar mig lite att jag inte gjorde det men nu är det så här.
I alla fall så ramlade våran idrottslärare i vattnet för han gick för nära kanten och isen brast så han blev blöt. 
Efter isvaken så simmade 500 meter så jag och Jessica fick gå.
Och nu sitter jag i skolan och börjar om några minuter.

Vissa människor ska man hålla nära hjärtat, vissa kommer man sakna väldigt mycket för vad dom gjort för en, för vad som betyder för en eller för vilka dom är. Vissa människor vill hjälpa en och vissa vill hjälpa en men få hjälp själva också. Vissa människor kommer man aldrig glömma för allt som en gång gjorde för en för man håller dom nära hjärtat.

lina

Om jag blundar nu

Om jag blundar försvinner jag då? Försvinner du då? Försvinner allt då?
Jag vet inte vad som på går längre. Med tiden läker alla sår, mina sår går upp hela tiden.
Det kommer aldrig försvinna, jag kommer alltid blöda ur mina sår.

Nu väntar en spring runda i det finna vädret och rensa tankarna och själen.

lina

14 Februari

14 februari = Alla Hjärtans dag.
Den här dagen ska inte jag fira på något specellt sätt, i år har inte den här dagen så stor betydelse.
Men den betyder för många andra, bland annat två av mina vänner Friday och Elin som ska fira med sina pöjkar.
Så hoppas ni får en bra dag flickor!
Och självklart ska ni andra också ha en kanon bra alla hjärtans dag hur ni nu tänker fira den.

Glad alla hjärtans dag

lina

A memory that gives feelings

lina

Hide and seek so no one can see

Tema veckan har tickat, jag har varit på föreläsningar, spelat WOW och så där. Jag var helt otaggad att ens gå iväg till skolan och spela WOW i onsdags eftermiddagen. Efter som WOW servern ligger ner på onsdag förmiddagar så fick vi ledig på förmiddagen istället för eftermiddagen. Så vi spelade WOW i onsdags eftermiddag, det var inte så farlig som jag trodde, haha. 
Såfi hämtade mig efter skolan så åkte jag med hem till henne eller till stallet. Såfi drog iväg på SPA i alla fall och jag ut i stallet och fixade hästarna och red Cadillac. Han gick inte alls så bra som jag ville oc då försökte jag verkligen få ordning på han med icke han ville inte vara med på det.
Blir och ta nya tag med honom på lördag. Sen blev det i alla fall mysa med baby och hon var jätte mysig.

Efter skolan idag så åkte jag upp på stan och träffade Elin som slutat någon timma tidigare än mig så gick vi i lite affäre och sedan "fikade" vi vilket betyder att vi var på donkan efter som Elins budget inte ville vara med på mer än så, haha.
Sedan tog vi en promenad till södra stationen där Elin skulle ta tåget hem och jag gick över järnvägen och tog bussen till pappas jobb.
Börjar bli lite unga pöjkar som jobbar där nu, tur att dom i alla fall har ett ögon godis där. Haha!
Ne nu ska vi inte vara på de visset.

Nu ikväll har jag varit ute och sprungit, skönt var det kanske en aning mörkt ute men det var skönt att få vara ensam ute och bara springa hur mycket eller lite jag ville och bara få vara ensam och tänka.
Enda gången jag verkar få bara tänka, glömma eller drömma.
Från och med idag börjar mina nya mål i livet.

lina

Söndagens

Nu var det länge sen jag körde en dagens outfit så tänkte ta och vissa söndagens outfit från när släkten var här och firade mig.



Klänning, Bik Bok by Jenny Skavlan
Linne, Åhléns Uddevalla
Lack leggins Asos (födelsedags present från big sis, tack så mycket dom är så snygga!)
Bandana köpt på marken för någon vecka sen
lina

Och då hade vecka 5 haft sin sista dag och vecka 6 sin första

Igår var släkten och grannen här och firade mig, fick lite pengar och nya kläder.
Mammi hade gjort paj och sedan hade grannen bakat mig en gröttårta, mums!
Det var i alla fall hur trevligt som helst och bäst var nog att faktiskt kusinerna och deras sambos också kunde komma, får inte träffa dom så ofta så det är alltid hur kul som helst.

Idag började en ny vecak och det är tema vecka, var helt otaggad och arg över veackn igår men det har gått över lite grann, tror det kan bli en okey vecka. Har ju Friday i min grupp så det gör allt mycket bättre.
Plus att vi fått infortmation om hur den här veckan ska se ut och så där. Så jag tror jag kan över leva den här veckan med.
Tränade förut idag också, jävligt skönt!


Jag vet inte längre vad det är som händer. Vart tog min framtid vägen?
Ingenting blir någonsin som det var eller som det skulle blivit, nu är nog allt förstört.
Jag missade min chans...
lina

Jävla idiot

Folk och bilkörning fy fan säger jag bara!
Visst har jag vetat att det finns idioter i trafiken som gör idiotiska saker men det finns såna över allt. 
Men idag råkade jag ut för en så jävla idiotisk grej att jag nästan önskar jag gått ur bilen och sagt åt tjejen som körde bilen att börja blir medveten om att hon inte kan köra bil.
Jag, pappa och mamma skulle åka till ica maxi så åkte vi på vägen som går brevid Vivalla och Lundby så sitter vi och åker sen kommer det en jävla tjej i en bil och bara sänger ut rakt framför mig och hon har egentligen väjlinsplikt emot mig men hon stannar inte ens för att kolla om det kommer någon bil utan hon kör och jag få kasta mig på bromsen och pappa tar lite halv tag i ratten och styr udan samtidigt som jag efter som att det inte kommer några bilar på andra sidan.
Fy fan säger jag bara. Jävla tjej sen satt hon och pekade och satt och pratade i bilen. Suck!
Ska man ha körkort ska man fan kunna köra bil. Som tur var hade något hänt och vi krockat hade det varit hennes fel men som tur var så fick jag stopp på bilen men trodde fan att jag skulle köra in i henne men med pappas instruktioner och hjälp så gick allt bra som tur var!

Lär er köra bil ordentligt om ni ska köra bil annars kan ni tame fan åka buss eller gå om ni inte kan köra bil ordentligt.
lina

En bra men sen natt, tidig morgon, hårt arbete sätter sina spår

Naturkunskap med Frida kommer att vara bäst!! Vi skrattade oss igenom lektionen och hade as kul, åt vissa små förklaringar på saker och ting. Hihi! Tack Frida för att du gjorde min dag i skolan.
Efter skolan åkte jag upp på stan gick där en stund sedan tog jag bussen till Såfi moster och när jag kom dit så åkte vi till Varberga och käkade mat med Jonte och hans mamma sen byta om och packa sen åkte vi hem till Lisy på Mary Kay grej det var faktistkt trevligt.
Vid 8 drog vi hem till Såfis päron och käkade mat och Såfi duschade och vi sminkade oss.

Vid 10 taget drog vi in till Varberga igen.
Och självklart hade de låst porten när vi kom så vi fick springa runt halva varberga för att hämta nyckeln som Jocke hade. Efter detta promenerade vi tillbaka till Jonte och fixade håret, drack lite gott gott /får man väl tolka som man vill om vad vi drack och inte drack så), spelade spel på datorn sminkade oss lite mer, lyssnade på massa musik.
Vid halv 1 kom Robert och Jonte in ramlande och då blev det mer musik och prat och så där.
Sen vid kvart över 1 när mamma hämtade mig  så plockade jag även med mig Robert ifrån varberga och körde hem honom till kil. Sen hem och sova.
Kvällen var bra men vi ska göra om den en annan kväll när folket är lite mer taggat för den här kvällen blev inte riktigt som Såfi planerat den men men allt blir inte som det är tankt.


Det där vara min dag igår i stora drag. Idag blev det upp vid 9 käka frukost och sen iväg till hästarna, fixade iordning Cadillac som hade mer damp än vanligt. Sen ut och skritta i hagen sen kom även Satu med Cherry så gick vi en promenad.
Halv 12 kom hovslagarn så då hoppade jag in i Masarins box och bostade henne sen klippte jag även av hennes man och trimade den med trimkniv hann inte klart med henne så jag tänkte fortsätta i veckan med henne så hon blir lite fin och inte har så lång man. Plus att hon är faktiskt ganska så mysig och hålla på med.

När alla hästar gått ut så mockade jag Cadillacs box och sen även några till tillsammans med Satu och hennes mamma. Plus att jag och Satu fick hjälpa George när han plogade av runt stallet.
6 timmar i stallet satte sina spår är trött i både huvudet och kroppen nu.

lina

Fredag

Godmorgon!

Nu sitter jag i skolan kom hit vid 8 för jag och mamma kom iväg tidigt hem ifrån idag, så det var bra.
Ska ha idrott första lektionen idag, vi sha börja med teori i klassrummet och sen ner i källaren och göra något.
Så får vi väl se hur det blir. Sen så blir det naturkunskap andra lektionen. Vi ska jobba med universum kan bli kul har inte en annan om vad vi ska göra.
Sen slutar jag runt 3 och då blir det kanske iväg och fortsätta tapetsera var nämligen med Såfi igår och tapetserad en sväng hos hennes moster och hon ska dit idag med och är hon inte klar när jag slutar ska jag dit och hjälpa henne lite. Sen dra vi hem till Jonte och byter om och fixar oss.

För ikväll väntar en överasking för mig, men vi ska börja kvällen hos Linsy med Mary Kay, smink och krämer och sånt där. Svin dyrt men vi ska dit och kladda lite. Sen ska vi göra något annat och det vet jag jue inte vad det är men tror det blir något riktigt kul.
Jag hoppas på att vi ska parta lite för är sugen på det efter förra helgens party som var väldigt bra fasten vi bara var 4 pers men det var mys!
Har dessutom laddat kameran och tomt minneskortet så kameran följer med ikväll så blir kanske lite bilder imorgon.

Nu är jag taggad på den här fredag för den lär bli väldigt bra, hoppas det i alla fall!
lina

Bara si så där 2 timmar och 10 minuter kvar

16 år 11 månader och 30 dagar eller? Det där med dagarna blev lite svårt haha! Sämst man är måste jag säga.
Men om si så där bara 2 timmae och 10 minuter kvar tills man fyller 17.
Det 16 året i mitt liv har varit både bra och väldigt dåligt. Kunde ha hoppas över vissa saker.
Men nu är det bara ett år kvar till 18 men får väl vara 17 ett år först.
Jag och Terese är taggad på att fylla, vi fyller jue nämligen på samma dag.
Så imorgon ska fan HELA bytingen sjunga för oss, tagg på det!



Taggad tjej som fyller 17 imorgon!

Terese GRATTIS på oss!
Och Grattis Matte på 18 års dagen, hoppas den blir kanon!

lina

Gloria

lina

180 km/h för fort



lina
RSS 2.0