Golf bilder



1. Jag som koncenterar mig
2. Proffset Danne
3. Oskar och Filip
4. Jag som tror jag kan spela golf
(vilken bild :O)

Fotograf är i alla fall Sara
lina

1 mil är inte så långt va?

Dagen började idag med att jag och Sara träffade vid busshållplatsen polisen. Där träffade vi även Pontus från Bergatrollet så satt vi och frös som fan och väntade på att klockan skulle bli 8:12 då bussen skulle komma så vi kunde åka till Pettersberg och göra JB klassikerna och monentet idag var att sprina/gå en mil, vilket jag och Sara anmält oss till för att vara med mest för att Sara måste men för att vi ville gå också. Och en mil är jue inte så långt tänkte vi innan. Bussen kom i alla fall i tid och vi kastade oss på den. Sen åkte vi till Petterberg eller Petterburg som Kevin vår amerikan till idrotts lärare säger. Väl framme så anmälade vi oss och tog ut våra nummer lappar för att gå en mil.

Klockan 9 gick vi iväg mot starten. Först skickdes dom som skulle springa iväg efter det fick vi som skulle promenera gå iväg. Jag och Sara gick iväg och fick sällskap av Pontus som gick och bråkade med Sara bara för han fått Neahs tjocka vantar. Sen skulle vi göra någe kul så vi gick och gissade färgar på bilar som skulle komma. I alla fall tappade vi borta Pontus efter ett tag för han ville dra ner på tempot så han gick med Neah och Amanda. Sara och jag fick upp ett bra tempo där i skogen och gick väl om alla andra som gick. Till slut gick vi helt ensam ute i skogen och undrade om vi egentligen gått rätt vi gick och gick men såg ingen lapp som det stod JB klassikern på men sen sprang i alla fall våran klassförestånader Camilla i kapp oss så sa hon att vi i alla fall var rätt och snart hade gått 7 km. Woho tänkte vi snart framme.
Men vafan dom där 3 km var jävligt långa till slut gick vi helt tysta och var trötta i benen och ville bara komma fram men till sist kom vi fram och fick en tid på 1 timma och 49 min kanske en tid runt där i alla fall. Den snabbaste spraning på 48 minuter, sjukt. Tänk om man kunde göra det. Vi slutade i alla fall efter det här efter som vi inte har nån lektion på onsdag eftermiddag.



Och själv klart hade jag och Sara satt på oss nummer lapparna fast på ett annat ställe än ryggen eller magen, vi tog benet (y)
Nummer 8 och nummer 10 eller nummer 108

1 mil är inte så långt nej nej det hade räckt med 5 km. Har ont i benen nu så det blir ingen spining för mig ikväll inte. Det blir och ta det lungt och vila benen.

lina

Tisdagar är bra dagar

Idag är en bra dag, för idag har vi data kunskap med Micke på förmiddagen, wiie!
Vi håller just nu med på Power points jag har gjort en om Lauren Conrad från The Hills, skulle verkligen kunna byta liva med henne. Hehe.
Micke är en bra och rolig lärare så det är kul att gå på hans lektioner.
På eftermiddagen har vi Birgitta i mediakunskap och hon är också en rolig lärare plus att hon verkar gilla mig. Sånt är bra för en annan. Så idag har jag bara roliga lektioner.
Nu är i alla fall första 3 timmars passet med Mikce snart slut sen en kvarts rast en kör vi med Birgitta fram till lunch någon gång efter halv 1 vet inte riktigt när vi äter längre vi bytte mat tid igår så vi äter tidigare än 5 över 1 nu i alla fall, sen efter lunch fortsätter vi med Birgitta och sen slutar vi 20 över 3 som vanligt.

På lunchen ska jag och Sara till It-huset och leta efter en lärare och prata om imotgon för då äre JB-klasikerna och det har jag missat att anmäla mig till så vi ska över och göra det sen. Så imorgon ska jag och Sara ut och gå 1 mil tillsammans men det blir kul får ta med den positiva inställningen.
Nu ska jag käka klementin eller mandarin eller va fan jag nu har med mig, kommer aldrig ihåg vilken som är vad. Det är i alla fall den goda utav dom den med tunt skal.
tuffa brudar
lina

Kalle


Du får mig le gullungen, när du är med kan jag inte gråta.
Din moster älskar dig Kalle <3!
lina

Fuck off

Nu går allt helt åt fel jävla håll. Mitt liv har vänts upp och ner på jag vet inte vart något står mig längre. Jag har förstört för mig själv bara för jag varit så jävla arg och ledsen över någon annan. Låtit allt gå över fel person. Låt mig dras ner låt mig själv göra dumma grejer. Önskar någon kunde förstå utan att kritisera, vem jag än vänder mig till kritiseras det jag önskar någon bara kunde säga det ordnar sig ska du se vi löser det här.
Men allt verka bara kört och fel för mig nu. Spola tillbaka all tid till sommaren så jag kan göra allt på ett annat sätt så jag kan göra rätt så jag kan få le för alltid igen.

lina

Halo



Beyonce - Halo
lina

Dagens golf outfit

Det här är dagens outfit för att spela golf med klassen en idrottslektion:

orkar inte fixa bilden i ps ni får tar den som den är :P

WESC tröja från WESC butiken
UCLA mjukisar från Bikbok

Så här såg man ut på idrotten och när man var på stan efter skolan idag.
lina

Tatuering och golfproffs på 24 timmar?

Igår tatuerade jag och Sara oss, nu undrar nu säkert hur det här gick till. Jo då kan jag berätta att i Bytingen delar vi med oss av vad vi har. Jonas hade varit på Mega och köpt tuggumi och fått med Ice age tatueringar och själv klart skulle vi ha jag och Sara, så vi snor åt oss en var av Jonas och in på toa och blötter med vatten och några minuter senare står vi där med en tatuering var. Jag med en Tiger på underarmen och sara tror jag fick med den lilla ekorren eller vafan han nu är han som jämt jagar ett ekollon.
Men dom försvann tyvärr underdagen så min syns bara lite eller knappt alls.

Men det var det om igår, idag Fredag som är en bra dag för det betyder att jag bara har idrott i 3 timmar och sen slutar jag. Lektionen idag gick ut på att spelat golf på Gustavsviks golfbana. Den började i alla fall på järntorget där jag träffa Sara sen gick vi till 11 där vi träffa Jessica så tog vi 11 till Gustavsvik där vi gick av en hållplats för tidigt och sen gick till badet fast vi skulle till golfbanan. tur var väl i alla fall det för vi hittade Jonas på ett cykelställ allmänt bort kommen. Sen gick vi i alla fall tillbaka mot golfbanan och pratade. Väl framme väntade Kevin på oss tillsammans med dagens lärare som hette Jonathan och han gick i 3an han skulle lära oss att spela golf. Så värmde vi upp och sen stod vi och sköt lite utan boll och sen med boll, fick till ett par bollar jag vart riktigt nöjde med men när man kollade på Jonathan, Kevin, David eller Danne blir man avundsjuk.

Vi slutade halv 11 och då promenerad vi till bussen sen blev det upp på stan och käka sub way med Sara efter som vi var grymt hungriga. Sen satt vi på stan och pratade, efter det gick Sara till tåget och jag till mamma när hon slutade vi 1 åkte vi upp på stan och sen köpte mamma mascara till sig och mig. Fint så gillar jag. Efter dte hanldade vi mat och sen gick vi till Gröna grodan och käkade sallad.
Sen fick jag köra hem väl hemma fikade vi och sen bara dte av till Vintros till en handels trädgård för att kolla på blommor, träd och växter. Slutade till sist med att vi fick åka hem och hämta pappa och åka tillbaka och köpa äppelträd och lite annat.

Efter det åkte jag och mamma till stan och köpte pizza och så sitter vi och prata om blommor och blommorna utan för mammas och pappas sovrums fönster så säger mamma:
- Ja men dom är så fula att dom blir fina, och dom skymer insynen också. Och blända av Blänada av, BLÄNDA AV!
Här regarar jag på att mamma menar att jag ska blänad av hel ljusen till halv ljus efter som jag får möte och jag sitter i min egna värld och lyssnar på mammas blomprat ovh tror hon menar att blommorna bländar av. HAHAHA. Höll på att dö av skratt. Så här roligt kan det vara att åka bli med Lina fast jag är en duktigt chafför måste jag till lägga.

Blir att sova ikväll är trött och imorgon kommer förhoppingsvis älskling hit men vi får väl se tror inget förens han står här och vill umgås med mig.

Jag fick varken en tatuering eller blev golfproffs på 24 timmar i alla fall inte dessa 24 timmar, dom kommer väl någon annan gång.
lina

Första lediga dagen från skolan

Idag var min första lediga från skolan sen vi började, rätt skönt. Elsa skickade sms och väckte mig vid kvart i 9 sen blev det upp och fixa mig äta frukost och så. Sen fick jag sms av Elsa igen som sa att vi inte kunde åka raggar runda för Dodgen vill inte funka som den skulle. Så det får bli en annan gång. Tog moppen till syrran och sen gick jag till station och väntade på Sara så åkte vi till skolan efter som hon skulle ha lektion på eftermiddagen och jag skulle på möte. Möte gick bra. Efter det blev det buss till stan sen till syrran hämta moppen och åka hem och göra mat och sen bara ta det lungt.
Ikväll blir det träning sen ska jag läsa en bok i svenska uppgift.
Och imorgon blir det skolan igen.  Två dagar sen helg!

lina

En bra kväll

Elsa kom hit ikväll så käka jag mat och vi satt och prata med min familj och så sen satt vi upp hos mig en stund sen blev ner till Elsa för hon skulle käka så umgicks vi med hennes far och Astrid och pratade om allt möjligt sen blev det en trappa upp och kolla tv och prata om verkligen allt. så himla skönt och så kul hade vi. Astrid och Elsa ni är för bra tjejer! Sen gick Astrid och la sig och jag och Elsa drack te och pratade.

Och imorgon ska Elsa besikta Dodge och efter det så ska jag och Elsa åka raggar runda i Dodge. Det skulle vi gjort i somras men det blir imorgon istället. Så det blir fint.
Sen på kvällen å blir det spining med Elsa, Tez och Irene.
I alla fall avslutade jag och Elsa kvällen med en lite promenad för min del hem och Elsa gick med en bit i blåsten.
Det blåser lite för mycket just nu känns det som. Hoppas på bra väder imorgon!

lina

Hur svårt ska det vara?

Skolan idag började halv 11 så det blev först moppe till syrran och sen buss där ifrån till stan och bytta ut till skolan. Och min late vän Adam var för lat för att ens orka gå och möta mig och säga hej. Men fick i alla fall träffa honom sen och Lisa, fint. Och så fick Lisa veta att hennes mamma varit gift en gång i tiden, haha.
Vi hade i alla fall bara en timmas data kunskap sen rast och efter det media kunskap och efter som jag lyckades bli klar innan lunch med vad vi skulle göra fick jag gå hem fast jag käka lunch med Matilda först och prata med Adam. Sen drog jag till syrran och hämta moppen och sen hem. Och imorgon är jag ledig! YES!
Men måste i alla fall en sväng till skolan. 

Och det där med att försöka hitta en persons nummer på internet funkar bra så länge man inte har telefonen eller numret rättare sagt på ett företag. Jag skulle försöka hitta en person men så hitta jag numret sen kommer jag på att det är fel för peronen har en telefon från jobbet med nummer. Suck.. Men nu får jag väl försöka styra numret på någe annat sätt. Skulle i alla fall behöva det.

Snart kommer Elsa hit, wiie! Hon är hemma nu innan hon åker till kusten till sin pöjk sen kommer hon hem ett tag och sen åker hon till Brasilien. Så jag och Astrid hoppas på en avskeds fest precis som Berre hade.
Det blir mys och prata med henne sen i alla fall så.
lina

Jag vill bort

Jag vill här ifrån, ge mig en resa bort här ifrån, ge mig lite tid att kunna andas och får tänka och ha kul.
Ge mig en chans att få bli hel och få det onda ur mig.
Ta mig till solen, ge mig en plats i solen.
Och älskling kom hem till mig nu jag orkar inte vara utan dig, jag behöver dig nu.
Älskling du är en av få som kan få det onda hur mig.
Jag har så mycket jag vill säga till dig och till alla andra, se mig, hör mig.
Men älskling det jag allra mest vill säga är JAG LINA GUSTAVSSON ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT ANNAT HÄR OCH NU IDAG, IMORGON OCH FÖR ALLTID!


.
Ta mig hit igen!
lina

Här kommer måpis, här kommer Astrid, här kommer Lina

Igår var en väldigt bra kväll! Astrid och Lina och sen måpis på en lite sväng också.
Kvällen började hem oss mig med att vi fixade till min blogg, det blev så grym tack Astrid för hjälpen med den.
Vad tycker ni om min nya blogg design? snygg va?
Sen käka vi mat med min familj. sen drag vi hem till Astrids far och packade och kastade ut katterna sen tog vi måpis och åkte till stan, så hyrde vi film och köpte chips och dipp och lite annat i varberga. Efter det drog vi till macken och tankade måpis, så fick jag vissa Astrid lite halvt hur man gör. så köpte jag även en dricka. Sen drog vi hem till Astrids mamma och kollade på "Systrar i jeans" (första sommaren) sen ringde Matilda sötisen och ville egentligen ingenting men hon var då rakt inte så nykter. Men söt i alla fall. 
Filmen var bäst och den måste se igen och för er som inte sett den se den. Fast den är verkligen inte som böckerna ganska många grejer som inte är med men den är ändå bra. Så har du läst boken innan ha inte för stora förväntlingar på att den ska var precis likadan för det är den inte men värd att se!!
Sen kollade vi lite tv sen blev det hem och sova.

Och jag och astrid har lite planer till en grej som kommer bli bäst! Mihi! 
Och idag kommer Elsa hem, så jag hoppas få träffa henne innan hon åker till Brasilien.

Igår var guld, tack för kvällen Astrid! <3 
lina

Nya planer

Ingen fest ikväll då utan det blir film med Astrid istället.
Så snart ska vi dra till stan och köpa godis. Hyr en film med kanske eller om vi ska kolla på film på tv eller någon som jag har här hemma, jaja vi får la se.

Redovising för juryn gick fint, Johan hängde med in och vart mitt moraliska stöd, är nöjd.
Och juryn verkade var på också så. Förutom en som var dum och ställde en fråga en gång till fast vi redan pratat om det inann vi gick in. Suck men men.

/ Lina
lina

I skolan just nu

Nu är jag i skolan vi har haft prov på morgonen. Vi skrev våra prov i går eftermiddag. Efter det har vi inte gjort så mycket. Väldigt mycket trevliga människor har man träffat den är veckan i alla fall, hoppas man kan hålla kontakten med folket. Det vore fint.
Ikväll blir kanske fest med Astrid och Danne, annras händer det inget så hoppas Danne styr upp det här bra nu, happy face på det!!!!!

/ Lina
lina

Bästa vänner på kusten

Sofie min sötis på kusten, jag saknar dig grymt mycket!
Vi har känt varndra ett par år nu och du är en riktigt bra vän, du kommer alltid att vara min vän även fast vi bor hyfsat långt ifrån varndra. Önskar jag fick träffa dig oftare! Du har en plats i hjärtat hos mig!
Kusten skulle inte var samma sak utan dig där. Du gör den till en av dom platser jag trivs så himla bra på.
Hoppas vi ses snart snyggis!

/ Lina

lina

Sten, sten, sten

Nu jobbar jag lite granna hemma med att plocka sten i våran nya blivande trädgård sten sten sten och åter sten, sten över allt. Trött på stenar är jag, det är inte klart än så det blir att plocka imorgon med. Men det generer i alla fall i pengar och jag behöver pengar. Och pengar behöver jag, kommer inte få några mer pengar av mina föräldra utöver studiebidraget om jag inte hjälper till med saker så det är bara och sätta igång och jobba och hjälpa till.
Och dessutom är det antagligen så att jag och Sara ska åka till Stockholm på höstlovet!! Wiiie! Och då lär jag ha massor med pengar med mig.

Men nu är jag trött blir nog gå till sängen och läsa min nya VR nu.
Sov sött på er och dröm sötare.

/ Lina
lina

En låt som säger något just nu

Lars Winnerbäck och Miss Li - Om du lämnar mig nu



lina

Sista dagen på veckan

Söndag idag sista dagen för den här veckan imorgon är det en ny dag och en ny vecka.
Imorgon börjar enterpenörs veckan. Inte allt för pepp på det. Men men bara gör det bästa av det.
Den här dagen har det i alla fall inte gjorts särsilt mycker mer än att jag lyckats städa mitt rum, tumme upp för det. Just nu är jag mest bara trött klockan är inte ens 9 men jag är trött i både kroppen och huvudet funderar på om jag börjar bli sjuk. Men tror inte det, hoppas i alla fall att jag inte är det.

Det är i alla fall höst ut nu och det är stubb typ över allt och jag saknar att rida super mycket. Har saknat det sedan jag slutade men just nu extra mycket att få rida på stubben och bara njuta av livet. Fan precis vad jag vill göra nu bara få någonting att njuta över. Men man får inte alltid som man vill här i livet men livet går vidare för det.
Igår kväll var jag och älskling ute och åt middag tillsammans, hmm kunde varit bättre vi lyckade bli halvt osams om något helt oviktigt typiskt säger jag bara men det blev bätte när vi kom hem och låg och prata. 
Jag har sagt det många gånger och jag säger det igen jag hatar att han är i Uppsala. Men sånt är livet man kan inte få som man vill fast man önskar det. Men nu ska jag snart gå upp och kolla om det är något bra på tv.

/ Lina




P.s.
Om någon av mina vänner från det så kallade "Vanliga gänget" skulle råda läsa det här så vill jag säga, jag vet inte alls vart ni finns längre eller om ni är mina vänner så ni får gärna ta och berätta det för mig så slipper jag fundera över det.



lina

Lisa bilder





Bild från Lisas fotografering med mig innan balen.
Har äntligen fått bilderna, så himla fina! Love!
Åh jag vill var så där fin som jag var kvällen på balen, jag älskade det.
Synd att man antagligen måste vänta till studenten innan man får var så fin igen.

Tack Lisa för bilderna!  <3
lina

Nu är det fredag igen

Idag är det fredag sista dagen på arbetsveckan eller skoldagen.
Dagen började med en moppe tur in till syrran och ställa moppen där, sen hämtade mamma mig där så åkte jag med henne till polis där jag träffade Sara för att ta sällskap till Pettersberg.
Vi började i alla fall klockan 9 på Petterberg idag med att vi hade idrott med våran amerikanska idrottslärare Kevin.
Han är bra och vi lära oss mer engelska efter som han nästan bara prata engelska med oss men det går fint.
Vi var i skogen på idrotten och lekte lekar som vi kom på i grupper, vi hade det ganska bra där i skogen och trevligt. Vi slutade lite efter 11. Då blev det tillbaka till Pettersberg och vänta på att folket skulle byta om så vi kunde dra hem. Sen gick jag, David, Sara, Jim och Johan till stan eller vi åkte buss den sista biten, sen gick jag till syrran och hämtade moppen och åkte hem. Så hämtade jag Fia och gav henne mat och gjorde lunch till mig själv. Sen blev det ut på promend.
Ikväll kommer älskling, happy face.


/ Lina

lina

Tillbaka till Karl-Johan

Idag slutade jag halv 12! Wiiie. Då blev bussen upp på stan sen till Wiktoria och käka pizza med Neah och Bebban. God pizza synd bara att man knappt kunde äta för man mår så jävla illa. Sen gick vi till Karl-Johan och hälsade på och det första jag gör att springa på Therisia som och man genast får en stor kram av sen hälsade vi även Elsemare och Kjell som egentligen satt i möte och då var Marie med på det så träffade vi henne också.
Sen sprang vi runt på skolan och hälsade alla våra gamla lärare och kramdes. Alla saknar tydligen oss väldigt mycket, tomt utan oss säger dom. I alla fall träffade jag Malin till sist. Oh min Malin som har små fyror nu. Det var det värsta av allt med att lämna kj att lämna Malin. Jag vill ha henne tillbaka jag vill att hon ska var på John Bauer med mig. Hon blev i alla fall överlycklig och hennes små fyror frågade om vi var systra, haha. Saknar i alla fall Malin mest av allt. Hon gjorde mitt sist halv år i 9an utan henne hade jag inte gått klart 9 eller gått på gymnasiet idag. Hon kommer alltid ha en plats i hjärtat på mig.
Det ver i alla fall några trevliga timmar tillsammans med Neah och Bebban idag.
Sen blev det och hämta moppen hos syrran och åka hem. Och nu sitter jag här, ska träna ikväll puhh. Inte ett dugg taggad efter som jag mår dåligt men blir la och släppa mig dit så kanske jag mår lite bättre sen.


Och här är min grymt snygga mössa som min syster stickat till mig!!!!!
Tack syster love you <3!
lina

Mål ombyggnation trädgård

För exakt en vecka sen körde en pickup med släp tättfölj av en lastbil upp på våran gårsplan, på lastbilsflaket fanns en grävmaskin och i pickupen en grävmaskinsförare vid namn Robban. Han och maskin kom från nya-åkeriet och var nu här för att äntligen göra iording på våran trädgård. Han lämnade bara maskin för att komma tillbaka nästa dag.
Torsdag morgon kom våran grävmaskinsist Robba hit tillsammans med mamma och pappas goda vän Micke som ordnat att Robban skulle komma hit och gräva. Så torsdag morgon började ombyggnation trädgård.
När vi kom hem hade han hunnit gräva ut den ena sidan med jorde högar, vi har haft två stora jord högar legeat längest ner i våran trädgård där har det förut varit en häst hagen men mamma ville att det skulle bli trädgård så vi tog tillbaka vår mark och där har det legat två stora jord högar i x antal år nu efter som vi inte har kunna bestämmt hur vi ska ha det eller hittat någon bra som kan göra det.
Sen har han hållt på här torsdag, fredag, måndag, tisdag och onsdag och grävt och kört bort sten och skit. 
Nu mer känner man inte igen sig när man kommer hit. Och idag när jag kom hem var han borta och kvar fanns bara maskinen och ny trädgård som mest är jord och lera.
Så jag har bott på en arbetsplats nu ett par dagar.

ombyggnation    

Så här såg det ut i tisdags morse (igår alltså)

1. gärvmasin, lite av garaget och gräving
2. Ett jätte sten som aldrig kommer komma här ifrån om inte Micke och jag får spränga den
3. En jätte stubbe och gräs
4. Våran väg som är breddde och jord hägar som har blivit ut plande till en blivande gräsmatta


      

1. Garage
2. Stenröset
3. Trädgård, stubben är borta
4. Bilparkering
5. Jordkällare

Så här såg det ut idag när jag kom hem.

Nu ska det ut gräsfrö så vi får en gräsmatta igen, tumme upp för nya trädgården.

/ Lina

lina

Första och sista lektionen för dagen

Nu sitter jag i skolan vi börjar snart. Vi ska ha svenska med Camilla, första svenska lektionen så det ska bli spänande. Camilla tycker jag är en väldigt bra person hon är även min metor så jag tror det kommer bli jätte bra.
Igår kväll var jag i med moppe till syrra i stan. Så nu står den där så ska jag ta den hem när jag slutar halv 12 idag. Kalle hade gått och lagt sig när jag kom så honom träffade jag inte men jag och Mattias kollade på speedway på tv efter som jag var kvar där ett tag tills mamma och pappa kom och hämtade mig.
Jag han även träffa syrra en snabbis och jag fick min mössa som min syster stickat till mig! Grymt fint!!
Kommer en bild senare när jag tagit en bild!
Ikväll ska jag skriva lite om mål: Ombygnation trädgård.
Men nu är Camilla här så nu börjar vi.

/ Lina
lina

Måndag igen

Måndag vilket betyder ny vecka och att älskling åkt till Uppsala, igår.
Att älskling har åkt ett stort minus. Bah orkar inte ha honom där, saknade blir stor. Och händer det någe skit här vill jag att han ska vara här. Men så är det inte.
Skolan började även idag för en ny vecka, nu börjar vi gå efter vårat schema som vi ska och ha vanliga lektioner. Vi har bara gått i skolan 3 veckor redan men inte har vi haft några vanliga lektioner utan vi har glidit omkring och haft kul. Haft programveckor och varit på hajk och haft kul.
Vi hade i alla fall mediaproduktion med Johan första lektionen då vi gick igenom kursplanen och grejde i photoshop.
På eftermiddags lektionen hade vi Pernilla i engelska, blev mycket muntligt och så skrev vi ett brev och presentera oss.
Jag gillar verkligen skolan och klassen, det blev ett perfekt val och jag kunde inte fått det bättre på en annan skola, jag har hittat hem nu med en klass som jag gillar med personer jag gillar och personer som gillar mig för den jag är och inte bara skiter i mig utan ser att jag finns.
Efter skolan blev det upp på stan med Matilda och träffa hennes kompis Markus så var vi och fikade efter som jag var hungrig och skulle träna snart. Sen blev det iväg till mammas jobb och hämta tränings väskan sen till friskis och köra ett spining pass, som gick rikitgt bra. Tumme upp för mig idag!

Just ni sitter jag och prata om livet med Jim.
Vi prata om vad man ska göra av livet när gymnasiet är klart. Jag vet verkligen inte vad jag vill göra med livet sen eller jag vill kanske bli psykolog och jobba med ungdomar. Och se till så dom ska slippa genom gå det jag fick göra. Jag vill verkligen inte att folk ska få göra det, det är hemskt. Fast då har jag valt helt fel linje kanske.
Mina jornalist drömmar tror jag att jag ska ge upp, eller? Men jag har ett par åt på mig och bestämma mig vad jag egentligen vill göra eller vart jag ska i livet. Jaja, linje jag valt är i alla fall bäst och jag kan la bli va fan jag vill när jag är klar där.
Snart blir det sängen och imorgon har jag sov morgon till klockan 7 efter som mamma och jag börjar senare imorgon efter som det kommer en snubbe hit imorgon och ska ta vatten prov.

Och föresten blir det till syrran med moppe imorgon och så har hon gjort klart mig mössa, BIG SMILE!
Puss på systra mi <3

/ Lina
lina

A piece is missing

En del av mig saknas. En del är bort.
Och den delen ut av mig saknar jag, för den delen av mig är en stor del utav mig.
Kommer jag någonsin kunna trivas i mitt liv utan den?
Jag vill bara ha den tillbaka.
Ge mig den tillbaka.

Ge mig 10 miljoner så kanske jag kan leva ut mitt liv här och nu.
Eller kan jag?
Lycka kan man inte köpa men man kan komma en bit påväg med pengars hjälp.
Ge mig styka och kraft att orka, att orka vänta, att orka stå ut, att orka vara ensam.
Ge mig livet tillbaka helt och väl hållet som jag lämnade det en gång i tiden.

lina

En dag som kommer minnas för alltid

Idag är det den 3 September igen, sorgens egen dag.
För 3 år sen försvann en person jag önskar jag fått lära känna mycket bättre.
Ragge, vi kände inte varndra speciellt bra men vi har ändå känt varndra hela mitt liv, jag önskar verkligen du fanns kvar här så jag hade fått lära känna dig bättre än vad jag gjorde.
Du skulle verkligen behövas här oss dina systra. Den ena är i Australien, den andra är i Norrland och den tredje är hemma utan någon av er. Hade Märta åkt till Australien om du hade funnits här, hade Elsa gått turism linjen i Grimslöv och varit på praktisk i Norrland om du hade varit här och hade Astrid varit ensam hemma då? Det är frågor som det inte finns svar på.
Du är sakna av många och alla önskar dig tillbaka.

Imorse när jag och mamma hittade en kille som kört omkull med moppe och mamma sa att det var 3 år du försvann idag ända sen dess har du hängt med i mina tankar idag någonstans i bakhuvudet.
Fick jag en önskan nu skulle jag önska dig tillbaka så jag fick lära känna dig bättre och så du skulle finnas hos alla dom som saknar och älskar dig.
R.I.P Ragge!

Till Astrid, Elsa och Märta,
jag finns för er, för ni är mina bättre och närmaste vänner som jag känt för alltid!

/ Lina
lina

Tuffa brudar

tuffa brudar
Lina och Sara
tuffa brudar
Lina och Matilda

tuffa brudar
Vi

puss på oss tjejer :*
lina

Älskling kom hem

Nu vill jag att min älskling ska komma hem tycker inte alls det är kul och ha honom i Uppsala med ingen täcking alls och en cp telefon som inte skicka sms som den ska eller ta emot dom eller att vi inte kan parata med varndra för han inte har någon täcking. 3 är sämst, ett råd skaffa aldrig 3 om du vill kunna prata/skicka sms med folk eller om du vet att folk vill nå dig. Varför ska just min pöjk behöva ta ett jobb bort från mig? Suck, jag kommer iaf ändå aldrig kunna ändra på saken om jag inte skulle bli mång miljonär och kunna försörja honom. Men sånt händer bara på film och inte mig.
Jag sakna i alla fall min älskling för mycket just nu. Jag vill bara känna hur han håller om mig och somna tillsammans med honom. Åhh. Tur att det är Fredag snart så han kommer hem.

Älskling om du skulle råka läsa det här så:
Kyss på 13 månader idag.
Jag älskar dig tok mycket och vill att du kommer hem nu! <3<3

Du&jag genom allt <3

Och Tez och Irene åker till England och kollar vilda new forest imorgon natt till Tisdag nästa vecka. Bara lite avundsjuk. Hoppas dom får det bäst där borta. Jag är i alla fall lovad ett mms med en vild ponny på. Happy face!
Men nu blir det duschen och sen sängen. Tränat på kvällen, det gick hyfsat bra nu böjar jag komma igång och inte tycka det är lika jobbigt länge så tumme upp för det. Nu sticker jag till duschen!

/ Lina
lina

Matilda Rickardsson

Matilda Rickardsson, du är en äkta vän.
Vi har känt varndra ungefär 3 veckor och jag litar redan på dig till 100% om inte mer.
Du har vissat vad riktigt vänskap är för något.
Puss på dig <3

lina

Hajk

Nu är jag hemma från hajken med skolan. Älskling körde mig igår till skolan till 20 i 10 sen gick bussen ut till Sixtorp, Mullhyttan vid 10. Så åkte vi ut till Sixtorp och där packde vi in alla grjer i huset och sen drog ner till sjön och några badade. Sen lagade vi lunch på storm kök. Vi gjorde/åt makaroner och köttbullar. Sen diska vi och plockde ihop storm köken. Lite innan två kom två kvinnor som skulle ta hand om oss på eftermiddagen så, vi blev upp delade i 3 grupper, jag Matilda och Sara hamnade i samma grupp eller vi valde samma grupp. Gruppen beståd av Matilda, Sara, jag, Jonas, Johanna, Johan, Kim, Jesper och Danne vi gick först och kollade på bäver dammar som låg kanske en km bort fråb där vi bodde. Sen gick vi ner till sjön där vi fick gå med vadastövlar och gå omkring i vatnnet utan att bli blötta, haha. Det var rätt kul faktist. Vi letade efter liv i vattnet och frågor.
Sen fick vi gå till en lite damm och leta efter små djur där också inte ett dugg kul. 

Sen tog vi det mest bara lungt, sen skulle Jonas och Johan bada så då skulle jag och Sara också göra det. Matilda som redan badat en gång ville inte bada mer så hon låg kvar i huset och pratde med Jesper.
Sen badade i alla fall jag nästan frivilligt eller jag det var frivilligt men Johan han blötta ner mig innan jag han komma i vattnet och doppa mig. Men det blev bad till sist i alla fall även för Sara och Frida. Sen blev det in och duscha varmt.
efter det lagade kvällsmats laget, som jag var i mat, tacos. Vi fick även äran att diska undan maten också.
Vid 9 blev det läger eld och grilla marshmellows.
Sen blev det in och jag vet inte rikitgt vad vi gjorde låg och prata.
Och efter som jag lovat att nämna Jim i min blogg ska jag skiva om honom nu.
Jag, Sara och Jim och David låg/satt i soffa och fottöljerna där ner och pratde sen fick jag och Jim för oss att vi skulle sova i soffan där ner för det var lungt där, men det gjorde vi aldrig sen. Nu har jag prata om Jim också, hoppas alla är nöjd annras får ni väl säga till. Sen låg vi och pratade med lite annat folk sen blev det sängen för min del vid 1 taget.

Idag har vi typ bara städat stugan vilket egentligen jag inte skulle göra efter som jag fixade med kvällsmaten men efter som alla är så lata fick jag till sist också städa så vi skulle komma hem idag och inet imorgon eller så.
Det är grymt skönt och vara hemma.
Hajken var i alla fall över förväntan, tack Bytingen för en trevlig hajk! :D

/ Lina

lina
RSS 2.0