Dag 09 - Min tro

Min tro, jag tror inte direkt på gud, visst han kanske finns men då gör han väl det. Jag dyrkar ingenting.
Va fan ska jag mer säga. Jag tror på mig själv, jag kommer aldrig finna styrka i att tro på en gud.
Har inte mycket mer att säga om detta.

Nu väntar sängen snart, imorgon nyår tagga!

lina

Engel



Låten och videon får väl säga allt bara.
lina

Dag 08 - Ett ögonblick

Ett ögonblick, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Det finns nog en del ögonblick jag kommer ihåg. Det bästa jag kan komma på nu är när jag för första gången såg Rickard, det var ett bra ögonblick. Kärlek vid första ögonblicken som min vän Anna sa, som va med vid just de tillfället. Men nu är det ett jävla tjata om Rickard så jag tänker inte skriva mer. Det var ett bra ögonblick och jag kommer alltid minnas det och det kan få vara mitt privata delat med de människor som fanns med vid det.

lina

Sommar


Saknar sommaren och bästa Matilda
lina

Dag 07 - Min bästa vän

Det jag ska skriva om idag har jag verkligen fått funderar lite över. Jag har alltid haft vänner som vart bra vänner och bästa vänner men nu vet jag inte riktigt längre vem som är min bästa vän, har tappat kontakten med en del och så där men dom finns kvar. Men efter att ha funderar en stund kom jag fram till vem som är min bästa vän.

Min bästa vän - Björn!
Björn är en vän som funnit i mitt liv länge och med honom kan jag prata om allt och då menar jag allt. Han är en av dom roligast personer jag känner. Vi har väldigt kul tillsammans när vi sitter och prata på msn, skickar sms eller se. Dock hinner vi inte träffas så mycket nu för tiden när det är vinter och snö. Men det blir det ändring på snart.
Dessutom har Björn världens bästa flickvän - Amanda! Amanda är en av dom bättre personerna jag känner, jag gillar verkligen henne. Hon står mig nästan lika när som hennes pojkvän. Så dessa två är roligt att umgås med. Amanda du får titel som bästa vän nu med helt plötsligt, hoppas det är okey!

Mina bästa vänner är helt underbara det går inte och beskriva mer nu! Tack för ni finns hör ni, ni är bäst!


Jag, Amanda och Björn på midsommar, söta som vanligt

lina

Dag 06 - Min dag

Jag började min dag idag med att gå upp klockan 8 och äta frukost. Strax innan promenerade jag fullt på kläd i tjockjacka och termobyxor ner till stallet, det tar ungefär 20 min att gå dit ner. I stallet hade jag utsläpp idag, så jag la på alla hästar täcken och tog ut dom i hagen. Efter det mockade jag och gjorde iordning Tachas mat. När jag var klar med det var klockan runt 11 och då gav jag hästarna hö ute och sedan promenerade jag hem igen.

Hemma har jag inte gjort mycket mer idag än att jag lagade en ordentlig lunch till mig, bror och hans kompis Pontus. Det blev en pasta med kyckling, väldigt gött!
Gick tillbaka ner till stallet vid 4 taget för att rida. Så tog jag och ägaren in min häst plus henne hagkompis. Sedan har jag ridit och vart i stallet lite.
Kvällen har jag spenderat i soffan med mor och far kollande på Den tredje vågen. Dock inte jätte bra den vi såg igår va mycket bättre.
Aja det var väl ungefär så här min dag såg ut.


Snöppan

lina

Dag 05 - Vad är kärlek?

Vad är kärlek? Ja det är en bra fråga. Men jag tror att kärlek för mig är när man tycker om/älskar en människa väldigt mycket. När man hittat en människa man blir glad av att se. Någon som betyder väldigt mycket för den och när man betyder lika mycket för den andra personen. Egentligen är kärlek för mig helt enkel när två människor älskar varandra och verkligen vill dela sitt liv med den andra. När man kan säga allting till varandra utan att kunna ljuga och när någon betyder sjukt mycket för en. Jag tror inte det är svårare än så.

Det vart lite små ludigt det där men tror ni fattar vad jag menar!
Tycker det är lite dåligt med komentarer nu, kom igen och komentara! Hihi!
lina

Dag 04 - Det här åt jag i dag

Lite små roligt att denna dag är just idag.
Jag har nämligen vart hos grannen och ätit julbord idag i 5 timmar typ. Så jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga, vi fick ett helt vanligt julbord där man kan välja och vraka. Äter inte sillen eller något sånt. Efter julbordet fick vi ostkaka och sedan var det kakor och chokladtårta. Så nu tänker inte jag äta mer idag.

Nu ska jag ta på mig och åka till stallet och rida min häst plus att jag ska hoppa Viktoria! Lägger kanske upp lite bilder sen!

lina

Dag 03 - Mina föräldrar

Denna skulle jag ha skrivit igår men hann inte riktig med det så tar den nu.

Mina föräldrar, vad ska jag säga. Jag älskar min föräldrar, dom är dom bästa. Visst önskar jag de kunde vara annorlunda ibland och att det kunde låta mig vara lite mer fri men kan förstå dom också men men dom är bäst ändå. Mina föräldrar bor tillsammans i en stor villa på landet, där jag bor alltså.

Mamma jobbar på Usö som sjuksköterska vilket hon har gjort sedan alltid typ. Mamma ägnar den mesta av hennes fritid åt mig och Rotacha. Hon är med till stallet nästan varje dag, ibland orkar hon inte med men för det mesta är hon med. Hon är alltid med på mina dressyr träningar och sitter och fryser tillsammans med min tränare.
Pappa jobbar som fordonsansvarig på ett lastbils företag. Han jobbar väldigt mycket och ägnar sin fritid åt att bygga. Han har byggt om hela vårat hus nästan själv och nu pysslar han med små saker. Han ägnar även han lite tid åt mig och min häst, han kör till stallet och kan gå med in iböand och kolla lite.

Jag vet inte rikitgt mer vad jag ska säga om mina föräldrar, dom är bra och dom ställer alltid upp för mig och det har dom alltid gjort och kommer alltid göra.


Mamma och pappa på Rhodos

lina

God Jul

God Jul på er!
Jag är uppe med tuppen idag och ska snart iväg till stallet för att sedan ut och leka med Tacha i snön. Det väntas alltså ute ritt i detta underbara snö landskap idag igen. Igår hade vi glöggmys i stallet, jätte trevligt var det. Och vi fick julklapp utav hon som äger stallet, schabrak som är gröna och broderade med Frösvidal säter på i guld färg, skit snygga! Ska ta ett kort på den sen om jag kommer ihåg.
Och jag har vart snäll i år, jag fick paket under sängen. Ett paket ifrån Rotacha och ifrån mamma. Av Tacha fick jag ett par vintervantar som jag ska ha när jag rider och av mamma pengar till en ny hjälm.

I alla fall är dagen full av saker, inte bara stallet jag ska hinna med. Mina äldre syskon kommer hem på lunchen och ska fira jul med hos innan vi beger oss ut till Mellösa trakten och firar jul hos kusinerna med överiga släkten. Dock blir inte mina äldre syskon med dit dom ska till sin mamma.

Ha nu en rikitgt god jul!


Tur att jag ser så bra ut på alla kort ifrån lucia! Aja Tacha är finast i alla fall!
lina

Dagen före julafton

Imorgon är det julafton! Shit vad fort tiden går nu för tiden. Ifag har jag i alla fall vart i stallet och gjort klart allt ska dit ner om mindre än en timma igen och dricka glögg tillsammans med alla i stallet, ska bli jätte kul och mysigt! Har dessutom hunnit vart en sväng i stan och kollat efter en ny ridhjäm som jag ska få i julklapp av mamma. Problemet är att  den enda hjälmen jag vill ha kostar 3000 kr. Helt jävla sjukt! Men vad ska man förvänta sig när man vill ha en John Whitaker hjälm. Den är sjukt snygg så funderar på och spara till den själv. Vill verkligen ha den. Aja får väl se vad jag får i julklapp efter som allt jag vill ha inte finns.. Men mor har nog köpt något rikitgt bra för det är hon duktig på.


     

Kan inte en vänlig själv bara ge mig 3000?

Glöm inte läsa min 30 dagars! NU ska jag springa in till grannen och hämta pappas blomma som kom budad förut när vi var i stan! Ha en bra kväll!

lina

Dag 02 - Min första kärlek

Min första kärlek är mitt första seriösa förhållande. Visst jag hade pojkvänner när jag var lite men det är ingenting jag tänker räkna med för sånt är aldrig seriöst.
Min första kärlek hette Rickard och han kommer alltid vara en del av mig. Vi gick igenom väldigt mycket tillsammans. Jag träffade Rickard sommaren 2008, att jag visste på en gång att jag skulle ha honom och jag tog han. Vi var tillsammans över ett år och hann gå igenom väldigt mycket skit på den tiden. Jag hade en dålig period i livet och Rickard räddade mitt liv. Men vi gjorde väldigt mycket kul tillsammans så det var inet bara dåligt.
Men vi klarade inte av att vara tillsammans mer när det tog slut, det hade hänt för mycket tror jag. Men efter att ha vart ifrån varandra ett par månader så började vi umgås som vänner igen.
Jag kommer alltid älskar Rickard men en del av mitt hjärtat även om jag kommer älska någon annan så kommer han finnas kvar.


Söta va i alla fall på den tiden, haha!

lina

Dag 01 - Presentera mig själv

Mitt namn är Lina Gustavsson, jag är 17 år och bor utanför Örebro.
Jag bor tillsammans med mina föräldrar och en lillebror i ett stort hus på landet, vilket jag trivs väldigt bra med. Jag tror alltid jag kommer vilja bo på landet, det är en del av mig. Jag går mitt andra år på gymnasiet och jag läser it-media på John Bauer Örebro. Jag är en ambitös tjej som gör bra ifrån mig i skolan och kämpar för det jag vill.
Jag lärde mig efter en djup depertion för något år sedan att vill man göra någoting eller vill man någonstans i livet så får man kämpa för det, man får ingenting helt gratis. Detta är en stor del av mig har gjort mig till en stark människa, jag anser mig själv som stark. Jag gör det jag vill och inte vad någon annan vill.

En annan stor del av mitt liv är hästar, jag har ridit sedan jag var 6 år gammal och för några månader sen fick första "egna" häst, Rotacha. Hon ägs utav en god vän till familjen som bor i Skåne men nu under en period bor hon hos mig. Innan jag fick henne red jag hos en mycket goda vänner till familjen som har lärt mig i princip allt om hästar jag har ridit där sedan jag var 6 och fått haft hästar som jag sköt, ridit och tävlat.
Hästar är något jag inte kan leva utan, det gör mig till den jag är. Kalla mig hästnörd om du vill det, men jag är stolt över att kunna säga att jag är ryttare, jag rider.

Ja jag tror att det är en ganska bra bild av mig och vem jag är, är det något mer ni vill veta eller något jag ska berätta mer om säga bara till!

lina

30 dagar

Detta ska jag göra nu i 30 dagar, med start ikväll!

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag i dag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

lina

Träning på ingång

Nu ska jag strax börja ta på mig en massa jävla kläder för att sedan åka ner till stallet och gör iordning min häst och sedan blir det dressyr träning för Lisa. Har inte berättat så mycket här på bloggen om dressyr träningarna för Lisa, har nog faktiskt inte skrivit alls om dom. Aja får ta och göra det ikväll efter träningen. Jag har vart i stallet på dagen idag och gjort klart allt så det är bara träning för min del ikväll och sedan är stallet klart.

Gick till stallet det är kanske 2-3 km så det är bra mortion att gå dit och det tar bara 20 min så, dock var det 25 minus ut idag inte alls så skönt. Så nu till träningen blir det dubbla underställ och rånaluva på för i ridhuset är det inte vart direkt kan jag lova. Men kanske bäst att börja pälsa på sig nu om jag ska hinna!

Tingeling
lina

JB Galan

Idag har jag vart på Gala på förmiddagen, nämligen på JB Galan 2010. Så jag har vart lite extra fin kläd idag och har spenderar dagen i en salong på SF, där jag har tillsammans med en del människor kollat en massa filmer och foton som vi har jobbat med på media under ett par veckor nu. Mitt reportage vissade och jag fikc faktiskt ett "pris" jag fick ett hedersomnämnade för att jag har gjort bra ifrån mig under detta projekt. Så det var lite kul.
Så ska jag väl säga Grattis till grabbarna i min klass som fick pris för bästa film redigering tror jag det var och till Frida skoglund som tog hem fyra priser för sina fina bilder. Grattis på er!
Har fått en förfrågan om jag inte kan lägga upp lite bilder ifrån mitt reportage om min syster och det kan jag göra, dock inte idag men försöker få till det imorgon, så är ni intresserad av att se mina foton så håll utkick dom kommer snart.

Så här snyggisch va jag idag




Mitt fina diplom
lina

Du är bäst du men du var bättre förr

Jag såg en bild på dig, jag såg en bild på oss. Jag saknar dig, och det är ingenting jag kan styra över, när jag såg bilden i såg jag hur mycket jag saknar dig. Hur mycket jag saknar den du var. Du var så jävla fin. Jag älskar dom människorna vi var, den människan du är djupt inne, den du inte vissar mer än någon gång ibland.

Du var den finaste människan på denna jord, vissa mig den människan igen.
lina

Mer snö

Det snörar som bara den här idag igen, rätt gött och sitta inne om jag får säga vad jag tycker. Ska snart pallra iväg ner till stallet och mocka och rida. Red snöppan igår också hon har vilat ett par dagar så igår var hon pigg och tyckte det var skönt och komma ut. Spenderade i alla fall igår kväll hemma hos Jocke och Såfi där jag spelade kort med dom plus Jonte. Va typ 100 år sen jag var där en fredag kväll och spelade kort sist, så det var jätte mysigt.
Men nu ska jag ta och städa lite innan stallet.

Ha en bra eftermiddag i snövädre!
lina

00:01

Man håller fast i det som gjort en illa för man tror inte man är värd mer än just det.
Jag håller fast i det som gjort mig illa för att jag tror inte jag är värd mer än just det.
Och det är sant och kanske det är sant?
lina

Uppdatering

Blogg.se krånglar lite så det går inte och blogga in om man ska använda explorer så jag fick ta och ladda ner chrome för att kunna blogga. Fick tipset på Beccas blogg hon hade samma problem.
Jag har vart ledig idag väldigt skönt, har städat på mitt rum men är inte klar än, plus att jag verkligen är sugen på och köpa nya möbler och möblera om eller ännu bättre på att flytta hem ifrån. Egentligen har jag det väldigt bra hemma men ibland blir jag sugen på och flytta hem ifrån och få vara bara jag. Aja den dagen kommer den med.
Va ner i stallet och fixade förut till Tacha sedan var jag även ute och red unghästen jag bom/hopp tränade förra veckan, ska försöka ha tid och hoppa henne lite i helgen. Imorgon är jag ledig då med så ska fortsätta städa lite och åka ner till stallet och rida igång Tacha som har haft lie vila efter att vi vaccinerade henne i måndags.
Kanske försöker leka med Björta och Mandis imorgon om jag orkar, hihi!
Nu blir det snart sängen tror jag, god natt!
lina

Helg

Jag tog helg för några timmar sen i fall ni vill veta och bli lite avundsjuka.
Jag är klar med allt i skolan som ska vara gjort innan jul och är därför ledig två dagar och ska ta igen mig.
Nu blir det sängen det enda som saknas är en av de gamla Johan Falk filmerna och någon att dela allt med, haha!
lina

Så var det äntligen klart

Nu har jag precis gjort klart min William Shakespeare uppgift har hållt på med den ett tag nu men nu är den jävlar i mig klar. Sjukt skönt. Nu har jag gjort klart alla uppgifter jag behöver göra klart. Och imorgon och på fredag är jag ledig, ännu mer sjukt skönt. Dess värre är att jag lyckas blivit sjuk, snorrar och hostar och mår så där halv dåligt. Men jag är i skolan i alla fall, så det blir skönt med lite ledig. Så det är ganska skönt att snöppan har ledig ett par dagar för hon blev vacinerad i måndags, så mamma har sköt stallet åt mig ett par dagar jag har bara vart där och pussat på min häst. I eftermiddag ska jag ha matte på speciel läraren, va fan har jag den jävla matten för. Orkar inte. Sen blir det i alla fall körlektion.
Nästa vecka kommer bli sjukt skön, måndag är det Gala och då ska vi vara finkläda och mingla runt och kolla på massa filmer och foton, tisdag skolavslutning och sen på kvällen blir det först träning och sen blir det Ritz på gymnasiefest, kan bli sköj. Aja nu ska jag jobba lite med oregelbundna verb.


Min häst ser ut som en tävlingshäst! Så här fin var hon i alla fall i söndags när jag red lucia med henne.
Bäbisen min!

lina

Har lust att gråta en stund

I natt var en jävligt bra natt, tänker inte säga varför men den var bra.
Idag är jag helt död och borta. Plus att jag för tillfället har lust att bara sätta mig och står gråta.


Fin låt
lina

Seriöst talat matte b

Matte b suger! Jag sitter på matten för tillfället och det går så himla bra eller nej just det gjorde det inte.
Nationella på fredag i 4 timmar, känns inte så jävla bra.
Jag vet att jag är jätte negativ nu men det här suger och jag blir på dåligt humör och har ångest.
Återkommer senare när jag blivit snäll igen.
lina

Måndag förmiddag

Jag är jävligt duktig på och blogga kan jag ta och berätta. Aja har vart full upp i helgen i fredags var lite trevlig folk hos mig och vi drack och snckade skit. Somnade typ vid halv 6 kanske eller så men det var en väldigt trevlig kväll/natt. Sen i lördags städade jag mitt rum igen efter som det såg ut som en bomb, sen fotade jag även min syster, ska slänga upp en bild när jag har redigerat klart. Igår hade jag och Anna julmys och bakade lussekatter och käkade massa god mat! En väldigt trevlig helg i alla fall!

Nu har jag religion vi ska läsa bibeln eller en sak i bibeln men det ska ta typ 3 timmar och lyssna på så lär ta två år och läsa då. Aja sitter med trevlig folk nu och snackar skit typ.
As taggad på imorgon för då ska jag träna dressyr för Lisa igen och så ska vi kolla om hon kanske vet en ny häst till mig, taggat!
lina
RSS 2.0